Boşanma sonrası ara sıra yoklayan mutsuz haller

Canim benim seni doven erkekle ne isin vardi zaten inanki ennn dogru karari vermissin şuan sıkılıyosun sqdece bu cok dogal olagan bence yeni hayaller kur kizinla gezeceginiz yerleri hayal et ,ben evliyim ama kocam ilgisiz bnde az cok gelir kazaniyorum kizimla yazin sunlari yapicam dye inanki mutlu oluyorum hayatin bi dalindan tutmak lazim degilmi mutlu olmak zorundayiz kendimiz icin

İnanılmaz rahatladık aslında eski eşleri ve sülalesini boşayınca ama iste insan yine de mutlu bir evliliğim olsaydı çocuğum anne baba ayrı büyümeseydi demekten kendini alamıyor bazen

daha çok yeni normal gel gitler olması tabiki. zamanla geçicek inşallah. benim 2,5 yıl oldu hala arada oluyor ama geçicek

Hiç olmaması gereken bi evliliği 1.5 sene sürdürdüm boşanmayı başaramıyordum ama doğru olanın kurtulmak olduğunu hep biliyordum ben de kurtuldum
Darısı yapamayanların başına gerçek mutluluk saçma bir evliliği sürdürmek değil çünkü

siz cesursunuz. herkes bu kararı veremıyor. çocuk olunca insan daha da çok düşünüyor bence. çocuk olmasa sıkıldım aşkım bitti bile diyip boşanabilirsin bence

Evlilik bittikten sonra yaşanan duygusal gelgit'ler evlilik süresi kadar sürüyormuş.Yani ne kadar uzun o kadar uzun gibi..Çünkü mutsuz ve bitmesi gereken bir durumda olsa psikolojik olarak alışık olduğunuz bir düzenden başka bir düzene geçtiğiniz için bu alışma evresi evliliğin uzunluğuna göre...gerçekten doğru olabilir çünkü benim evliliğim 2.5 sene sonra bitti ben bir 6 ay sonra artık daha iyiydim.Dayımın 25 senelik evliliği bitti bir 5 senedir hala zaman zaman depresif ama ilk yıllardan çok çok daha iyi..bayağı yol aldı...Her ikimizinki de çok muhteşem evlilikler değildi baktığında...

Bak komşumuzun kızı şimdi bosandi geldi annesinin yanina ve çalışmıyor esyalarin gelmesini kizin ruhsal bunalıma herşeye şahit oldum.
8 yaşında bir oğlu 5 yaşında bir kızı var.
Oğlan babasının annesine vurmasina şahit olmuş ve babadan nefret ediyor kız tabi görmemis.
En son kadının kafasını duvara vurunca kadın evi terk ediyor
Kız babaya gidiyor seviyor vs ama oğlan yaklaşmiyor
En son eşyaları alırken kadın çok ağlamış
Bu gelgitler olması normal çünkü yuvası dağıldı hayalleri yikildi
Yoksa şiddeti ozlemedi.
Şuan aşırı huzurluyum diyor çünkü huzursuzluğun kaynağı gitti

O gelgitler normal. 8 sene oldu benim. Hala ara ara gel gitlerim oluyor. Bazen bir film, bir düğün, bir şiir, bazen de bir müzik ya da bir romanda okuduklarım gözyaşlarımı akıtıyor. Ama onun bana yaşattıkları o izlediğim filmdeki ya da okuduğum romandaki gibi güzel duygular değildi aslında. Gerçekler öyle değildi, agladiklarim öyle olmasını istediğim seyler aslında, biliyorum. Yaşayamadıklarım aslında ağladiklarim.
Senin yaptigin en doğrusu idi, bunun muhasebesini yapma artık. Kendini sorgulamayı birak. Yaralar kabuk bağlasa da ara ara ayni yerden kanıyor, bu da normal. Hepimiz yaşıyoruz bunu.
Kendimden bir örnek veriyim: her temmuzu oğlum babasıyla geçiriyor. Bu temmuzu babası, sevgilisi ve sevgilisinin oğluyla birlikte geçirdi. Birlikte tatile gittiler. İlk ogrendigimde yüreğim cız etti. Insanin ciğeri yanar mi, yanıyormuş. Unuttum, düzeldim, iyileştim diye düşünürken, ben de kötü oldum ilk ogrendigimde, hala iyileşmemisim dedim. Diyeceğim o ki gel gitler yaşaman çok normal. Duygularına engel olma, bırak aksın gitsin.

Seni biliyorum Louder herkes sana boşanmazsın dedi ama sen boşandın cesaretin icin birkez daha tebrik ediyorum ben seni ben de o yolu seçtim ama çok acıttı be suan çok huzurluyum kavga yok sataşan yok bana vurur mu kaygısı yok ama böyle neden hissediyorum anlamıyorum
Daha bugün kızımla avmye gittik anne bana çocuk tablosu görmek nasıl zoruma gitmesin gidiyor iste yine gitti

Evlilik süresi kadar mı aman allahım ben boşanalı 6 ay oldu 4.5 yıl da evli kaldım bir o kadar daha alışma sürem mi olacak yani
Dayınız icin daha zor olmustur tabi o kadar yıldan sonra
Siz neden boşandınız iyi misiniz şimdi çocuk var mıydı birde ?

Ah bilirim o eşyaların çıkmasını çok acıtır canını
Siddeti özler mi insan hic ama o yuva dağılıyor ya birkere insan onu hazmedemiyor
Benim de kafamı duvara vurmuştu hayvan
Allah yardımcısı olsun boşanan güçlü kadınların
Annemin karşı komşusu memur birkez deli gibi dayak yedi apartman ayağa kalktı ve bugün kocasıyla cilveleserek evine girdi böylelerini görmek beni yıprattı bu süreçte

Sizin de konularınızı biliyorum çok güçlü bir kadınsınız siz
Ne kadar geçmiş olursa olsun kendi oğlunuz ve eski esin yeni sevgilisi tablosu koyar insana ta ki sizin de hayatınızda yeni biri olasıya kadar
Gelgitler biliyorum hep olacak uzun bir süre ama inanın yoruldum bas etmekten buna mecbur olmaktan bu ara özellikle biraz fazla yoruldum

Kesinlikle en doğrusunu yapmışsınız. Çocuğunuz o ortamda büyüsün istemezsiniz değil mi. Gel git yaşamanız gayet normal alışkanlıklar size gel git yaşatıyor. Lütfen çevreyi o konuda dinlemeyin. Hiç bir kadın böyle bir muameleyi haketmiyor. Çok yeni boşanmışsınız. Seneye birşeyiniz kalmaz. Çocuğunuzla mutlu olmaya bakın. Gel git yaşadığınız an yaptıklarını hatırlayın zaten soğursunuz

Bence hiç sorgulama, doğru olan bizim azınlık olarak yaptığımız. Kendi adıma şuan çalışmıyorum bile bir de çalışıp maddi gücü olan kadınların kendini iflah olmaz adamlar uğruna hiç etmesine asla anlam veremiyorum.
Tamam hadi evlilik çocuk oyuncağı değil sabır mabır da, dünyada tek adam da sizinki değil be anacım diyesim geliyor. Bu hayat herkesin bir kere yaşama şansı var o yüzden mutlu olduğumuz hayatı yaşamamız gerektiğine inanıyorum. Kendini yalnız ya da yanlış hissetme

yok ya araştıralı geçti üstünden tam hatırlamıyorum ama oranları vardı...ben sana 1.5 yıl veriyorum fazlası olmaz :)
Ya boşver beni hem uzun hem de aslında kısa bir hikaye...geçti gitti işte..

Çevrenin anormallikleri artık bizim normalimiz oldu değil mi?
Aslında doğru olanı yaptıgını da biliyorsun. Ruh durumun çok normal. Zamanla daha iyi olacaksın emin ol.

Bu ara merkur retrosu varmış, 19 ekime kadar da surecekmis. Merkur retrosu eski ilişkilerle ilgili şeyleri hatirlatiyormus. Bu ara biraz fazla olmasının sebebi odur belki de.

Çevrenin anormallikleri artık bizim normalimiz oldu değil mi?
Maalesef öyle. Onlar çocukları icin boşanmayan fedakar anneler bizse kendimizi düşünüp boşanan bencil kadınlar oluyoruz
Memur olan işinde gücünde bir kadının dayak yeyip aldatılıp bosanmamasına aklım basmıyor benim ama aynı zamanda ruh halimi de bozdukları kesin

İste keske azınlık olmasak keske işinde gücünde olan hatta olmayan her kadın bosanabilse rahatça bir de bu boşanmamalarını kendi fedakarlıklarıymıs gibi gözümüze sokmasalar
Yoruldum bu tiplerden sosyal medyadaki vıcvıc hallerinden aralarında her türlü kötü şey geçtikten sonra hicbirsey yokmuş gibi davranmalarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…