Bosanma sonrası akrabalar

Iyiniyetli insan yarayi kanatmak istercesine donup dolasip ayni konuyu sormaz. Bu insanlara uzgun gozukmeyin. Bosadim gitti deyin basin kahkahayi. Millet birbirinin acisindan zevk alir olmus. Oscarlik bir umursamaz rolu cizin de iclerine otursun. Ayrica evlenmek kadar bosanmak da dogal ve hepimiz yasayabiliriz bunu.

Dışı seni içi beni yakar diyin.Davulun sesi uzaktan hoş gelir,birlikte mi yaşamışlar da bu kadar iyi biliyorlar.Bir zaman sonra sesleri kesilir,bence siz de taviz vermeden karşılık verin

Ben boşandıktan sonra etrafımdaki insanların hangileri gerekli hangileri gereksiz onu çok net gördüm. Kimisi sadece iyi olup olmadığımı sordu merak ettiler ama benim anlatmamı beklediler asla sormadılar. Ama kimisi de densiz bir şekilde benimle benim evliliğimin dedikodusunu yapmaya çalıştı. Çok güzel temizlik yaptım hayatımda.
Gercekten harika bir yorum. Bir arkadasim benim icin degerliyse bosanmanin b sini bile acmam yaninda incinmesin diye. Atanamayana hala atanamadin mi diye sormam. Bebegi olmayana hala olmadi mi diye sormam. Bile bile incitmeye calismak bu. Iyiniyetli degil bu sorular.

Selam kk üyeleri ben yaklaşık iki hafta önce bosandim. Neden boşandığımı da daha önce yazmıştım buraya. Sonuçta bir süreç yaşadık ve bitti şimdi biraz daha iyiyim ama günden güne değişiyor. Bunun nedeni de akrabaların bitip bilmeyen soruları ve söylemleri bir yere gitmeye çekinir oldum artık ya soru soruyorlar yada biz ondan hiç beklemezdik nasıl yaptı bunu çok da mantıklı saygılı çocuktu derler öyleydi zaten kendi evliligimizde de öyleydi bana karşı kaba davranmazdi ev işlerinde yaedim ederdi ama bu yaptıklagi yanlışları değiştirmez sonuçta ama böyle demeleri beni çok yıpratıyor bu sefer kendi kendimi yiyorum üç gün iyiysem bir gün kötüyüm kısacası demek istediğim bu süreç ne zaman biticek ne zaman sorular kesilecek ve ben ne zaman tam anlamıyla artık tamaman kafamdan aticam daha önce boşananlarimiz var sa aramızda yardımcı olabilirler mi acaba
Ahh canım ya şu boşanma olayının en zor tarafı bence millete dert anlatmak.Kesin ve net iki cümle kur ve uzatanları tersle kimseye laf anlatmaya çalışma bence

bu durum azalır ama yıllar sonra bile "aslında iyi adamdı" derler.
Babamdan için (30 yıl önce boşanan anneme) teyzesi, "çok iyi adamdı sen çok alınganlı yaptın, boşanmasan iyidi" falan demiştii...…….. hayddaaaa :silah:

Ben boşandıktan sonra etrafımdaki insanların hangileri gerekli hangileri gereksiz onu çok net gördüm. Kimisi sadece iyi olup olmadığımı sordu merak ettiler ama benim anlatmamı beklediler asla sormadılar. Ama kimisi de densiz bir şekilde benimle benim evliliğimin dedikodusunu yapmaya çalıştı. Çok güzel temizlik yaptım hayatımda.
Aynen kimisi sanki hiç boşanma olamamış gibi davranıyor hiç sormuyor ama kimisi çok fena kimise de bana değil aileme soruyor

Aynen kimisi sanki hiç boşanma olamamış gibi davranıyor hiç sormuyor ama kimisi çok fena kimise de bana değil aileme soruyor
Bana hiç iyi niyetli gelmediler. Akıllarınca '' Gül gibi adamı birkaç hatasından dolayı sildin attın, şımarıklık ettin, kadın olup yuvanı tutamadın'' demeye getiriyorlar. O kadar iyi adamsa gözlerinin nurlarından biriyle baş göz etsinler. Cehennem gibi evliliklere katlanmayı başarı, kaçıp kurtulmayı başarısızlık olarak görüyorlar. Bu eski kafayla yeni dünyada daha çok sıkıntı çekecekler.

Bana hiç iyi niyetli gelmediler. Akıllarınca '' Gül gibi adamı birkaç hatasından dolayı sildin attın, şımarıklık ettin, kadın olup yuvanı tutamadın'' demeye getiriyorlar. O kadar iyi adamsa gözlerinin nurlarından biriyle baş göz etsinler. Cehennem gibi evliliklere katlanmayı başarı, kaçıp kurtulmayı başarısızlık olarak görüyorlar. Bu eski kafayla yeni dünyada daha çok sıkıntı çekecekler.
Ya onların dediği bu çocuk bu hataları nasıl yaptı çok iyi biriydi çok mantıklı nasıl böyle işlere karıştı diyorlar

Nasıl ki eşinizle ne hayallerle evlendiniz ama hayallerinizdeki gibi çıkmadı, akrabalar da öyle hayal ettiğimiz kişilikler değil aslında. Bazıları densiz, dengesiz, patavatsız, düşüncesiz, haset, kıskanç...
Zamanla ya bunları hayatınızdan uzaklaştıracak/tamamen çıkaracaksınız ya da daha az önemsiyor hale geleceksiniz. Eskisi kadar etki etmeyecek sözleriniz.

Hatta gelin bu dönemi kendiniz için yeni bir başlangıç haline dönüştürün. YouTube ‘da “sınır çizme” ile ilgili videoları seyredin. Yeni bir Daphne133 çıksın ortaya.

Bir de ortada çocuk var ona ters birşey derler diye korkuyorum. Bugün biri geldi dedi ona öldü dersin ya dedim niye diyeyim o babasını bilecek hem öyle ditorlar hem böyle ben olsam kimseye sormam ki sormamadim da
Yok artık nasıl bir salaklık, beyinsizlik bu?
Aman böyle saçma insanlardan uzak durun birsüre, başta üzülüyorlar normal dedim kendi kendime de fazlasıyla anormalmiş.

Bende bazen öyle diyeyim diyorum alın o zaman o borçları da siz ödeyin de diyorum anlamıyorum ki ne istiyorlar.
Sürün, beter ol, adama ömrünü ada, her Boku yesin ama sen kadın başınla (!) o başını kaldırma, sesini kes ve katlan istiyorlar. Aynıları bende de vardı da.çok şükür görüşmüyorum. Ne varmış aldatılan tek kadın ben miymişim. Boşansam daha iyisini mi bulacakmışım? Neden affetmemişim? Dul olmak kolay mıymış? Konuşurlar da konuşurlar

Sürün, beter ol, adama ömrünü ada, her Boku yesin ama sen kadın başınla (!) o başını kaldırma, sesini kes ve katlan istiyorlar. Aynıları bende de vardı da.çok şükür görüşmüyorum. Ne varmış aldatılan tek kadın ben miymişim. Boşansam daha iyisini mi bulacakmışım? Neden affetmemişim? Dul olmak kolay mıymış? Konuşurlar da konuşurlar
Bunları diyen her daim yanında, destek olan bir insan olsa oturur düşünürsün hiç yoktan. Ama bir çimdik faydası bulunmayan insanlar her şeye burnunu sokuyor. Delleniyorum.

Bana hiç boşanma diyen olmadi ama neden böyle borç yapmış kesin bir sıkıntısı vardır doktora götürün falan diyen oldu. Ama aldatılma bambbaska hala eski kafada insanlar çok aldatılan da boşanma diyen

Bana hiç boşanma diyen olmadi ama neden böyle borç yapmış kesin bir sıkıntısı vardır doktora götürün falan diyen oldu. Ama aldatılma bambbaska hala eski kafada insanlar çok aldatılan da boşanma diyen
Allah Allah deseydiniz. Borç yapmış da sebebini eşi olarak Benim bilmem gerekmiyor mu deseydiniz. Be komik bahaneleri

Selam kk üyeleri ben yaklaşık iki hafta önce bosandim. Neden boşandığımı da daha önce yazmıştım buraya. Sonuçta bir süreç yaşadık ve bitti şimdi biraz daha iyiyim ama günden güne değişiyor. Bunun nedeni de akrabaların bitip bilmeyen soruları ve söylemleri bir yere gitmeye çekinir oldum artık ya soru soruyorlar yada biz ondan hiç beklemezdik nasıl yaptı bunu çok da mantıklı saygılı çocuktu derler öyleydi zaten kendi evliligimizde de öyleydi bana karşı kaba davranmazdi ev işlerinde yaedim ederdi ama bu yaptıklagi yanlışları değiştirmez sonuçta ama böyle demeleri beni çok yıpratıyor bu sefer kendi kendimi yiyorum üç gün iyiysem bir gün kötüyüm kısacası demek istediğim bu süreç ne zaman biticek ne zaman sorular kesilecek ve ben ne zaman tam anlamıyla artık tamaman kafamdan aticam daha önce boşananlarimiz var sa aramızda yardımcı olabilirler mi acaba
Al senin olsun de gec.ben 4 duvar arasında ne yaşadığım benim bildigim birsey sizin degil keyfim istedi bosandim diyordum

Al senin olsun de gec.ben 4 duvar arasında ne yaşadığım benim bildigim birsey sizin degil keyfim istedi bosandim diyordum
Ya incik cincik ogrenicek herşeyi zaten benim kafam dolu kafamı dağıtmaya gelmişim ama yok bazı insanları takdir ediyorum sadece destekleyici konuştular ne oldu diye bile sormadılar ama bazıları çok fena zaten telefon açmışsın annen sana ankatmis ne gerek var yeniden sormaya

Back
X