• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma sonrası akrabalar

Daphne133

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
391
423
23
Selam kk üyeleri ben yaklaşık iki hafta önce bosandim. Neden boşandığımı da daha önce yazmıştım buraya. Sonuçta bir süreç yaşadık ve bitti şimdi biraz daha iyiyim ama günden güne değişiyor. Bunun nedeni de akrabaların bitip bilmeyen soruları ve söylemleri bir yere gitmeye çekinir oldum artık ya soru soruyorlar yada biz ondan hiç beklemezdik nasıl yaptı bunu çok da mantıklı saygılı çocuktu derler öyleydi zaten kendi evliligimizde de öyleydi bana karşı kaba davranmazdi ev işlerinde yaedim ederdi ama bu yaptıklagi yanlışları değiştirmez sonuçta ama böyle demeleri beni çok yıpratıyor bu sefer kendi kendimi yiyorum üç gün iyiysem bir gün kötüyüm kısacası demek istediğim bu süreç ne zaman biticek ne zaman sorular kesilecek ve ben ne zaman tam anlamıyla artık tamaman kafamdan aticam daha önce boşananlarimiz var sa aramızda yardımcı olabilirler mi acaba

Hiç bir zaman bitmeyecek. Her zaman bı soru hâlinde olacaklar. Duymamazlıktan başka çareniz yok.

Hiç bir zaman bitmeyecek. Her zaman bı soru hâlinde olacaklar. Duymamazlıktan başka çareniz yok.
Bir de ortada çocuk var ona ters birşey derler diye korkuyorum. Bugün biri geldi dedi ona öldü dersin ya dedim niye diyeyim o babasını bilecek hem öyle ditorlar hem böyle ben olsam kimseye sormam ki sormamadim da

Bir de ortada çocuk var ona ters birşey derler diye korkuyorum. Bugün biri geldi dedi ona öldü dersin ya dedim niye diyeyim o babasını bilecek hem öyle ditorlar hem böyle ben olsam kimseye sormam ki sormamadim da
Hayır çocuğunuz babasını bilsin. Öldü derseniz yarın büyüyünce gerçekleri öğrenir. Size düşman olur.

Bende bazen öyle diyeyim diyorum alın o zaman o borçları da siz ödeyin de diyorum anlamıyorum ki ne istiyorlar.
Amaan cok onemli.sanki ne soyledikleri ver cevabini sussunlar ,ev isinde yardim edermis kaba degilmis bunlar zaten normal kocalarin yaptigi seyler ne buyutuyorlar sanki keyfe ayrildin meraklisi varsa alsin gitsin

Hayır çocuğunuz babasını bilsin. Öldü derseniz yarın büyüyünce gerçekleri öğrenir. Size düşman olur.
Ya zaten düşmanlık bir durumda yok evet belki ben biraz daha sakin ve sabırlı davrandigim için belki de kavga gürültü olmadan ayrıldık biz neden öyle diyeyim çocuğa neden birini babasız bırakayım ki. Ben sadece bunu bana söylemelerini bile saçma buldum

Bu sorular hep gelicek, yeni bir ortama girdiğinizde, yeni birileriyle tanıştığınızda illa ki neden ayrıldın sorusu gelir. Bazıları merak bile etmez de işte laf dönsün diye konuşulur
Siz önce içinizde bunu normalleştirin demek ki tam olarak sinmeyen bir şeyler var ki canınızı yakıyor

Amaan cok onemli.sanki ne soyledikleri ver cevabini sussunlar ,ev isinde yardim edermis kaba degilmis bunlar zaten normal kocalarin yaptigi seyler ne buyutuyorlar sanki keyfe ayrildin meraklisi varsa alsin gitsin
Ama herkesin aklında su var eğer ayrılacaksan evde kavga gürültü olması lazım adam tam bir bela olması lazim seni dovmesi lazım falan filan yıldırıyorlar insani

Bu sorular hep gelicek, yeni bir ortama girdiğinizde, yeni birileriyle tanıştığınızda illa ki neden ayrıldın sorusu gelir. Bazıları merak bile etmez de işte laf dönsün diye konuşulur
Siz önce içinizde bunu normalleştirin demek ki tam olarak sinmeyen bir şeyler var ki canınızı yakıyor
Bilmiyorum belki de dediğiniz gibidir aslında mantıklı düşününce tam ayrilmasi gerekilen bir konu ama duygusal bakıyor insan işte olaya

Bilmiyorum belki de dediğiniz gibidir aslında mantıklı düşününce tam ayrilmasi gerekilen bir konu ama duygusal bakıyor insan işte olaya
Konuyu bilmiyorum fakat insanların merakını veya sorularını anlayabiliyorum
7-8 ay önce ve 2-3 ay kadar önce eşinden ayrılan iki arkadaşım var onlarla da muhabbet dönüp dolaşıp ayrılığa geliyor
Bir süre daha darlarlar sizi, sonra tepkisizliğinizi görünce pes ederler. Siz sadece boşanmayı içinize sindirin ki canınız acımasın
Boşanmakta evlenmek kadar normal

Geri kafalı insanlar işte bir insanın isteyerek ilişkisini bitirebileceğini düşünmüyorlar. Konuyu açmazsanız da ayıp falan olmaz merak etmeyin hayatınızı onlar çekirdek çitlerken sizin neden boşandığınızı konuşmaları için yaşamıyorsunuz. Yetişkin bir kadınsınız, önemli olan kendi doğrularınız.

Net bi dille bu konulardan rahatsız olduğunuzu söyleyin, kuzenim boşandı kimse bişey diyemiyor ona anca arkasından konuşuyolar her evlilikte olur vs vs ona söylediklerinde küsüveriyolar ailecek, küser diye bişey diyemiyor kimse

Selam kk üyeleri ben yaklaşık iki hafta önce bosandim. Neden boşandığımı da daha önce yazmıştım buraya. Sonuçta bir süreç yaşadık ve bitti şimdi biraz daha iyiyim ama günden güne değişiyor. Bunun nedeni de akrabaların bitip bilmeyen soruları ve söylemleri bir yere gitmeye çekinir oldum artık ya soru soruyorlar yada biz ondan hiç beklemezdik nasıl yaptı bunu çok da mantıklı saygılı çocuktu derler öyleydi zaten kendi evliligimizde de öyleydi bana karşı kaba davranmazdi ev işlerinde yaedim ederdi ama bu yaptıklagi yanlışları değiştirmez sonuçta ama böyle demeleri beni çok yıpratıyor bu sefer kendi kendimi yiyorum üç gün iyiysem bir gün kötüyüm kısacası demek istediğim bu süreç ne zaman biticek ne zaman sorular kesilecek ve ben ne zaman tam anlamıyla artık tamaman kafamdan aticam daha önce boşananlarimiz var sa aramızda yardımcı olabilirler mi acaba
Ben de eşimden ayrıldım ve Bi süre arkadaslarım ve cekirdek ailem dışında ne görüştüm nede boşandığımı söyledim. Biliyorum manasız bakışlar, iğneleyici sorular, vah vah demeler gelecek. Kısacası görüşmeyin çok ciddi söylüyorum görmeyin duymayın kimseyi. Daha cok taze her türlü duygu birarada oluyo. Ben eylülde boşandım. Benim hazmedemediğim öle Bi çapsızdan boşanmak değil, bu kadar fedakarlık yapıp ta boşanmak, başarısız olduğumu düşünmekti.onlar da gecti şimdi üç günlük dünya demeye basladım

Ben boşandıktan sonra etrafımdaki insanların hangileri gerekli hangileri gereksiz onu çok net gördüm. Kimisi sadece iyi olup olmadığımı sordu merak ettiler ama benim anlatmamı beklediler asla sormadılar. Ama kimisi de densiz bir şekilde benimle benim evliliğimin dedikodusunu yapmaya çalıştı. Çok güzel temizlik yaptım hayatımda.

Back
X