Boşanma sebebim...

ahbitanem

çok zor
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
665
1
116
Diğer
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/412281-eltisinden-cekenler.html

bu kadınla kimse başa çıkamadı kendi evimizden ayrılıp kiraya çıktık, şimdi eşim beni suçluyor boşanıyoruz, en çok onu kendi ailesinin evinden ayrılmış olmakla suçluyor, soran arkadaşlara bizim en büyük sorunumuz boşanmamızın nedeni bu, peki sizce insan bu sebepten karısını boşamaya kalkar mı?

diğer yazını da okudum çok tuhaf bir durum cidden:44:
yani bir erkek kiraya çıktığı için eşinden boşanmak ister mi:26:çok şaşırdım doğrusu
umarım eşin en kısa zamanda aklını başına toplar canım

okudum ve şok oldum bu sebepten boşanmayın ya yazık günah

kusura bakma da saçmalamış eşin yani....konuyu tam olarak bilemiyorum ama çok yanlışşş...

evlenince tabi ailesinin evinden ayrılacak ömür boyu onlarla yaşamak zorunda değilsinizki bizde eşimin ailesiyle beraber yaşıyoruz ama yakında inş çıkacağız ayrı eve zor sabrediyorum burada yaşamaya eşin çok yanlış düşünüyor bence

boşamaz mı? napim... benim ki boşuyor çok şey istedin benden ailemden ayırdın bile dedi hala annesinin küçük yavrusu

pardon ben yanlış anlamışım evleriniz ayrıydı ama aynı apartmandaydınız bnm bi tanıdığım vardı öyle senin gibi kaynanasyla eltisiyle anlaşamadı başka bi yerde kiraya çıktılar mutlular eşin kabul etti çıkmayıda sonra niye boşanmaya kalkıştı belki blöf yapıyodur inş düzelir :26:

fabrikada işler kötüye gidiyormuş, işini kaybedebilirmiş ben ona hiç yardım cı olmamışım diyo? işini kaybederse naparmışız hali hazırda evimiz vardı diyo..

çok üzüldüm ... bu olay bahane olmuş olabilirmi?

eğer eşini seviyorsan gurur meselesi yapmayın ve istersen geri taşınalım benim niyetim ailenden seni ayırmak değildi diye açıklayın....böyle küçük şeyler için yıkmayın evliliğinizi
en iyisini siz bilirsiniz

eltimle baş edemedi ailesi beni eşimi tehdit etti o canavar elti yüzünden ailesi eşime baskı yapıp beni babaneme bıraktırdı sonra eşim seviyorum demiş heralde istedi tekrar eve getirdi.

dilekce falan verdimi eşin vermediyse seni korkutup yaşadığınız yere geri dönmeniz için yapıyo olabilir ben bu evde daha mutluyum desen orda huzursuz oluyodum desen bişeler desen ikna olmazmı cnm:97:

eşim eltim için o değişmez sen benim sözümü dinliycektin evinde oturacaktın dedi. olmaz şimdi seni istemiyorlar diyo. beni suçluyorlar güçleri bana yetiyo, babamı kaybettim annem ağır hasta, babanem yaşlı başkada kimsem yok :2:

boşamaz mı? napim... benim ki boşuyor çok şey istedin benden ailemden ayırdın bile dedi hala annesinin küçük yavrusu

Şimdilerde kız değil erkek alınıyor resmen.. (''Alma'' tabirini hiç sevmiyorum ama bu deyime başka olabilir bulamadım.)
Onlar yuvalarından,annelerinden ayrılamıyor, yeni hayata ayak uydurabilmeleri için onlara taviz veriliyor, maddi manevi ağırlıkların çoğu bayana yükleniyor evlenmeden önce,
hatta istekleri bile bayanlardan ve ailelerinden çok olmaya başladı, keza evlendikten sonrada bunların iki katı daha fazla efor sarfetmek zorunda kalan yine bayanlar.. Yakında altın isteme muhabbeti bile olur diye düşünüyorum.

''Kız evi naz çeken ev'' ; böyle oğullar pohpohlanarak büyütüldüğü sürece, bayan eşler erkeklere çocuk muamelesi yaptıkları sürece bu durum DEĞİŞMEYECEK...

................

Eğer sadece sorun dediğiniz için ise ve eşiniz sırf bun un için ayrılmak istiyorsa diyecek söz bulamıyorum, yazık çok yazık kendisine..

Eğer çaba harcadıysanız yuvanızı kurtarmak için o hala at gözlüğüyle bakmaya devam ediyorsa bırakın artık gerisini o düşünsün..

Allah hayırlı ve huzur dolu günler nasip etsin size.

dilekce falan verdimi eşin vermediyse seni korkutup yaşadığınız yere geri dönmeniz için yapıyo olabilir ben bu evde daha mutluyum desen orda huzursuz oluyodum desen bişeler desen ikna olmazmı cnm:97:

dedim ve geçen cuma dilekçeyi vermiş, dün akşam hastanede yattım fizik tedavide yanıma geldi, zor durumda kalmanı istemem diyo, bu adam beni seviyo :2:

çaba harcamıyor malesef, daha yeni taşındık buraya

Diğer konunuzu okudum; tek derdiniz apartmanda gürültü çıkarmaları mı ? Bende sandim ki eltinizle aranızdaki anlaşmazlıklar yüzünden olmuş ne olmuşsa.. Biraz fazla takmışsınız kafanıza gibi geldi bana.. Konuyu yanşlış anladıysam lütfen uyarın.

Bu gürültü nedenleri yüzünden eşinizin sabrını çok mu zorladınız acaba , şikayet ve kavgalarla?

dedim ve geçen cuma dilekçeyi vermiş, dün akşam hastanede yattım fizik tedavide yanıma geldi, zor durumda kalmanı istemem diyo, bu adam beni seviyo :2:

seni seviyo ailesinden dolayı bunları yapıyo buna benzer şeyler bizde yaşadık eşimle ben çok kızdım ona ailesi yüzünden resmen bizi istemiyorlar nasıl iş bu ya kendileri istiyo ama araya aile giriyo kaynanama bile demiştim ben sizin yüzünüzden yuvam yıkılırsa dicek bişeyim yok yuva yıkmak çok günahtır allah bildiği gibi yapar herkesin sorunu farklı oluyo ama neden hep aynı kaynanalar eşler saftirik az akılları olsa sustururlar onları yanımızda olurlar nerdeee

amcam var bide çocukluğumdan beri soğuk davranır, babaneme o baktıttırıyor, babanemin maddi durumu iyi bu yaz arsada inşaat halindeki siteden iki dairede kalıcak biri ölen babamdan benim hakkım babanem önce söz verdi daireyi sana vericem diye sonra kızım ben hastayım belki 90 yaşına kadar yaşıycam ben ölünce senin dedi, onlarda şimdi bu daireyi istediklerini imalı laflarla ifade ettiler hep kayınvaldem, eşim dedi ki yengemin babası abimlere ev almasına yardım etmiş zamanında 85bin vermiş üstünü abisi tamamlayıp ev sahibi olmuşlar, evi istiyorlar, sizce bu adamı sevmeye devam etmelimiyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…