- 21 Ekim 2018
- 102
- 51
- 13
- 35
- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Zamanla geçiyor canım, çok kötü olursan psikolojik destek alabilirsinbir ayda bitme durumuna gelen evliliğim için boşanma kararı aldık ben eşimi seviyordum ama sanırım tek taraflıymış eşim maddi sıkıntıyı öne sürüp babamın bana aldığı evi satıp kendisiyle evli kalacağını söledi ya ev satılacak ya evlilik devam etcekti bende ailemi tercih edip dün bütün eşyalarımı toparlayıp baba evine döndüm şimdi burda tekrar bi düzen kurmaya çalışıyorum bu durumda olup yaşayanlar bu psikolojiyi Nasıl atlattınız yardımcı olurmusunuz
Aynen öle oldu cnm 5 yıllık evliyim çocugumuz olmuyor tüp Bebek'le oldu ama 8hafta kalbi durdu ondan sonra yıkıldı evliliğim aslında tek taraflıymış şimdi anlıyorum eşim hep Bebek için sesini çıkarmamış.borçlarımız var onlardan sıkılmış babamın bana aldığı evi sattırıp kendimize ait dükkanımızda var illa satılsın ikiside taksi alalım bana dedi Onuda babamlar kabul etmedi biz satılsın diye almadık onu sana geleceğin için aldık dediler.eşimde ya o ev satılacak ya ben dedi beni paraya değiştiÇalışıyor musunuz ?
Ayrılmanız için tek sebep bu mi ?
1 ayda bunun için mi ayrılıyorsunuz.
Aynen öle dedi ev satılacak kendimizin dükkanıda var o satılacak ticari taksi alışın dedi Onuda ailem satmak için almadık dediler oda ya o ev satılacak ya ben olmicam dediAnlamadım evi satmazsam boşanalım mı dedi
Evet Allah büyük rabbim yardımcım olduherseyin hayirlisini istemek gerekiyirmus gercekten bebek olsaydi belkide istemedigin birseyi kabul edecektin
Hadi ordan! Kendi bunu goze alamiyosa niye evlenmis o senn garantin.Senin butun varligini fedaa edip onun eline bakmani falanmi istiyomus.Bende bir donem ailemin evine gittim zor cok zor ama calisiyordum isle kafami yogunlastirdim hep.Biz baristik ama daha paylasilcak bi omrumuz oldugu icin degerlerimiz kaldigi icin.Maddi konulara giriyosa erkek ordan bi faydasi vardir.Calismaya bak ayaklarinin ustune bastigini hisset ozguvenini tazele atlatirsin.bir ayda bitme durumuna gelen evliliğim için boşanma kararı aldık ben eşimi seviyordum ama sanırım tek taraflıymış eşim maddi sıkıntıyı öne sürüp babamın bana aldığı evi satıp kendisiyle evli kalacağını söledi ya ev satılacak ya evlilik devam etcekti bende ailemi tercih edip dün bütün eşyalarımı toparlayıp baba evine döndüm şimdi burda tekrar bi düzen kurmaya çalışıyorum bu durumda olup yaşayanlar bu psikolojiyi Nasıl atlattınız yardımcı olurmusunuz
Şimdiyece çalıştı herşeyi kendimiz çalıştık şimdi öle bişey olduki ya ev ya ben dedi bende evi boşalttım aldım eşyalarımı baba evime geldim dünPara için evlenmiş resmen bi de bu tipler çıktı bizim babalarımız üç kuruşa tamah etmezken resmen demirin tuncuna insanın .....
Başkasının elini yesin dursun bırak ne üzülüp kahrolcakmışsın şükret ki erken görmüşsün gerçek yüzünü.
Evet çalışmam lazım zaten bi hafta kafamı toparlayım istiyorumHadi ordan! Kendi bunu goze alamiyosa niye evlenmis o senn garantin.Senin butun varligini fedaa edip onun eline bakmani falanmi istiyomus.Bende bir donem ailemin evine gittim zor cok zor ama calisiyordum isle kafami yogunlastirdim hep.Biz baristik ama daha paylasilcak bi omrumuz oldugu icin degerlerimiz kaldigi icin.Maddi konulara giriyosa erkek ordan bi faydasi vardir.Calismaya bak ayaklarinin ustune bastigini hisset ozguvenini tazele atlatirsin.
Yaşadığınız ev babanınsa onu kovsaydın ailenin evlilikten önce aldığı mülk şahsına aittir verme üstüne yatar zaten bu sözleri söyleyen adamdan hayır gelmezŞimdiyece çalıştı herşeyi kendimiz çalıştık şimdi öle bişey olduki ya ev ya ben dedi bende evi boşalttım aldım eşyalarımı baba evime geldim dün
Kabullenmek çok zor oluyor ama gerçekler acıya o kahrediyor insanıPara için evlenmiş resmen bi de bu tipler çıktı bizim babalarımız üç kuruşa tamah etmezken resmen demirin tuncuna insanın .....
Başkasının elini yesin dursun bırak ne üzülüp kahrolcakmışsın şükret ki erken görmüşsün gerçek yüzünü.
O evYaşadığınız ev babanınsa onu kovsaydın ailenin evlilikten önce aldığı mülk şahsına aittir verme üstüne yatar zaten bu sözleri söyleyen adamdan hayır gelmez
O ev gecen sene alındı babam üzerine aldı ama kirayı ben alıyordum şimdi kirada oturuyorduk o eve bile oturmadı çok gururluydu Ada'm şimdi evin tamamını istiyor
Sehir disina gideblrsn durumun varsa dinlen sonra ara bi is bul kendine geciyor emin ol kendine guvenince iyiki bitmis diyenleri bile gordmEvet çalışmam lazım zaten bi hafta kafamı toparlayım istiyorum
Aminnn inş bende Mutlu olurum hayattan tek dileğim oydu benimay götüm. tobe tobe yaaa... kendini ne saniyor?ya evi satacaksin ya ayriliriz ne demek? Babaniz yoldan mi topladi parayi niyeti belli ayril gitisin bir damla dahi gozyasi dokme. sinsiye bak sen cok sinir oldum
ben bosanip tekrar evlenmiz biri olarak hayatin sana ne getirecegini bilemeyecegini soyleyebilriim sadece. ay keske bosanmisim diyecegin bir mutlulukla karsilasabilirsin ( bende ayni seyi yasadim) bosanirken dunya basims yikiliyir sandim ama simdi Allahima binlerce sukur ediyorum. Yeni cevre ve arkadaslar edin yeni insaara tanismak sana cok iyi gelecektir dans kursuna yazil o kotu enerjiyi oyle bir atarsinki sasarsin. kendine gelmen cok surmeyecek emin ol guzelim. senden degerli kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?