boşanma olmadan biriyle konuşma kararı doğru mu?

Çevren neyin baskısını yapıyo kafayımı yemişler daha boşanmadan başkalarıyla görüş evlilik planı yap diyorlar.boşanmaya çalıştığın adam bunu öğrense mahkemede sana karşı kullanır tazminat bile ister.hem yagmurdan kaçarken doluya tutulmakta var işin ucunda.acele etmeyin iyice kafanızı toplayın

kendim için diyorum;

bi erkekle tanıştım diyelim ve ondan hoşlandım. bi kaç kez görüştük. sonra evli ama boşanma aşamasında olduğunu öğreniyorum.
üzülürdüm. bana göre hala evli biri diye.

konu bu yönde olsaydı zaten herkes aa bekleyememiş mi erkek fln derdi.

Ama bana talip olanlar hep biliyor ki boşanma aşamasında olduğumu ben sonradan kimseye bir açıklama yapmıyorum hani düşmek istemediğim duruma kimseyi düşürmem

Çevren neyin baskısını yapıyo kafayımı yemişler daha boşanmadan başkalarıyla görüş evlilik planı yap diyorlar.boşanmaya çalıştığın adam bunu öğrense mahkemede sana karşı kullanır tazminat bile ister.hem yagmurdan kaçarken doluya tutulmakta var işin ucunda.acele etmeyin iyice kafanızı toplayın

Söylediğim gibi cahil insanlar günümüzde çok fazla haklısınız elbet herşeyin vakti ve zamanı vardır.

Diger yorumlari okumadim ama bosanma bitmeden baskasiyla gorusmeniz dava acisindan da uygun ilmaz. Esiniz ogrenirse bu size problem yaratabilir.
Henuz bosanmadiginiz icin hala evli sayilirsiniz.
Bir de bosanmadan bir nefes almadan henen diger iliskiye ziplamak sizin icin de dogru degil. Dogru karari veremezsiniz. Bir nefes alin once. Biraz bekarliginizi yasayin. Evlilik cok da matah birsey degil.

Ama bana talip olanlar hep biliyor ki boşanma aşamasında olduğumu ben sonradan kimseye bir açıklama yapmıyorum hani düşmek istemediğim duruma kimseyi düşürmem

Bir şey soracağım
Bı durum sizi rahatsız etmiyor mu
Yani henüz boşanmadığınızı bilmelerine rağmen talip olmaları hususunu diyorum
Benim fikrime göre sadece bu yüzden şu aşamada bana talip olanların hiçbirini ciddiye almazdım ve midem de bulanırdı

adamlarda da ahlak kalmamış. daha başkasının soyadını taşıyan ve boşanma süreci devam eden bir kadına bu kadar talip gelmesi hiç hoş değil kusura bakma.
senin de yaşın çok küçük belli ki yanlış karar ile evlenmişsin. iki yanlış bir doğru etmez. sırf erken anne olcam diye bir an önce evlenmek çok yanlış.
O nasil is anlamadim zaten.Nasil ya.Biz olmusuz de aglayanimiz yok.Valla cok zoruma gitti oyle boyle degil.Oturdum agliyorum.Neyi balli acaba.:KK53:

bir polis tanıdığımda bu şekilde söylemişti ben o evden ayrıldığım dakikadan itibaren onun karısı olmadığımı sadece kağıt üzerinde olduğunu söylemişti bütün özgürlüğe sahipsin demişti ama hep içimde bir kuşku...
Dikkat et kotu emeller icin gelmesinler de.Aman ha.Boyle de oluyor uyarayim.Biz de gectik o yollardan.

belki de eski eşiniz sizi tuzağa düşürmek için yaptırıyor
ayrıca dava devam etse de sadakat yükümlülüğü devam eder
yıllarca o dava için uğraştınız
bir adam için o emeği çöpe atmaya değer mi

Davan devam ediyor.Çok sakıncalı olur.Davan devam ettiği için dava bakımından sadakat yükümlülüğünü yerine getirmemiş olursun.O da başına dert olur.Eşin bu durumu kullanabilir.Kaldı ki çok aklı başında bir erkek hala evli olduğunu bilerek yaklaşmaz sana.Çoluk çocuk da yok.Davan uzun sürmüş.Bence sen davayı bitirmeye odaklan.Gerisi sonra düzene girer.

İlk evliliğimin olmasındada mantık vardı şimdi duygularımla ilerlemek istiyorum 26 27 yaşımda seçici olmazmıyım ? Armutun sapı üzümün çöpü diyip bu seferde evde kalırsam :)
Herşey nasip kısmet. Bak çocuk yapıyım diye evlenmişsin ama yapamamışsın ve boşanıyorsun. Herşey hemen olsun bitsin istiorum demissin ve öylede olmus. Çok çocukça bi düşünce seninki. Hemen seveyim evleneyim. Ben ilk sevgilimden sonra 6 yıl bunalımdaydım sen hemen ikinci evlilik dusunuyorsun. 26da evlenirsen evde kalmış sayilmazsin korkma. Sizin orada kadın kıtlığı var herhalde sen boşanmadan isteyenler var

Aslında hiçbir acelem yok yaklaşık bir ay öncesine kadar kesinlikle evlenmem diyordum ama birden değişime uğradım çevre baskısına katlanamaz oldum resmen bilinç altıma işlediler gibi evlenme konusuna sıcak bakmaya başladım
Kim bu çevre dediğiniz bir grup budala sürüsü. Aynı yaştayız. Kötü bir tecrübeden sonra hala evliliğe sempatik bakmanız ilginç geldi. Bu tür şeyler toplum baskısı ile olmaz. Topluma deyin ki henüz boşanmadım. 23 yaşımdayım.Bir bireyim. Kendi kararımı kendim veririm. Ve daha boşanmadan tabakaneye bok yetiştirmeme gerek yok.

Merhaba Hanımlar;

Daha önce yazmış olduğum konulardanda bildiğiniz üzere boşanma aşamasındayım.Şu sıralar çevremde çok fazla talip olan adamlar var ailemde bu konuda baskı yapıyor.Boşanır boşanmaz aradan çok vakit geçmeden evlen diye galiba etkileniyorum bu konuşmalardan yaşım daha 23 ama hep genç anne olmak istemişimdir.Yani ilk evliliğim sırf çocuk için oldu ama rabbim kısmet etmedi şimdi severek evlenmek istiyorum ama daha boşanmadım çevremdeki adayları değerlendirmek için çok mu erken? yaklaşık 1.5 senedir davam devam ediyor ve daha da devam edicek gibi... bu süreçte biriyle konuşmam doğru olur mu bilemedim?
Evliliği kötü gitmiş bir insan için ikinci kez evlenmek kolay değil .
Çok düşünmeniz gerekiyor .
O cahil akıl yok çünkü .
Evliliginizi bitirip bir tatile çıkın tadını çıkarın biraz hayatın daha sonra düşünün ikinci kez evliliği .
Kırgınlık ile yalnis karar vermeyin .

Merhaba Hanımlar;

Daha önce yazmış olduğum konulardanda bildiğiniz üzere boşanma aşamasındayım.Şu sıralar çevremde çok fazla talip olan adamlar var ailemde bu konuda baskı yapıyor.Boşanır boşanmaz aradan çok vakit geçmeden evlen diye galiba etkileniyorum bu konuşmalardan yaşım daha 23 ama hep genç anne olmak istemişimdir.Yani ilk evliliğim sırf çocuk için oldu ama rabbim kısmet etmedi şimdi severek evlenmek istiyorum ama daha boşanmadım çevremdeki adayları değerlendirmek için çok mu erken? yaklaşık 1.5 senedir davam devam ediyor ve daha da devam edicek gibi... bu süreçte biriyle konuşmam doğru olur mu bilemedim?
Doğruluğu yanlışlığı sana göre şekillenir ama bana göre evilik, nişanlılık veya sevgililik fark etmeksizin bir ilişki bittikten sonra üzerinden uzun zaman (toparlanma Zamanı) geçmeden yeni bir ilişki doğru gelmiyor çünkü insan sağlıklı karar alamaz.
Birde şunu hesaba katın eski eşiniz biriyle görüştüğünüzü kanıtla mahkemeye sunarsa onu aldatmış konumuna düşersiniz

Merhaba Hanımlar;

Hem acele hem erken evlilikten dersinizi almis ve suanda yogurdu ufleyerek yiyor olmaliydiniz.

Back
X