- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi Aceleyegerekyok
-
Sensiz daha huzurluyum..gelme istemiyorum dedi esim. ..ayriliyoruz. .zor bir süreç. .çok zorSevdiğin adamın gün gelip "ben aşık oldum" diyerek çekip gitmesi bana çok korkunç geliyor. Allah korusun başıma gelse kaldıramazmışım gibi.
Onun dışında boşanmalar kangren olmuş parmağı kesmek gibi geliyor. Elbette acıtacak, bir taraf eksikte kalacak ama en azından tüm beden kurtulacak, ölünmeyecek.
Allah bu süreçte olan tüm kardeşlerimin yardımcısı olsun.
Bizim ülkemizde boşanmak daha zor çünkü :/
Sensiz daha huzurluyum..gelme istemiyorum dedi esim. ..ayriliyoruz. .zor bir süreç. .çok zor
Benim esimde senin görevin bunlar tabi ki yapacaksın diyordu. .Bizim de ayrilma sebebimi nr kadar kayinvalide ve tarafı gorunsede. .bence işin özü bu değildi. .onun beni sevmemis ve kabullenmemis olmasıydı. .ailesi de tuz biber oldu..bn de Allah a haVale ettim arkadsm. .o çok büyük. ..Bende boşanmak üzereyim nişanlıyken bana kül köle olan adam evlenince çok değişti daha 3 aylık evliyiz ailesi yüzünden benden vazgeçiyo bazen büyümü yaptılar acaba diyorum ben bu 3 ayda çok çabaladım yaptığım yemeklerle kendime bakımımla olsun çok uğraştım oda çok iyi farkındaydı bu konuda çok iyisin ama yapmak zorundasın bunlar senin görevin diyo üstelik çalışan bi bayanım ama aileme tek kusur edemezsin diyo geçen hafta annesigile gittik annesi niye gelmiyosunuz falan diye çok üstüme geldi ben hemşireyim o polis (eşim bile yazmaya elim varmıyo) ikimiz aynı anda çok nadir denk geliyoruz 3 aydır evliyiz 10 gün evde denk geldik bide dış görevlere falan gitti bunun 6 günü kananamlarda geçti ben denk gelemedik falan diyorum kadın bana o gelemiyosa sen gel diyo ben seni elin günün içinde niye aldım diyo bide balayında eşim bana tokat atmıştı ben boşanmak için babaevine geldim geri döndüm falan o konu açıldı severken iyide döverkenmi kötü dedi iyice çıldırdım o olaylarda benim ailem haklı olarak eşime çok sert çıktı oda benim aileme hiç gelmiyodu bende o gelmezse bende buraya adımımı atmam dedim eşim olacak öküzde o zaman git babanın evine dedi iyice gözüm döndü çektim gittim ilk bir iki gün beni sevdiğini sandığım için çok ağladım çok acı çektim hatta annemlere söylemeden nöbete gidiyorum diye eve gidip onla konuşup ona sarılıp uyumayı bile düşündüm( tam salağım ya) ama oturup sağlim kafayla düşününce kızım bu adam seni sevmiyo ki dedim ve acım azaldı önce annesini suçluyodum ama tek suçlu kocam olacak öküz içim sızlıyo ama verdiğim emeğe ona değil daha 6 gün oldu şimdi daha iyiyim yarın gidip yeni hat alıcam kendime sonra dilekçeyi vericem o pislikte hiç pişman değil Allah'a havale ettim hepsini o soracak hesabımı
Bende boşanmak üzereyim nişanlıyken bana kül köle olan adam evlenince çok değişti daha 3 aylık evliyiz ailesi yüzünden benden vazgeçiyo bazen büyümü yaptılar acaba diyorum ben bu 3 ayda çok çabaladım yaptığım yemeklerle kendime bakımımla olsun çok uğraştım oda çok iyi farkındaydı bu konuda çok iyisin ama yapmak zorundasın bunlar senin görevin diyo üstelik çalışan bi bayanım ama aileme tek kusur edemezsin diyo geçen hafta annesigile gittik annesi niye gelmiyosunuz falan diye çok üstüme geldi ben hemşireyim o polis (eşim bile yazmaya elim varmıyo) ikimiz aynı anda çok nadir denk geliyoruz 3 aydır evliyiz 10 gün evde denk geldik bide dış görevlere falan gitti bunun 6 günü kananamlarda geçti ben denk gelemedik falan diyorum kadın bana o gelemiyosa sen gel diyo ben seni elin günün içinde niye aldım diyo bide balayında eşim bana tokat atmıştı ben boşanmak için babaevine geldim geri döndüm falan o konu açıldı severken iyide döverkenmi kötü dedi iyice çıldırdım o olaylarda benim ailem haklı olarak eşime çok sert çıktı oda benim aileme hiç gelmiyodu bende o gelmezse bende buraya adımımı atmam dedim eşim olacak öküzde o zaman git babanın evine dedi iyice gözüm döndü çektim gittim ilk bir iki gün beni sevdiğini sandığım için çok ağladım çok acı çektim hatta annemlere söylemeden nöbete gidiyorum diye eve gidip onla konuşup ona sarılıp uyumayı bile düşündüm( tam salağım ya) ama oturup sağlim kafayla düşününce kızım bu adam seni sevmiyo ki dedim ve acım azaldı önce annesini suçluyodum ama tek suçlu kocam olacak öküz içim sızlıyo ama verdiğim emeğe ona değil daha 6 gün oldu şimdi daha iyiyim yarın gidip yeni hat alıcam kendime sonra dilekçeyi vericem o pislikte hiç pişman değil Allah'a havale ettim hepsini o soracak hesabımı
Rabbim bizimle. ... inşallah geçecek. .... ♡♡♡♡
Ben ayrıldığımda oğlum 1 aylıkta, şuan 3 yaşında, onu bile düzenli olarak her ay pedogoğa götürüyorum ben. Geç kalmadan profesyonel destek alın. Yaşanan her olay her insanda farklı tepkiye yol açabilir, zaman kaybetmeyin.Merhabalar konuya belki çok başka yerden gireceğim ama yardıma ihtiyacım var aranızda çocuğu olan varmı?
biz yetişkinler alışıyoruz kendi hayataımıza bakıyoruz ama çocuklarımız ?
ben boşanalı yaklaşık 1 sene oluyor 8 yaşında bir kız çocucugum var ben duruma alıştım kendi hayatımı kurdum sağlam bir şekilde ayaktayım ama onun iç dünyasında neler yaşadığını bilemiyorum.biraz sinirli bi yapıya sahip oldu biraz şımardı önüne nasıl geçeceğim bilmiyorum.
bunun gibi bir kaç sorunum daha var kızımla ilgili yardım edebilirmisiniz yada hangi gruba yazmam konusunda yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
en çok sorunum babanesine olan düşkünlüğüBen ayrıldığımda oğlum 1 aylıkta, şuan 3 yaşında, onu bile düzenli olarak her ay pedogoğa götürüyorum ben. Geç kalmadan profesyonel destek alın. Yaşanan her olay her insanda farklı tepkiye yol açabilir, zaman kaybetmeyin.
Bende boşanmak üzereyim nişanlıyken bana kül köle olan adam evlenince çok değişti daha 3 aylık evliyiz ailesi yüzünden benden vazgeçiyo bazen büyümü yaptılar acaba diyorum ben bu 3 ayda çok çabaladım yaptığım yemeklerle kendime bakımımla olsun çok uğraştım oda çok iyi farkındaydı bu konuda çok iyisin ama yapmak zorundasın bunlar senin görevin diyo üstelik çalışan bi bayanım ama aileme tek kusur edemezsin diyo geçen hafta annesigile gittik annesi niye gelmiyosunuz falan diye çok üstüme geldi ben hemşireyim o polis (eşim bile yazmaya elim varmıyo) ikimiz aynı anda çok nadir denk geliyoruz 3 aydır evliyiz 10 gün evde denk geldik bide dış görevlere falan gitti bunun 6 günü kananamlarda geçti ben denk gelemedik falan diyorum kadın bana o gelemiyosa sen gel diyo ben seni elin günün içinde niye aldım diyo bide balayında eşim bana tokat atmıştı ben boşanmak için babaevine geldim geri döndüm falan o konu açıldı severken iyide döverkenmi kötü dedi iyice çıldırdım o olaylarda benim ailem haklı olarak eşime çok sert çıktı oda benim aileme hiç gelmiyodu bende o gelmezse bende buraya adımımı atmam dedim eşim olacak öküzde o zaman git babanın evine dedi iyice gözüm döndü çektim gittim ilk bir iki gün beni sevdiğini sandığım için çok ağladım çok acı çektim hatta annemlere söylemeden nöbete gidiyorum diye eve gidip onla konuşup ona sarılıp uyumayı bile düşündüm( tam salağım ya) ama oturup sağlim kafayla düşününce kızım bu adam seni sevmiyo ki dedim ve acım azaldı önce annesini suçluyodum ama tek suçlu kocam olacak öküz içim sızlıyo ama verdiğim emeğe ona değil daha 6 gün oldu şimdi daha iyiyim yarın gidip yeni hat alıcam kendime sonra dilekçeyi vericem o pislikte hiç pişman değil Allah'a havale ettim hepsini o soracak hesabımı
Bende aynı durumdayım şuan canım ama ben senin bu dediklerinin cok benzerini 1 aylık gelinken yaşadım. İlahi adalete bırakıyorum allah sorsun hesabını bizim veremediğimiz cevabı o versin bizede sabır versin güc versin inşallah. Birde bunun mahkeme süreci var. Ben pes etmedim şavaşacağım. Benden hayallerimi gençliğimi mutluluğumu heveslerimi gülüşümü gururumu onurumu çaldılar. Ailemdende öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?