- 29 Haziran 2017
- 194
- 221
- 103
- 39
- Konu Sahibi Mystory-06
-
Bir defaya mahsus böyle yapması can sıkıcıdır ama boşanma sebebidir diyememMerhaha herkese.kızlar size bir sorum olacak eşimle uzun zamandan beri ara ara tartışmalarımız oluyor yani bir gün iyiysek üç gün tartışmalıyız.en son beş gün önce tartıştık ve eşim memleketine ailesinin yanına gitti benim rızamı almadan.ve beşgünden beri de konuşmuyoruz.ne ben onun nerde ne yaptığımdan haberdarım ne de o benim.ve bu durum sanırım bayram sonuna kadar devam edecek.sizce eşim döndüğünde nasıl davranmalıyım ve benim rızamı almadan haber vermden gitmesi beni yalnız bırakması ve arayıp sormaması sizce boşanma sebebi midir?
Bahane arıyormuş galiba gitmek için hiç mi aramadı sormadiEşimin ilgisizliği aşırı iş yoğunluğu bana karşı isteksizliği sebeplerinden dolayı tartışmaya başladık.ben bu ilgisizlik ve alakasızlıktan dolayı sanırım sınır noktama gelmiştim ve bağırmaya başladım.ben bağırınca o da şiddete başvurdu(tokat).ben bu konuda çok hassasım zaten git bu evden diye bağırmaya başladım ve sonuç olarak bu noktaya geldik
Hiç arayıp sormadı.nerde ne yaptığından haberim yok.ben de aramadım.içimde affedemedim henüzBahane arıyormuş galiba gitmek için hiç mi aramadı sormadi
Esiniz size mi tokat atti ?Eşimin ilgisizliği aşırı iş yoğunluğu bana karşı isteksizliği sebeplerinden dolayı tartışmaya başladık.ben bu ilgisizlik ve alakasızlıktan dolayı sanırım sınır noktama gelmiştim ve bağırmaya başladım.ben bağırınca o da şiddete başvurdu(tokat).ben bu konuda çok hassasım zaten git bu evden diye bağırmaya başladım ve sonuç olarak bu noktaya geldik
Ortak arkadaşımızdan öğrendimMemlekette olduguna nasil eminsin
Evet malesef ben bağırınca o da tokat attı ben daha fazla bağırmaya başladım o da gittiEsiniz size mi tokat atti ?
Tokat?Bence boşanma sebebi değil, konuşulup çözülebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?