Boşanma Protokolündeki Madde

valla çekişmeliyse çekişmeli yarın öbür gün hayatına karışabileceği hakkını verme ona kesinlikle.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sanırım buradaki kadınlar bana bu kadar çok “sakın imzalama” demeseydi, ben o protokolü imzalar gönderirdim. :)) bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim.

Kurtulmak istiyorum ama düşündüm, bugün kurtulayım derken, yarın başımı daha fazla ağrıtabilirdim. O yüzden, söz konusu maddeyi sildim, gerisini de akışa bıraktım.

canım merhaba
arkadaşım eşinden boşandı. eşi ben delirdim piskolojim bozuk size zarar veririm felan demiş oda barışırız piskolojisi bozuk dıye tamam demiş ama adam bunu kandırmış tabiki bişeyi yok iki ay sonra başkasıyla evlendi. boşanırken bi madde koydurmus evlenırsen cocugun velayetı bana gececek dıye bosanma sırasında hakım demıs boyle bi madde olamaz. iptal etmiş o maddeyi korkma canım . içini ferah tut.

Evet ileride hak ve özgürlükleri kısıtlayacağı için otomatikman geçerli olmaz, ileride velayet için yine dava açmak zorunda ama böyle bir şey imzalamış olmanız o davada aleyhinize kullanılabilir. Siz de benzer bir madde koydurtun.

Kızdım size biraz. Neler yaşıyorsunuz, adam hayatınıza karışıyor. Açıkça protokol aracılığı ile özgürlüğünü kıaıtlamaya çalışıyor ve siz ayrıyız istediği ile beraber olabilir diye aldatmayı öne sürmüyorsunuz. Siz öyle düşünebilirsiniz ama sadakat yükümlülükleriniz devam ediyor. Ne siz, ne de o adam biriyle olamaz. Bir düşünün bakalım bugün boşanmadan başka bir ilişkiye başlasanız, o adam bunu size karşı bir koz olarak kullanır mı, kullanmaz mı?

Onun evlenmesi durumunda velayetin asla ona verilmeyeceği gibi bir madde de siz ekleseniz oluyor mu.
Hiç bi hukuk bilgim yok ondan soruyorum.
O adama söylenecek çok laf var ama değmez.
Maddeyi okuyunca bile sinirlendim.
Aklınca uyarıyor bak uğraşırım diye. Saygısız

Yahu sizin avukatınız yok mu? Tabi ki bu maddeyi kabul etmeyeceksini ne münasebet.

Banlıydım yazamadım.
En doğrusu buydu.
Bırak 1 sene daha uzasın.
Bu 1 sene boş durma ama delil topla ki kolayca boşan.
Eşinin sadakatli davranmadığını, hala resmen evli olduğunuz halde başka kadınlarla olduğuna dair mesajlar attırmaya çalış. Ağzından laf al. Onları sakla.

Çok teşekkür ederim, benim görüştüğüm avukat da aynısını söyledi, hukuk portallarından da benzer şeyler yazıyor.

Cocuk kucukse, hele kiz cocuguysa ben de elalemin adamiyla ayni eve sokulmasi taraftari degilim.
Kucuk cocugumla boşanmiş olsam eşim oyle bir kisitlama koymasa da bir sure evlenmezdim zaten koca bitmiyor dunyada...
Mahkeme ne karar verir bilemem tabi ama bana normal geldi.

Off ikidir eski konuya yaziyorum ya.

Evlendigin takdirde velayet benim diye bu kural yok istediği kadar protokole yazdirsin gecersiz madde kafan rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…