Boşanma sebebi midir?

Eşimin ilgisizliği aşırı iş yoğunluğu bana karşı isteksizliği sebeplerinden dolayı tartışmaya başladık.ben bu ilgisizlik ve alakasızlıktan dolayı sanırım sınır noktama gelmiştim ve bağırmaya başladım.ben bağırınca o da şiddete başvurdu(tokat).ben bu konuda çok hassasım zaten git bu evden diye bağırmaya başladım ve sonuç olarak bu noktaya geldik

kavga edip anasının evine giden kocadan hayır gelir mi bilmiyorum, demiyor mu ailesi, senin karın nerde neden yalnız geldin, onlarda mı aramıyor, sağlam dedikodun dönüyor demekki

Bana göre şiddet kesinlikle affedilmeyecek birşeydir ki tokat da şiddettir. Yalnız sanki sen bağırıyorsun o sesini duyuramamış "elinden kaçmış" gibi geldi bana, sonra da tabiki de bu hareketine pişman olup daha fazla gerilmemek için ortamı terketmiş olabilir. Aramasını bekle, sen sakın arama, o tokat ve gittiği için özür dilemezse ona göre tavrını koyarsın.
Çok mu iyimser yaklaştım acaba??

Kimine göre boşanma sebebi kimine göre degildir.
Yolunda gitmeyen birseyler var belliki. Yola sokmak icin 2 kisininde çabası gerek eger bu evlilik devam ettirilmek isteniyorsa.
Her ne olursa olsun bayram zamanı sizi tek bırakması ailesinin yanına tek gitmesi. Esiniz ilgisiz davranarak ve sonucunda sizin bu ilgisizligi farkederek tepki vermenizi istemis sonrasinda siddet uygulamış ve cekip gitmis. Esiniz belliki evliliginizi sürdürmek çabası icerisinde degil. Kendi çalıp kendi oynamış.
Bence kesinlikle aramayın cok haklısın çünkü konunda.
Bosanma konusunu karsi tarafın açmasını bekleyin. Sizden bu sekilde bir öneri gitmesin. Çünkü sonra o istedi olacak.

Bayramda ailesini arayacak mısın kutlamak icin bunu merak ettim. Onun ailesi seni aradı mi kizim sen neden gelmedin tek geldi oglan diye ???
Yada boyle olmaz bayram bayram arayi duzeltin sende gel hadi dediler mi ?

Sonunda tokat atmış. Bir kez buna cesaret eden devamına da cesaret eder. Hem karısı umrunda olmayarak bayramı senden ayrı geçirecekse niye evli pardon?

Bosanma sebebidir. Cunku siddet gosteren erkek hala ortalarda yoksa, arayip sormuyorsa kendini hakli goruyor demektir. Öldun mu kaldin mi umrunda olmayan bir adam icin neden gunlerini heba edesin ki? Ailesine de pes. Hic mi arayip sormuyorlar "kizim ne haldesin? Bizim oglan birakmis gelmis niye boyle oldu? Bi ihtiyacin var mi?" Diye.

Kimine göre boşanma sebebi kimine göre degildir.
Yolunda gitmeyen birseyler var belliki. Yola sokmak icin 2 kisininde çabası gerek eger bu evlilik devam ettirilmek isteniyorsa.
Her ne olursa olsun bayram zamanı sizi tek bırakması ailesinin yanına tek gitmesi. Esiniz ilgisiz davranarak ve sonucunda sizin bu ilgisizligi farkederek tepki vermenizi istemis sonrasinda siddet uygulamış ve cekip gitmis. Esiniz belliki evliliginizi sürdürmek çabası icerisinde degil. Kendi çalıp kendi oynamış.
Bence kesinlikle aramayın cok haklısın çünkü konunda.
Bosanma konusunu karsi tarafın açmasını bekleyin. Sizden bu sekilde bir öneri gitmesin. Çünkü sonra o istedi olacak.

Bayramda ailesini arayacak mısın kutlamak icin bunu merak ettim. Onun ailesi seni aradı mi kizim sen neden gelmedin tek geldi oglan diye ???
Yada boyle olmaz bayram bayram arayi duzeltin sende gel hadi dediler mi ?
Arayan soran yok.ben de aramayı düşünmüyorum kesinlikle.kaldı ki o kadar ğzgğn ve kırgınım ki artık elimin eve geri dönmesini de istemiyorum.hiç bişey olmamış gibi geri dönecek ayrı odalarda birbirimizle konuşmadan devam edecek biliyorum daha önce aynılarını yaşadım.eşim bayramda güzel güzel vakit geçirip hiç bişey olmamış gibi dönmesini hazmedebilcek miyim sanmıyorum

Bosanma sebebidir. Cunku siddet gosteren erkek hala ortalarda yoksa, arayip sormuyorsa kendini hakli goruyor demektir. Öldun mu kaldin mi umrunda olmayan bir adam icin neden gunlerini heba edesin ki? Ailesine de pes. Hic mi arayip sormuyorlar "kizim ne haldesin? Bizim oglan birakmis gelmis niye boyle oldu? Bi ihtiyacin var mi?" Diye.
Arayan soran yok.eşim anlatmamıştır ailesine.hatta şu an kendileri benden telefon bekliyorlardır neden gelmediğime dair bir açıklama.aramadığım için de kötü gelin konumundayım şu an.evet kendisini haklı görüyor daha öncede buna benzer şeyler yaşadım.neymiş ben haketmişim neymiş ben bağırırsam o da vururmuş

Sonunda tokat atmış. Bir kez buna cesaret eden devamına da cesaret eder. Hem karısı umrunda olmayarak bayramı senden ayrı geçirecekse niye evli pardon?
Bir kez değil bu kaçıncı.her seferinde git evden derim çünkü şiddetten sonra tahammül edemiyorum yüzünü görmeye.o da her seferinde gider ve evden git dediğim için (kovmuş olarak suçlar) ben suçlu olurum.yani şiddet gören ben ama işin sonunda evden git dediğim için yine suçlu ben.şimdiye kadar sakinleşince bi kaç gğn sonra çağırırdım ama artık anladı ki şiddet gösterşnce bi kaç gün sonra düzeliyor artık umursamadan her seferde şiddet görüyorum.ilk defa aramadım içimden gelmiyor artık

Bana göre şiddet kesinlikle affedilmeyecek birşeydir ki tokat da şiddettir. Yalnız sanki sen bağırıyorsun o sesini duyuramamış "elinden kaçmış" gibi geldi bana, sonra da tabiki de bu hareketine pişman olup daha fazla gerilmemek için ortamı terketmiş olabilir. Aramasını bekle, sen sakın arama, o tokat ve gittiği için özür dilemezse ona göre tavrını koyarsın.
Çok mu iyimser yaklaştım acaba??
Şiddet gördükten sonra evden gitmesini ben istedim çünkğ tahammül edemedim.bu sefer de evden git dediğim için suçluyor.yani susup oturmamı bekledi.ilk defa değil artık tek bir tokat a bile dayanamıyorum cinnet geçiriyorum

Şiddet gördükten sonra evden gitmesini ben istedim çünkğ tahammül edemedim.bu sefer de evden git dediğim için suçluyor.yani susup oturmamı bekledi.ilk defa değil artık tek bir tokat a bile dayanamıyorum cinnet geçiriyorum

Bir kadın şiddeti asla haketmez de temiz bir dayağı hakeden denyo çok. Böylesi affedilmemeli bence

Dünyanın en mükemmel erkeğide olsa erkekler "benimle ilgilenmiyorsun" ve türevi cümlelerden hoşlanmazlar. Şiddetin onaylanacak tarafı asla olamaz ama çağırmamakta lazım dikkat etmek gerekir. Son noktaya gelince benim eşimde beni evden kovacak olsa ne yapıp ettiğiyle ilgili merakımdan ölsem de asla arayıp sormazdım şahsen.

Dünyanın en mükemmel erkeğide olsa erkekler "benimle ilgilenmiyorsun" ve türevi cümlelerden hoşlanmazlar. Şiddetin onaylanacak tarafı asla olamaz ama çağırmamakta lazım dikkat etmek gerekir. Son noktaya gelince benim eşimde beni evden kovacak olsa ne yapıp ettiğiyle ilgili merakımdan ölsem de asla arayıp sormazdım şahsen.
Şiddet uygulayan eşin yarım saat sonra hiç birşey olmamış gibi müzik dinlemesini kaldıramayacak kadar duygusalım demekki

Back
X