Boşanma nedenimiz söylediğim gerçeklermiş.

Kanunen bu altınları kullanıp araba aldıysa da siz geri alabiliyorsunuz. Ortada altın olmamasından size ne? Çalışsın, anasından danasından alsın versin. Altınlar size ait. Hele ki kayınaile o zarfları almış ki oho.
Nasıl ispat edecek ki hakime
Benim altınlarla motor aldı dıye

Merhaba herkese.
Konularımı bilen biliyordur. Baştan beri problemler var zaten. Eşim en son boşanmak istediğini söyledi. (Benim de bir çok nedenim olmasına rağmen yapamıyordum) Nedeni de benim hem onu hem kendimi hem evliliğimi korumak amacıyla ailesine karşı söylediklerimmiş. (Ailesinin yüzüne bir şey demedim bir saygısızlığım olmadı onunla konuşuyorduk.) Örnek veriyorum askere giderken yoklardı ben olmalılardı dedim. Eşim abisini evlendirmiş maddi olarak abisi bize hiçbir şey takmadı bunu dedim. Biz evlenirken ailesinin borçları yüzünden hiçbir şeyi istediğimiz gibi yapamadık ben bunu sorun etmedim ama artık yapma bizim de bir yuvamız var dedim. Kayınvalidemler gelen bütün zarfları kendilerine aldılar tamam dedim ona da ama onların tarafından bir yere gidince o zaman biz de bir şey yapmayız dedim diyeee benden boşanıyor.
Şimdi sorun şu. Evet belki çok konuşarak hata ettim ama kendimi salak yerine koyup he tamam mı demeliydim ? Ben insanların cebinde yokken yapmamalarına değil, yapılanları almalarına kızıyordum hep.
.

Merhaba herkese.
Konularımı bilen biliyordur. Baştan beri problemler var zaten. Eşim en son boşanmak istediğini söyledi. (Benim de bir çok nedenim olmasına rağmen yapamıyordum) Nedeni de benim hem onu hem kendimi hem evliliğimi korumak amacıyla ailesine karşı söylediklerimmiş. (Ailesinin yüzüne bir şey demedim bir saygısızlığım olmadı onunla konuşuyorduk.) Örnek veriyorum askere giderken yoklardı ben olmalılardı dedim. Eşim abisini evlendirmiş maddi olarak abisi bize hiçbir şey takmadı bunu dedim. Biz evlenirken ailesinin borçları yüzünden hiçbir şeyi istediğimiz gibi yapamadık ben bunu sorun etmedim ama artık yapma bizim de bir yuvamız var dedim. Kayınvalidemler gelen bütün zarfları kendilerine aldılar tamam dedim ona da ama onların tarafından bir yere gidince o zaman biz de bir şey yapmayız dedim diyeee benden boşanıyor.
Şimdi sorun şu. Evet belki çok konuşarak hata ettim ama kendimi salak yerine koyup he tamam mı demeliydim ? Ben insanların cebinde yokken yapmamalarına değil, yapılanları almalarına kızıyordum hep.
Sen haklısın anlamadığım evlendigin günden beri sürekli eskileri mi açtın yüzüne vurdun ? Yoksa bir düğün oldu da zarfları annen aldı biz bir şey yapmayalım mi dedin ?

Sen haklısın anlamadığım evlendigin günden beri sürekli eskileri mi açtın yüzüne vurdun ? Yoksa bir düğün oldu da zarfları annen aldı biz bir şey yapmayalım mi dedin ?
Hayır tabiki konu geldikçe dedim. Yoksa şizofren değilim sürekli aynı konuları açayım. Mesela kayınvalidem yazın köye giderken faturalarımızı ödeyin dedi o zaman dedim

Hayır tabiki konu geldikçe dedim. Yoksa şizofren değilim sürekli aynı konuları açayım. Mesela kayınvalidem yazın köye giderken faturalarımızı ödeyin dedi o zaman dedim
İyi olmuş boşanma uzulmene değmez bile

Bana hep diyordu benim ailem hakkında bir şey deme diye ama benim karakterim mizacım belliydi hep. Haksızlık gördüğüm yerde konuşurum yani bunu da biliyordu ki saygısızlık olmasın diye yüzlerine tek bir şey söylemedim.
Ailesi de aile olsa valla gam yemeyecektim ya

Sevgili redd, konularına yazmasam da sürecini takip ediyorum.
Önceki konuda da gereksiz hata yüklendi sana. Evet ailesi hakkında konuşman çok da doğru değil fakat olmayanı söylemiyorsun, ya da bu durduk yere bu bir boşanma sebebi olmamalı.
Şimdi o çok koruduğu ailesi sahip çıksın bakalım oğullarına, sefil olacak eski eşin. Önüne bak boşver.

Maddi olarak da ne alabiliyorsun al, az buz hatası yok buradan telafi etmeye bak zararsız sıyrıl şu adamdan

Eşin bahane aramış onu da seni suçlayacak şekilde bu konularda bulmus.
Hiç dinleme bile şu saçmalıkları.
Depresyonu bile yalandı, evden uzak durmak için hasta numarası yaptı.
Ne hali varsa görsün.

Merhaba herkese.
Yapamadı işte, ana memesinden koptuğuna pişman oldu, onların satılık ilgisine alışmıştı, satılık olması sorun değildi, ilgileri olsun yeterdi. Sen engel oldun, halbuki onun için ilgi satın almalıydın bir yerlerden bulup buluşturup halletmeliydin. Bıraksana. Çocuk olmadan kurtuluyorsun dua et, düşün bu aileye üye getirecektin, ömür boyu kendilerini gösterip duracaklardı çocuk bahanesi ile. Senin gibisini havada kaparlar, o düşünsün şimdi bi enayi daha nerden bulurum diye.

ona bahane olmuş da sizin için de şahane olmuş yaşadıklarınız kötü şeyler sizi savunmaması çok kötü

Susup sinip oturmam lazımdı.
En son annesi ben köye gidiyorum şu komşunun düğününe gidersiniz dedi olur dedim. Eş kişisi bir şey takarız dedi. Takamam bana o taraftan bir şey gelmedi ki? dedim. Bunu dedim diye benden uzaklaşmış

Esinizin gecinmeye gonlu yok, bahane ediyor.

Ay defolsun gitsin bir zahmet. Siz niye hala kendinizi irdeliyorsunuz, sizi manipüle edip üste çıkıyor. Sevinin kurtulduğunuza.

Merhaba herkese.
Kadınların yaptığı en büyük hatalardan biri sürekli herşeyde dırdır edip konuşmak konuşmak ama eyleme geçmemek.
Sürekli onlarla alakalı yada eşinle alakalı şikayetci olduğun şeyleri dile getirmek yerine eyleme geç.
Yoksa böyle sen konuşmaya devam ederken karşındaki haksızda olsa o cesareti kendinde bulup eyleme geçer.

Bana hep diyordu benim ailem hakkında bir şey deme diye ama benim karakterim mizacım belliydi hep. Haksızlık gördüğüm yerde konuşurum yani bunu da biliyordu ki saygısızlık olmasın diye yüzlerine tek bir şey söylemedim.
Ailesi de aile olsa valla gam yemeyecektim ya
Boşandıktan sonra çocuk sevindir, fakir doyur kuzum. Otursun ailesiyle bu ne böyle.

Whatsapp konuşmasında lafı geçmiştir, geçmediyse de geçirebilir. Bir boşanma avukatı daha iyi bilir tabi ama düğün takılarıyla erkek bir mal aldıysa bile kadına altınlar veriliyor onu biliyorum
Benim ilk eşim bütün altınları bozdurup kendi hesabına atmıştı. Bosanirken avukat, parayi vermez ise düğün fotosu ya da videosu ile hepsini alırız demişti. Bilir kişi ile takılan her şeyi teyit edebiliyorlar.

Bu erkekler evlendiklerinde artık kendilerinin bi çekirdek aileleri olduğunu ne zaman anlayacak kotkafalılar acaba ..Koyver gitsin ya boşanmak mı istiyor yol ver.

Back
X