konuyu baştan sona okudum.sana bişeyleri diretip ailesi iiçin silebilen adam nasıl yengesine sana yada ailesine laf söyletirki.onların ailesi var da senin yok diyemi bu kadar çabuk vazgeçiyor.şuda olabilir erkekler maddi durumu sıkıntıya girdiginde gurur yapabilirler belli etmeyebilir.kira vermek durumu zorlaştırabilir.ama diger taraftan eltinin ailesi yardım ediyor diye dillendirmesi bile maksatlarını gösteriyor bana.kusura bakma.bende ailesi yüzünden boşandım böyle erkekler çokmuş demekki.anakuzuları bu insanların evlenmeleri büyük hata bunları görmeyip aşkın gözümüzü kör etmesine izin verip büyük sözü dinlememek bayanları en büyük hatası.benim çıkardıgım ders eşim ailemden çok düşünürdü güya.....yalanmış iş boşanmaya gelince kendi mal varlıgın ziynetlerin varsa onlarla kalıyorsun.kendi paranı evini sakın kendi üstüne bile yapma arkadaşım...ki eşinde hak talep edemesin.bul bir yolunu avukata danış kendi gelecegin için yap el oglu neticede sevmek booooşşşmuşşşş.altın yap birine ver sakla bankaya bile atma hepsine ortak çıkabilir gizle paranı malını.
cnm çocuğun varmı...:26:
O kadar karışık anlatıyorsunuz anlayamıyorum..
Önce eltim gürültücü ayrı eve çıktık diye eşim benden boşanıyor dediniz.
Sonra evim var, eşim ona göz koymuş manasına getirdiğiniz bir yorum yaptınız.
Yine sonra kendi isteğinizle birlikte sizin paranızla aldığınız arabanın parasını istedim, oda hemen verdi diyorsunuz.
Yine sonra bu arabadan sonra çok sinirlendi diyorsunuz ..
Yani sizin başlıktaki gibi değil sorununuz ; çok daha fazlası var aranızda..Birikmişlikler, akrabalar, birbirinize olan davranışlarınız, maddi kaygılar v.s herşey bir arada.
Bu şekilde okuduğumuzda eğer sıralama doğru ise eşinizin o evi neden istediği belli , araba konusunda sergilediğiniz tavıra karşılık misilleme yapmış..
Yine belli ki, çok fazla ailesinde olan sorunların arasına girmişsiniz ve bundan dolayı eşinize fazla duygularınızı yansıtmışsınız.
evim yok henüz miras hakkım var sırlama doğru ailesi ile hiç tartışmam olmadı elti hariç kayınvaldeme anne derim, duygularımı yansıttım, ne yapayım bu evliliği gözden mi çıkarayım ?
sanmam seni üzmek istiyor merak etme gelir erkekler biraz kuş beyinle sadece bekle sana yalvaracak hata yaptım diyecekdaha yeni ayrıldı evden, beni aldatacak mı :2:
Ben olsam şimdilik sessiz kalırdım, hiçbirşekilde yorum yapmazdım.. Biraz sakin olun ve hiçbir konuya müdahil olmayın..
Evinizide vermeyi şimdilik asla düşünmeyin.. Bunu istemesi saygısızlık.. Borcunuz var onlara sanırım, arabadan aldığınız 20 bin tl.yi ona verseniz devamınıda zamanla ödeyeceğim deseniz ?
Evi satmak mı istiyor, içinde oturmak mı istiyor ?
canım o 20 bin lira bana babamdan miras kalan arabanın, borçlar ödendikten sonra kalan miktarı. babam geçen haziran ayında vefat etmişti çok özlüyorum onu, o olsaydı bunları yaşamazdım ben, evi içinde oturalım diye istiyo kira vermeden
Allah rahmet eylesin..O yoksa onu ve bizi Yaradan var..
O zaman o kadarda zor birşey istemiyor bence.. Yani olabilir neden olmasın ki..
Ama babaanneniz içindeyse ve onu çıkarmak istiyorsa işte bu asla olmamalı..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/412281-eltisinden-cekenler.html
bu kadınla kimse başa çıkamadı kendi evimizden ayrılıp kiraya çıktık, şimdi eşim beni suçluyor boşanıyoruz, en çok onu kendi ailesinin evinden ayrılmış olmakla suçluyor, soran arkadaşlara bizim en büyük sorunumuz boşanmamızın nedeni bu, peki sizce insan bu sebepten karısını boşamaya kalkar mı?
allah yardımcınız olsun durumunuz çok zor gerçekten.ama şaşırmayın bu erkekleri anlamak mümkün değil allah bildiği gibi yapsın eşin gibileri.
eltine gelince sanki ben yazmışım gibi okudum hepsini çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum halen.hergün allaha yalvarıyorum kurtar beni bu lanet insanlardan diye
bizimkine gürültü yapıyon diye uyardık, daha beterini yapmaya başladı, daha şimdi pazar pazar saat 8:00 de kapı çarpma sesleriyle apartmanı uyandırdı, hatta kalkmadı kimse diye yetmedi, gitti demirden sokak kapısını çarptı, böylesi görülmemiştir yeryüzünde heralde hem neye ise bu inat, hem bu nasıl bir terbiye, deli olabilurr..
bu yazdıklarının daha beterini yaşıyorum ben 24 saat çekilicek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?