Boşanma sebebim...

eğer seni sevdiğini biliyorsan sende seviyorsan boşver elitini o kavga edip dursun sen geri taşın oraya tatlı dil herkesi etkiler kayınvalidenlede konus ben bir hata yaptım sizin eltimle tartışmalarınıza çok üzülüyordum gibi gönlünü al ....

ne olur böyle şeyler için ayrılmayın..tabiki işin gerçeğini siz biliyorsunuz sadece nedenler buysa ayrılmaya değmez ...soruyorum hangimizin annesi babası mükemmel evlilik geçirmiş onlarda ağlamış kavga etmiş ama sürdürmek için ellerinden geleni yapmışlar ...şiddet olur ,sapıklık olur,alkol olur,aldatma olur onlar gerçekten zor

şikayet etmemeye çalıştım ama hergece uyandırıyorlar sabaha kadar uyutmadılar beni duvarlara vuruyorlar bişeyle pat pat diye ses geliyor, kavga eltime iki defa bağırdım, canavar eltim üç defa balkona çıktı küfür hakaret tehdit cevap vermedim, kapıda defalarca bağırdı, kapıma geldi söylendi, apartman koridorlarindan bağırdı manyak huzur rahat vermiyor kimseye kayınvaldeme vurdu, kayınpederime vurdu rahatsız etti.

eltim bi kere uyardım diye bana sardı, kayınpeder kayınvalde durduramadı kabak benim başıma patladı sen niye konuşuyon onunla diye, eşim de bi kere bile cevap vermiycektin benim sözümü dinlemedin diyo

en önemli sorun bana kalıcak olan daire :2:

Kızlar bi yardım edin bu konuda, ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım!

Kızlar bi yardım edin bu konuda, ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım!

senin ne kadar uyanık bir eşin var öyle senin dairene mi göz dikmişler yanlış anlamadım dimi....
o ev senin güvencen sakın onu kimseye verme eşin rahatlık arıyor anladığım kadarıyla....ya böyle böyle yaparızda ya şöyle olur yada boşanırız kendinizi ezdirmeyin bu kadar saçma sapan basit nedenden boşanmamı olur yaa yada boşverin boşanın gitsin....

Bu zamanın erkekleri kafayı yemiş heralde.
Bu yüzden tabi ki boşanılmaz ama şu bir gerçek ki bu aile mevzuları erkekleri çok etkiliyor, bir yuvayı derinden sarsabiliyor, nedense hep te erkekleri sarsıyor, bizim ailelerimiz yok heralde, bir onların sülalesi var hayatta, onlar için eşlerinden-çocuklarından bile vazgeçerler.
Aile kuzusu bu tarz erkekler evlenmese keşke.

babanem çok kızdı boşasın diye bağırdı :2: daha önce babamdan kalan yirmi bin lira ile araba aldık arabayı eşimin üzerine yaptım, bu anlaşmazlıklar oldu geri istedim arabayı sattı paramı verdi şimdi, diyo ki ben seni paran için sevmedim dün akşam hastanede başbaşa konuştuk bu meseleleri babanemden bana sahip çıkmalarını istiycem daireyi üzerime güvence olarak istiycem şimdiden kimsem olmadığı için gelevekte güvence olarak dedim sence bana verir mi önceden bize kızdı ama dedim buna karşılık eşim bence sana verir dedi, eşimi bence annesi yönetiyor.

Son düzenleme:
arabayı satarken sinirlendi ondan sonra film koptu diyim eve geldi hep beni suçlamaya başladı, işten eve geliyor yemek yiyoruz bi surat, yüzünü çeviriyo, sonra eski evin anahtarını aldı seni o evde istemiyorlar, o apartmana gelmeni istemiyorlar, beni ailemden uzaklaştırdın, annesine gitti sen gelmiyorsun seni o apartmana istemiyorlar bütün herşey benim kabahatim mi.

Son düzenleme:
Anamızdan babamızdan kardeşlerimizden ayrılıp hiç bilmediğimiz bir hayata başlıyoruz eşlerimiz için ve daha nelere katlanıyoruz..ama onlara aileden ayrılmak zor geliyor...ben olsam asla o eve geri dönmem!! Bu eltinin eşi falan yok mu Allah aşkına bir dur diyecek? Olsa bile sessiz bir adam demekki baksana eşi apartmanı inletiyor sesi çıkmıyor

var kayınbiraderim onu bile ailesiyle tehdit ediyor biz karaadenizliyiz de şöyle de böyle, kavgalarını duyduk, balkondan bana sesleniyor biz karaadenizliyiz seni abimlere öldülttürürüm o eşin hamdiye güvenme onuda öldürürüz, bıçaklarız yaparız da yaparız, belalı aile sürekli emniyete düşüyorlarmış bıçaklama olaylarından :2:

Son düzenleme:
Ya işin içine babaannenden kalan ev de girmiş;yani tam anlayamadım o meselenin bu duruma etkisini;
öte yandan okaçık elti bile iadere ediliyorken senin ayrı eve çıktın diye boşamaya maruz kalman tuhaf..Erkekler zora pek gelmiyorlar ondan mı diyecektim;işin içinde bu durumlardan da bahsetmişsin;inan anlamadım..Ev araba derken kendinize ait hiçbirşeyi onun üstüne yapmayın;hatta ona aitse bile kendi üstünüze yaptırmayı önerin(tabi zorlamadan) boşanırsanız zor durumda kalmayasınız;gerçi boşanma durumunda evlendikten sonra edinilen mallar ortak olduğu için ikiye bölünüyormuş;
Boşanmazsınız inşallah.Allah yuvanızı sağlıkla korusun..sağ salim çıkın inşallah..

napıyım, problem, eşimin davranışları sürekli değişiyor bi iyi bi kötü, onu seviyorum, yuvamı kurtarmak istiyorum yalnızım, bizim iyiliğimizi istiyorum, eşim diyor ki herşeyle ben mücadele ediyorum işte ne sıkıntılar çekiyorum biliyormusun, bu ev olursa sorunumuz çözülür mü sizce...napimm

Son düzenleme:
konuyu baştan sona okudum.sana bişeyleri diretip ailesi iiçin silebilen adam nasıl yengesine sana yada ailesine laf söyletirki.onların ailesi var da senin yok diyemi bu kadar çabuk vazgeçiyor.şuda olabilir erkekler maddi durumu sıkıntıya girdiginde gurur yapabilirler belli etmeyebilir.kira vermek durumu zorlaştırabilir.ama diger taraftan eltinin ailesi yardım ediyor diye dillendirmesi bile maksatlarını gösteriyor bana.kusura bakma.bende ailesi yüzünden boşandım böyle erkekler çokmuş demekki.anakuzuları bu insanların evlenmeleri büyük hata bunları görmeyip aşkın gözümüzü kör etmesine izin verip büyük sözü dinlememek bayanları en büyük hatası.benim çıkardıgım ders eşim ailemden çok düşünürdü güya.....yalanmış iş boşanmaya gelince kendi mal varlıgın ziynetlerin varsa onlarla kalıyorsun.kendi paranı evini sakın kendi üstüne bile yapma arkadaşım...ki eşinde hak talep edemesin.bul bir yolunu avukata danış kendi gelecegin için yap el oglu neticede sevmek booooşşşmuşşşş.altın yap birine ver sakla bankaya bile atma hepsine ortak çıkabilir gizle paranı malını.

şunu okuyunca içim bi tuaf oldu el oğlu neticede booooşşş

nasıl insanların içine düşmüşsün sen öyle..eltin ,kaynananlar bi tuhaf ..eşin desen oda saçma sapan sebebten karısını boşamak istiyo...zor durum ...diret boşama derim eğer kocanı seviyosan tabiiki..başkalarının yuvanı bozmasına izin verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…