Boşanma psikolojisini Nasıl atlattınız

Ayse123_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
102
51
13
35
bir ayda bitme durumuna gelen evliliğim için boşanma kararı aldık ben eşimi seviyordum ama sanırım tek taraflıymış eşim maddi sıkıntıyı öne sürüp babamın bana aldığı evi satıp kendisiyle evli kalacağını söledi ya ev satılacak ya evlilik devam etcekti bende ailemi tercih edip dün bütün eşyalarımı toparlayıp baba evine döndüm şimdi burda tekrar bi düzen kurmaya çalışıyorum bu durumda olup yaşayanlar bu psikolojiyi Nasıl atlattınız yardımcı olurmusunuz

Zamanla geçiyor canım, çok kötü olursan psikolojik destek alabilirsin

Çalışıyor musunuz ?

Ayrılmanız için tek sebep bu mi ?
1 ayda bunun için mi ayrılıyorsunuz.

ay götüm. tobe tobe yaaa... kendini ne saniyor?ya evi satacaksin ya ayriliriz ne demek? Babaniz yoldan mi topladi parayi niyeti belli ayril gitisin bir damla dahi gozyasi dokme. sinsiye bak sen cok sinir oldum
ben bosanip tekrar evlenmiz biri olarak hayatin sana ne getirecegini bilemeyecegini soyleyebilriim sadece. ay keske bosanmisim diyecegin bir mutlulukla karsilasabilirsin ( bende ayni seyi yasadim) bosanirken dunya basims yikiliyir sandim ama simdi Allahima binlerce sukur ediyorum. Yeni cevre ve arkadaslar edin yeni insaara tanismak sana cok iyi gelecektir dans kursuna yazil o kotu enerjiyi oyle bir atarsinki sasarsin. kendine gelmen cok surmeyecek emin ol guzelim. senden degerli kimse yok.

kk dan bile yakin cevrendr oturup dertlesecegin nir arkadas grubu olustursbilirsin.. yakinindaki pek cok hanimin senle cay icip sohbet edeceginiz biryerde tanisip dertlesmek icin can atacagina eminim.

Çalışıyor musunuz ?

Ayrılmanız için tek sebep bu mi ?
1 ayda bunun için mi ayrılıyorsunuz.
Aynen öle oldu cnm 5 yıllık evliyim çocugumuz olmuyor tüp Bebek'le oldu ama 8hafta kalbi durdu ondan sonra yıkıldı evliliğim aslında tek taraflıymış şimdi anlıyorum eşim hep Bebek için sesini çıkarmamış.borçlarımız var onlardan sıkılmış babamın bana aldığı evi sattırıp kendimize ait dükkanımızda var illa satılsın ikiside taksi alalım bana dedi Onuda babamlar kabul etmedi biz satılsın diye almadık onu sana geleceğin için aldık dediler.eşimde ya o ev satılacak ya ben dedi beni paraya değişti

Para için evlenmiş resmen bi de bu tipler çıktı bizim babalarımız üç kuruşa tamah etmezken resmen demirin tuncuna insanın .....

Başkasının elini yesin dursun bırak ne üzülüp kahrolcakmışsın şükret ki erken görmüşsün gerçek yüzünü.

Hadi ordan! Kendi bunu goze alamiyosa niye evlenmis o senn garantin.Senin butun varligini fedaa edip onun eline bakmani falanmi istiyomus.Bende bir donem ailemin evine gittim zor cok zor ama calisiyordum isle kafami yogunlastirdim hep.Biz baristik ama daha paylasilcak bi omrumuz oldugu icin degerlerimiz kaldigi icin.Maddi konulara giriyosa erkek ordan bi faydasi vardir.Calismaya bak ayaklarinin ustune bastigini hisset ozguvenini tazele atlatirsin.

Şimdiyece çalıştı herşeyi kendimiz çalıştık şimdi öle bişey olduki ya ev ya ben dedi bende evi boşalttım aldım eşyalarımı baba evime geldim dün

Evet çalışmam lazım zaten bi hafta kafamı toparlayım istiyorum

Şimdiyece çalıştı herşeyi kendimiz çalıştık şimdi öle bişey olduki ya ev ya ben dedi bende evi boşalttım aldım eşyalarımı baba evime geldim dün
Yaşadığınız ev babanınsa onu kovsaydın ailenin evlilikten önce aldığı mülk şahsına aittir verme üstüne yatar zaten bu sözleri söyleyen adamdan hayır gelmez

Kabullenmek çok zor oluyor ama gerçekler acıya o kahrediyor insanı

Aminnn inş bende Mutlu olurum hayattan tek dileğim oydu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…