Diğer konunuzu okudum; tek derdiniz apartmanda gürültü çıkarmaları mı ? Bende sandim ki eltinizle aranızdaki anlaşmazlıklar yüzünden olmuş ne olmuşsa.. Biraz fazla takmışsınız kafanıza gibi geldi bana.. Konuyu yanşlış anladıysam lütfen uyarın.
Bu gürültü nedenleri yüzünden eşinizin sabrını çok mu zorladınız acaba , şikayet ve kavgalarla?
amcam var bide çocukluğumdan beri soğuk davranır, babaneme o baktıttırıyor, babanemin maddi durumu iyi bu yaz arsada inşaat halindeki siteden iki dairede kalıcak biri ölen babamdan benim hakkım babanem önce söz verdi daireyi sana vericem diye sonra kızım ben hastayım belki 90 yaşına kadar yaşıycam ben ölünce senin dedi, onlarda şimdi bu daireyi istediklerini imalı laflarla ifade ettiler hep kayınvaldem eşi ded ki yengemin babası abimlere ev almasına yardım etmiş zamanında 85bin vermiş üstünü abisi tamamlayıp ev sahibi olmuşlar, evi istiyorlar, sizce bu adamı sevmeye devam etmelimiyim?
amcam var bide çocukluğumdan beri soğuk davranır, babaneme o baktıttırıyor, babanemin maddi durumu iyi bu yaz arsada inşaat halindeki siteden iki dairede kalıcak biri ölen babamdan benim hakkım babanem önce söz verdi daireyi sana vericem diye sonra kızım ben hastayım belki 90 yaşına kadar yaşıycam ben ölünce senin dedi, onlarda şimdi bu daireyi istediklerini imalı laflarla ifade ettiler hep kayınvaldem, eşim dedi ki yengemin babası abimlere ev almasına yardım etmiş zamanında 85bin vermiş üstünü abisi tamamlayıp ev sahibi olmuşlar, evi istiyorlar, sizce bu adamı sevmeye devam etmelimiyim?
Kızlar bi yardım edin bu konuda, ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım!
senin ne kadar uyanık bir eşin var öyle senin dairene mi göz dikmişler yanlış anlamadım dimi....
o ev senin güvencen sakın onu kimseye verme eşin rahatlık arıyor anladığım kadarıyla....ya böyle böyle yaparızda ya şöyle olur yada boşanırız kendinizi ezdirmeyin bu kadar saçma sapan basit nedenden boşanmamı olur yaa yada boşverin boşanın gitsin....
Anamızdan babamızdan kardeşlerimizden ayrılıp hiç bilmediğimiz bir hayata başlıyoruz eşlerimiz için ve daha nelere katlanıyoruz..ama onlara aileden ayrılmak zor geliyor...ben olsam asla o eve geri dönmem!! Bu eltinin eşi falan yok mu Allah aşkına bir dur diyecek? Olsa bile sessiz bir adam demekki baksana eşi apartmanı inletiyor sesi çıkmıyor
amcam var bide çocukluğumdan beri soğuk davranır, babaneme o baktıttırıyor, babanemin maddi durumu iyi bu yaz arsada inşaat halindeki siteden iki dairede kalıcak biri ölen babamdan benim hakkım babanem önce söz verdi daireyi sana vericem diye sonra kızım ben hastayım belki 90 yaşına kadar yaşıycam ben ölünce senin dedi, onlarda şimdi bu daireyi istediklerini imalı laflarla ifade ettiler hep kayınvaldem, eşim dedi ki yengemin babası abimlere ev almasına yardım etmiş zamanında 85bin vermiş üstünü abisi tamamlayıp ev sahibi olmuşlar, evi istiyorlar, sizce bu adamı sevmeye devam etmelimiyim?
konuyu baştan sona okudum.sana bişeyleri diretip ailesi iiçin silebilen adam nasıl yengesine sana yada ailesine laf söyletirki.onların ailesi var da senin yok diyemi bu kadar çabuk vazgeçiyor.şuda olabilir erkekler maddi durumu sıkıntıya girdiginde gurur yapabilirler belli etmeyebilir.kira vermek durumu zorlaştırabilir.ama diger taraftan eltinin ailesi yardım ediyor diye dillendirmesi bile maksatlarını gösteriyor bana.kusura bakma.bende ailesi yüzünden boşandım böyle erkekler çokmuş demekki.anakuzuları bu insanların evlenmeleri büyük hata bunları görmeyip aşkın gözümüzü kör etmesine izin verip büyük sözü dinlememek bayanları en büyük hatası.benim çıkardıgım ders eşim ailemden çok düşünürdü güya.....yalanmış iş boşanmaya gelince kendi mal varlıgın ziynetlerin varsa onlarla kalıyorsun.kendi paranı evini sakın kendi üstüne bile yapma arkadaşım...ki eşinde hak talep edemesin.bul bir yolunu avukata danış kendi gelecegin için yap el oglu neticede sevmek booooşşşmuşşşş.altın yap birine ver sakla bankaya bile atma hepsine ortak çıkabilir gizle paranı malını.
iki arada bi derede kaldım dava sonuçlanana kadar da öyle olucağını tahmin ediyorum((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?