http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/412281-eltisinden-cekenler.html
bu kadınla kimse başa çıkamadı kendi evimizden ayrılıp kiraya çıktık, şimdi eşim beni suçluyor boşanıyoruz, en çok onu kendi ailesinin evinden ayrılmış olmakla suçluyor, soran arkadaşlara bizim en büyük sorunumuz boşanmamızın nedeni bu, peki sizce insan bu sebepten karısını boşamaya kalkar mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/412281-eltisinden-cekenler.html
bu kadınla kimse başa çıkamadı kendi evimizden ayrılıp kiraya çıktık, şimdi eşim beni suçluyor boşanıyoruz, en çok onu kendi ailesinin evinden ayrılmış olmakla suçluyor, soran arkadaşlara bizim en büyük sorunumuz boşanmamızın nedeni bu, peki sizce insan bu sebepten karısını boşamaya kalkar mı?
çok üzüldüm ... bu olay bahane olmuş olabilirmi?
eğer eşini seviyorsan gurur meselesi yapmayın ve istersen geri taşınalım benim niyetim ailenden seni ayırmak değildi diye açıklayın....böyle küçük şeyler için yıkmayın evliliğinizi
en iyisini siz bilirsiniz
boşamaz mı? napim... benim ki boşuyor çok şey istedin benden ailemden ayırdın bile dedihala annesinin küçük yavrusu
dilekce falan verdimi eşin vermediyse seni korkutup yaşadığınız yere geri dönmeniz için yapıyo olabilir ben bu evde daha mutluyum desen orda huzursuz oluyodum desen bişeler desen ikna olmazmı cnm:97:
Şimdilerde kız değil erkek alınıyor resmen.. (''Alma'' tabirini hiç sevmiyorum ama bu deyime başka olabilir bulamadım.)
Onlar yuvalarından,annelerinden ayrılamıyor, yeni hayata ayak uydurabilmeleri için onlara taviz veriliyor, maddi manevi ağırlıkların çoğu bayana yükleniyor evlenmeden önce,
hatta istekleri bile bayanlardan ve ailelerinden çok olmaya başladı, keza evlendikten sonrada bunların iki katı daha fazla efor sarfetmek zorunda kalan yine bayanlar.. Yakında altın isteme muhabbeti bile olur diye düşünüyorum.
''Kız evi naz çeken ev'' ; böyle oğullar pohpohlanarak büyütüldüğü sürece, bayan eşler erkeklere çocuk muamelesi yaptıkları sürece bu durum DEĞİŞMEYECEK...
................
Eğer sadece sorun dediğiniz için ise ve eşiniz sırf bun un için ayrılmak istiyorsa diyecek söz bulamıyorum, yazık çok yazık kendisine..
Eğer çaba harcadıysanız yuvanızı kurtarmak için o hala at gözlüğüyle bakmaya devam ediyorsa bırakın artık gerisini o düşünsün..
Allah hayırlı ve huzur dolu günler nasip etsin size.
dedim ve geçen cuma dilekçeyi vermiş, dün akşam hastanede yattım fizik tedavide yanıma geldi, zor durumda kalmanı istemem diyo, bu adam beni seviyo :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?