Boşanma sonrası ara sıra yoklayan mutsuz haller

Bu ara merkur retrosu varmış, 19 ekime kadar da surecekmis. Merkur retrosu eski ilişkilerle ilgili şeyleri hatirlatiyormus. Bu ara biraz fazla olmasının sebebi odur belki de.
Öyle mi ? Tamam o zaman derdim belli oldu :) bir de bu regl dönemiyle birleşti havaların kötü olması da cabası oldu

başkaları sizi niye ilgilendirsinki.onların hayatı. dört duvar arasında neler yaşanıyor bilemeyiz. sizin bıçak kemiğe dynmış belliki boşanmışşınız. belki onlar o aşamaya kendilerince gelmediler bilemeyiz ki

Daha ne yasamaları gerekiyor bıçak kemiğe dayanması icin ? Kadın aldatılmış dayak yemiş memur maaşı var çocuklarım babasız büyümesin diye boşanmıyor

Daha ne yasamaları gerekiyor bıçak kemiğe dayanması icin ? Kadın aldatılmış dayak yemiş memur maaşı var çocuklarım babasız büyümesin diye boşanmıyor

çok haklısınız bu düşüncelere kapılmakla inanın sizi çok iyi anlıyorum
ancak inanın o insanlar kendilerini kandırıyor
süreci sadece uzatıyorlar
siz boşanma psikolojisini atlattığınızda o çift hala sıkıntılarıyla boğuşuyor olacak.

Evet düşününce böyle tabi ki. Ben travmalarımı atlatıp kendimi iyileştirdiğimde onlar hala mutluluk numarası yapıyor olacaklar eminim ama iste insan yine de hazmedemiyor olup biteni

Siz ilk şiddette, ikincisine hiç mahal vermeden, birşeyleri düzeltmeye çalışmadan direkt mi ayrıldınız?

Siz boşanmışsınız iyi de yapmışsınız ama başkaları üzerinden yaptığınızin doğru olduğunu kanıtlamaya çalışmanız bir yerden sonra rahatsız edici geldi bana.

Kim neyi, ne için yapıyor, ne düşünüyorsa düşünüyor bosverin bunları.

Milyon barismadan sonra bosandim.. milyon kufur hakaret şiddet vs vs den sonra bosandim. Keske ilkinde bosansaymisim ustune bosandiktan sonrada bariatim ve daha kptu konumlara dusuruldum. seni taktir ettim

Hayır en az 10 kez olmustur siddeti en sonuncu çok şiddetli olduğu icin artık dayanamadım
Ayrıca başkaları üzerinden doğru mu yaptım olayına girmiyorum tam tersi onları görünce ben de mi bir hata oldu düşüncesine kapıldım bu yazıyı yazdığım gün geçti ama şükür şimdi

Milyon barismadan sonra bosandim.. milyon kufur hakaret şiddet vs vs den sonra bosandim. Keske ilkinde bosansaymisim ustune bosandiktan sonrada bariatim ve daha kptu konumlara dusuruldum. seni taktir ettim
İnanın ben de ilk siddette boşanmadım o yüzden çok takdir edilecek bir tarafım yok kendime sayısız küfür ve hakaret ettirdim ailemin olduğu ile geldik onlar anlamasın diye siddet gördüğüm ertesi gün yemek yedim bu adamla ailemin evinde ben
Ne oldu da bu kadar sustum nasıl bir basiret bağlanması yaşadım bilmiyorum ama bitti şükür geçecek acısı da
Size de geçmiş olsun çocuk var mı

2 tane var.. ne yazıkki

Merhaba,
Yakın dönemlerde boşanmışız. Bu bir yas süreci. Bu gelgitler olacak bi süre.
Bir konuda ne kadar haklı olduğumuzu bilmek o konudaki duygularımızı birden yok etmiyor.
O nedenle o anları fırsat kabul ediyorum ben.
En derin duyguma odaklanıyorum.
O duygu bana ne demek istiyor, esas ihtiyacım ne?
Öyle öyle tamamlayacağız yasımızı.
Kolaylıklar diliyorum, istediğiniz zaman yazabilirsiniz.
Bizi ancak birbirimiz anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…