Boşanma sebebim...

sana bişeyleri diretip ailesi iiçin silebilen adam nasıl yengesine sana yada ailesine laf söyletirki demişsin ya bunu anlamadım arkadaşım anlayışım mı kıt aferdersin biraz açarmısın? :44:

Sen bu eşinden 2-3 ay uzak kaldın mı? Bu adamlar kadınsız yapamaz ben seni boşayacağını sanmıyorum,

O kadar karışık anlatıyorsunuz anlayamıyorum..

Önce eltim gürültücü ayrı eve çıktık diye eşim benden boşanıyor dediniz.

Sonra evim var, eşim ona göz koymuş manasına getirdiğiniz bir yorum yaptınız.

Yine sonra kendi isteğinizle birlikte sizin paranızla aldığınız arabanın parasını istedim, oda hemen verdi diyorsunuz.

Yine sonra bu arabadan sonra çok sinirlendi diyorsunuz ..

Yani sizin başlıktaki gibi değil sorununuz ; çok daha fazlası var aranızda..Birikmişlikler, akrabalar, birbirinize olan davranışlarınız, maddi kaygılar v.s herşey bir arada.

Bu şekilde okuduğumuzda eğer sıralama doğru ise eşinizin o evi neden istediği belli , araba konusunda sergilediğiniz tavıra karşılık misilleme yapmış..

Yine belli ki, çok fazla ailesinde olan sorunların arasına girmişsiniz ve bundan dolayı eşinize fazla duygularınızı yansıtmışsınız.

Sen o adamı boşa.Oda eltin gibi birisiyle evlensin.O aileye demekki eltin gibi gelin lazım.Onun her edepsizliğini çekiyorlarda senin başka yere taşınmanımı çekemiyorlar.acaba sen önce araba alıp sonra geri isteyince ailesine karşı küçük düşürdün diyemi kızdılar.Eşinde çok kırılmıştır o yüzden boşanalım diyordur.

evim yok henüz miras hakkım var, arabayı hemen vermedi, sıralama doğru ailesi ile hiç tartışmam olmadı elti hariç kayınvaldeme anne derim, duygularımı yansıttım, ne yapayım bu evliliği gözden mi çıkarayım ?

Son düzenleme:
evim yok henüz miras hakkım var sırlama doğru ailesi ile hiç tartışmam olmadı elti hariç kayınvaldeme anne derim, duygularımı yansıttım, ne yapayım bu evliliği gözden mi çıkarayım ?

Ben olsam şimdilik sessiz kalırdım, hiçbirşekilde yorum yapmazdım.. Biraz sakin olun ve hiçbir konuya müdahil olmayın..

Evinizide vermeyi şimdilik asla düşünmeyin.. Bunu istemesi saygısızlık.. Borcunuz var onlara sanırım, arabadan aldığınız 20 bin tl.yi ona verseniz devamınıda zamanla ödeyeceğim deseniz ?

Evi satmak mı istiyor, içinde oturmak mı istiyor ?

bacaklarım titrese bile ayakta durmak zorundayım, zorlukların üstesinden gelmeliyim, herzaman bakımlı olucam eşime ve ailesine inat, başımı dik tutamıyorum henüz öğrenmeliyimm..

canım o 20 bin lira bana babamdan miras kalan arabanın, borçlar ödendikten sonra kalan miktarı. babam geçen haziran ayında vefat etmişti çok özlüyorum onu, o olsaydı bunları yaşamazdım ben, evi içinde oturalım diye istiyo kira vermeden

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin..O yoksa onu ve bizi Yaradan var..

O zaman o kadarda zor birşey istemiyor bence.. Yani olabilir neden olmasın ki..

Ama babaanneniz içindeyse ve onu çıkarmak istiyorsa işte bu asla olmamalı..

Allah rahmet eylesin..O yoksa onu ve bizi Yaradan var..

O zaman o kadarda zor birşey istemiyor bence.. Yani olabilir neden olmasın ki..

Ama babaanneniz içindeyse ve onu çıkarmak istiyorsa işte bu asla olmamalı..

babanemin bir dükkanı bir oturduğu ev ve mütahitte olan iki dairesi var, bakalım sabır ne olacak..

Anladığım kadarıyla yorum yazayım, kabak sizin başınıza patlamış resmen. Kimse eltiye ses çıkaramıyor sen çıkardın diye suçlu oldun hatta onunla aynı apatmanda oturmak istemediğin için ve kiraya geçtiğin için eşin boşanmak istiyor. Tabi olay tam bu şekilde gelişmemiştir,arada tartışmalar küskünlükler olmuştur belki bir laf söyledin kırıldı şimdi naza çekiyor kendini. Yoksa çok saçma başka eve taşınmak istiyor diye insan eşinden boşanır mı? Şimdi sizin kafanızı kurcalayan miras olarak kalacak evde eşimin gözü mü var düşüncesi. Öncelikle evlilikte edinilen mallar ortaktır, yani ev araba alırsınız yarısı onun yarısı senindir ama bu size miras kalıyor onu belgeleyen mahmeke ilamı, harç vs şeyleri iyi saklayın onda eşinizin hak iddia etmesi imkansız. Tabi siz işgüzarlık yapıp eşinizin üzerine yapmazsanız, ya da satıp başka bir ev almazsanız. Bu düşünceyi de kafanızdan isteseniz de atamazsınız ama bir insan bir ev için istemediği biriyle evlenmez, evli kalmaz. Sen aklını kullan ev için eşine ya da ailesine bir söz verme, ama bu düşünceye fazla takılma derim. Babannen Allah uzun ömür versin ama vefat ettiği zaman sana kalacaksa şimdiden istemen yersiz bence, hatta eşine bu konuda olumsuz şeyler söyle kalmayabilir başkası da hak idda edebilir gibi, emin ol erkekleri fazla rahata alıştırmak arkasını toplamak iyi birşey değil.

boyle sacma sapan bir nedenden dolayi sizden ayrilmayi dusunen (hatta bunu sadece dile getirmis aslinda boyle bir sey dusunmuyor bile olsa) bir adamin yolunu acin bosanirsa bosansin...
boyle bir durumda soyle dusunmelisiniz ''bu nedenden dolayi bosanmak istedigine gore demek ki beni sevmiyor, beni sevmeyen adama da kendimi zorla sevdiremem...en iyisi bosanma karsiti ikna cabalarina girmeden neler yapacagini izlemek...bosanmak isterse de bosanmak...''
cani bosanmak istemis bence evle alakasi yok bu islerin...
sikildi mi sevgisi mi bitti artik orasini biz bilemeyiz tabii...

allah yardımcınız olsun durumunuz çok zor gerçekten.ama şaşırmayın bu erkekleri anlamak mümkün değil allah bildiği gibi yapsın eşin gibileri.
eltine gelince sanki ben yazmışım gibi okudum hepsini çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum halen.hergün allaha yalvarıyorum kurtar beni bu lanet insanlardan diye

bizimkine gürültü yapıyon diye uyardık, daha beterini yapmaya başladı, daha şimdi pazar pazar saat 8:00 de kapı çarpma sesleriyle apartmanı uyandırdı, hatta kalkmadı kimse diye yetmedi, gitti demirden sokak kapısını çarptı, böylesi görülmemiştir yeryüzünde heralde hem neye ise bu inat, hem bu nasıl bir terbiye, deli olabilurr..
bu yazdıklarının daha beterini yaşıyorum ben 24 saat çekilicek gibi değil

ah canım kardeşim gel birbirimize destek olalım hangi şehirdesin, sende yaz dertlerini yorum yapalım hiç tepki vermiycen arkadaşım uzun zaman alabilir am sonunda vazgeçmek zorunda kalacaktır, ben evime geri dönmek istiyorum.

Ahh be güzelim yazdıklarınla beni 3 sene önceye götürdün.Bende eşimin ailesi ve kendisinin vurdumduymazlığı yüzünden boşandım...Küfürbaz bi k.valide ve k.peder.Kendini polat alemdar sanan bi kayın ve kocasının bu yönüne güvenen terbiyesiz bi elti...Seni tutacağı yerde ailesine gıkını çıkaramayan seni silebilen adama yol ver gitsin.Hayır gelmez ondan sana...Eşine eltin gibi densiz bi kadın lazımmış demekkii...

nasıl bir aileye düşmüşsünüz böyle, şok oldum elti yüzünden boşanmak kelimesini ağzını alan adam yürüsün gitsin bi zahmet, eltisi gibi bi hatun bulsun. bildiğin dava falan mı açtı yani eşiniz?

Eltin yüzünden boşanacaksa boşansın eşini Kayınvaliden azdırıyordur Evlenene kadar akla karayı seçerler evlendikten sonra durum 360 derece değişir Allahdan Çocuğun yok onun için şükret Sakın sakın ha en ufacık bir şeyini bile onun varsa çocuğunun üstüne yapmayacaksın şimdiki zamanda ne kocadan ne çocuklardan fayda var kimseye de güvenmeyeceksin Allahtan başka Yaradan hepimizi rahata huzura kavuşturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…