Bosanma noktasina gelip barisanlar

Tam anlamıyla cesaret bence bunun adı. Ne istediğini ve ne istemediğini bilip yolunu ona göre çizmek. Sevmek hakikaten yetmiyor bazen, anlamak, anlaşmak çok önemli aynı yolda yalpalamadan beraber yürümek. Tarif ettiğin sıkıntıları bende yaşadım, yaşıyorum ve o yaştaki birini değiştirmek imkansız ve evet değiştirmek adil de değil ama şunu düşünüyor insan: "O kadar seviyor madem o zaman biraz özveri, biraz çaba" bekliyorsun ama olmayınca olmuyor. Sadece kendin değişiyorsun, daha rahatsız daha güvensiz olarak; O değişmiyor. Ne istediğini ve ne istemediğini bilip kararını vermişsin ya o yüzden seni çok cesur görüyorum. Ben bu sorunla yapamıyorum, yapamayacağım da biliyorum ama o adımı atamıyorum etimden et kopuyormuş gibi oluyorum düşündükçe... Şu anda birlikte sayılır mıyız... Hayır, öyle karmakarışık bir durumdayız her açıdan. Bu nedenle de "gerçekle yaşamayı" seçmiş olmuyorum tam tersi bunu asıl yapan sensin. Arkadaşın olsaydım, en yakın arkadaşın olamazdım belki ama, ortak yaşanmışlıklardan ötürü bu konuda seni en iyi anlayan arkadaşın ben olurdum. Ne ifade eder bilmiyorum ama sanal arkadaşın olarak her türlü kararını desteklediğimi bilmeni istiyorum aycil.

mrb kızlar eşinin ikinci eşi olmak diye bi topik nasıl açabilirim diye araştırırken bu topiği gördüm gerçektende hiç kimse mükemmel degildir bizler mükemmel degilizki eşimizdende mükemmel olmasını bekliyoruz amaa şu vardı mükemmellikten öte şeyler varmı biraz kendimden bahsetmek istiyorum eşim şuan 43 yaşında ben29 geçtiğimiz yıl evlendik ama çok sık kavga ediyoruz çünkü evlenme kararı alırken aklım nerdeydi bilmiyorum.kavga ediyoruz diyorum ama kendim söyleyip kendim dinliyorum.benim galiba psikolojik destege ihtiyacım var ama yurtdışında yaşıyorum imkanım yok yardım edin bana neyapayım ben

canım öncelikle şunu belirteyim bende senin gibi ilk evliliğimi yaptım fakat eşimin ikinci evliliği. senin bahsettiğin şeylerin benzerlerini bende ilk yıl yaşadım unutmaki eşler ilk yıl birbirlerine uyum sağlamaya çalışıyorlar. onu şöyle yap bunu böyle yap yemeğe şunu kat keke şunu katma. salata yaparken şuna dikkat falan falan falan.... ilk sene hep sustum nasıl istiyorsa onu yaptım gerçi eşim ev işlerinde çok yardımcıdır ama yinede bana direktif vermekten hoşlanırdı.şimdi ikinci senemiz bitecek ve ilk yıldaki eşim gitti artık hiç bir şeye karışmaz eskiden çamaşır deterjanından tut bulaşık makinesine yerleştirdiğim bulaşıklara varana kadar karışırdı. şuan hiç karışmaz sadece yardım edilecek şeyleri yapar sonra gider oturur. yaptığım her yemeği ve pastaları falanda bayıla bayıla yer. eskiden ne kattım nasıl pişirdim didikler dururdu. lafı çok uzattım ama umarım eşine geri dönmüşsündür çünkü sen yazalı 4 aya yakın olmuş.

canım her evlilikte mutlaka sorunlar oluyor biz bayanlar biraz hassas davranıyoruz sanki. senin gurbette olmanda seni daha duygusal yapmış olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…