- 28 Kasım 2016
- 50
- 25
- 88
- 35
- Konu Sahibi Sunshine232
-
İnanılmaz rahatladık aslında eski eşleri ve sülalesini boşayınca ama iste insan yine de mutlu bir evliliğim olsaydı çocuğum anne baba ayrı büyümeseydi demekten kendini alamıyor bazenBende boşanmış bir anneyim.hic olmazsa akşam işten eve gelirken acaba bugün kavga çıkacakmış yada bu haftasonu yine sülalesi tarafina gittiğimizde ne yumurtlayacaklar diye düşünmüyorum beni artık enayi salak yerine koyacak kimsede yok maddi acidan.ev için ne zaman temizlikçi veya bakıcı arasak ben eşimden ayriyim çalışmak zorundayım uzun süreli düzenli alacaksanız gelirim diyeN kadınlarda var bunları da görsün gözünüz .artık kimsecekmiyor çekilecek şey var çekilmeyecek şey var bence aldatma ile şiddet cekilemeyeceklere giriyor
Umarım öyle bir geçsin ki bu haller hatırası bile kalmasındaha çok yeni normal gel gitler olması tabiki. zamanla geçicek inşallah. benim 2,5 yıl oldu hala arada oluyor ama geçicek
Seni biliyorumHiç olmaması gereken bi evliliği 1.5 sene sürdürdüm boşanmayı başaramıyordum ama doğru olanın kurtulmak olduğunu hep biliyordum ben de kurtuldum
Darısı yapamayanların başına gerçek mutluluk saçma bir evliliği sürdürmek değil çünkü
Evlilik süresi kadar mı aman allahımEvlilik bittikten sonra yaşanan duygusal gelgit'ler evlilik süresi kadar sürüyormuş.Yani ne kadar uzun o kadar uzun gibi..Çünkü mutsuz ve bitmesi gereken bir durumda olsa psikolojik olarak alışık olduğunuz bir düzenden başka bir düzene geçtiğiniz için bu alışma evresi evliliğin uzunluğuna göre...gerçekten doğru olabilir çünkü benim evliliğim 2.5 sene sonra bitti ben bir 6 ay sonra artık daha iyiydim.Dayımın 25 senelik evliliği bitti bir 5 senedir hala zaman zaman depresif ama ilk yıllardan çok çok daha iyi..bayağı yol aldı...Her ikimizinki de çok muhteşem evlilikler değildi baktığında...
Ah bilirim o eşyaların çıkmasını çok acıtır canınıBak komşumuzun kızı şimdi bosandi geldi annesinin yanina ve çalışmıyor esyalarin gelmesini kizin ruhsal bunalıma herşeye şahit oldum.
8 yaşında bir oğlu 5 yaşında bir kızı var.
Oğlan babasının annesine vurmasina şahit olmuş ve babadan nefret ediyor kız tabi görmemis.
En son kadının kafasını duvara vurunca kadın evi terk ediyor
Kız babaya gidiyor seviyor vs ama oğlan yaklaşmiyor
En son eşyaları alırken kadın çok ağlamış
Bu gelgitler olması normal çünkü yuvası dağıldı hayalleri yikildi
Yoksa şiddeti ozlemedi.
Şuan aşırı huzurluyum diyor çünkü huzursuzluğun kaynağı gitti
Sizin de konularınızı biliyorum çok güçlü bir kadınsınız sizO gelgitler normal. 8 sene oldu benim. Hala ara ara gel gitlerim oluyor. Bazen bir film, bir düğün, bir şiir, bazen de bir müzik ya da bir romanda okuduklarım gözyaşlarımı akıtıyor. Ama onun bana yaşattıkları o izlediğim filmdeki ya da okuduğum romandaki gibi güzel duygular değildi aslında. Gerçekler öyle değildi, agladiklarim öyle olmasını istediğim seyler aslında, biliyorum. Yaşayamadıklarım aslında ağladiklarim.
Senin yaptigin en doğrusu idi, bunun muhasebesini yapma artık. Kendini sorgulamayı birak. Yaralar kabuk bağlasa da ara ara ayni yerden kanıyor, bu da normal. Hepimiz yaşıyoruz bunu.
Kendimden bir örnek veriyim: her temmuzu oğlum babasıyla geçiriyor. Bu temmuzu babası, sevgilisi ve sevgilisinin oğluyla birlikte geçirdi. Birlikte tatile gittiler. İlk ogrendigimde yüreğim cız etti. Insanin ciğeri yanar mi, yanıyormuş. Unuttum, düzeldim, iyileştim diye düşünürken, ben de kötü oldum ilk ogrendigimde, hala iyileşmemisim dedim. Diyeceğim o ki gel gitler yaşaman çok normal. Duygularına engel olma, bırak aksın gitsin.
Kesinlikle en doğrusunu yapmışsınız. Çocuğunuz o ortamda büyüsün istemezsiniz değil mi. Gel git yaşamanız gayet normal alışkanlıklar size gel git yaşatıyor. Lütfen çevreyi o konuda dinlemeyin. Hiç bir kadın böyle bir muameleyi haketmiyor. Çok yeni boşanmışsınız. Seneye birşeyiniz kalmaz. Çocuğunuzla mutlu olmaya bakın. Gel git yaşadığınız an yaptıklarını hatırlayın zaten soğursunuzMerhaba hanımlar
Nisan ayında boşandım konularımı da burda paylaştım çok destek gördüm kendime geldiğim bir platform oldu gerçekten burası benim için
Bosandıgıma hic pişman değilim siddet yüzünden boşandığım icin. bir kızım var 3.5 yaşında ama bu ara yine biraz mutsuz bir haldeyim gerginim
Burda okuyorum kesin boşanıyorum diyor sonra kocasıyla gidip barışıyor ayrı yaşıyor dava açıyorum diyor ama bekletiyor
Öğretmenim okulumda var bir hoca eşi aldattı siddet uyguladı ama hala çocuklarım icin devam deyip duruyor
Bu örnekler bu ara etrafımda o kadar fazla ki bir de maddi özgürlükleri olan kadınlar bu bahsettiklerim
Cesurum kendi ayaklarım üzerinde duracak kadar güçlüyüm bana siddet uygulayan bir öküzü hayatımdan dehleyecek kadar da kararlıydım ama bu kadar güçlü olmak da biraz ağır geldi açıkçası
Ara ara bu gel gitleri yaşamam normal mi ? Kimseyle kendimi kıyaslamak istemiyorum herkesin derdi kendine ama boşanmayan bunca insanı görünce insan bir durup neden boşanmıyorlar doğru olan bu degil mi diye de sorguluyor
Bence hiç sorgulama, doğru olan bizim azınlık olarak yaptığımız. Kendi adıma şuan çalışmıyorum bile bir de çalışıp maddi gücü olan kadınların kendini iflah olmaz adamlar uğruna hiç etmesine asla anlam veremiyorum.Evet yavrumun o tabloya şahit olması beni bitiren son olay oldu
Öğretmenim ben anne baba huzursuzluğuyla büyüyen çocuklar o kadar belli oluyor ki okulda bunları da düşünüp o davayı açtım tek celsede de boşandım şükür boşanabildim daha fazla zarar görmeden ama iste benimle aynı standartlara sahip kadınların boşanmaması beni hem çok sinir ediyor hem de acaba yanlış mı yaptım diye sorgulattırıyor
yok ya araştıralı geçti üstünden tam hatırlamıyorum ama oranları vardı...ben sana 1.5 yıl veriyorum fazlası olmaz :)Evlilik süresi kadar mı aman allahımben boşanalı 6 ay oldu 4.5 yıl da evli kaldım bir o kadar daha alışma sürem mi olacak yani
Dayınız icin daha zor olmustur tabi o kadar yıldan sonra
Siz neden boşandınız iyi misiniz şimdi çocuk var mıydı birde ?
Çevrenin anormallikleri artık bizim normalimiz oldu değil mi?Merhaba hanımlar
Nisan ayında boşandım konularımı da burda paylaştım çok destek gördüm kendime geldiğim bir platform oldu gerçekten burası benim için
Bosandıgıma hic pişman değilim siddet yüzünden boşandığım icin. bir kızım var 3.5 yaşında ama bu ara yine biraz mutsuz bir haldeyim gerginim
Burda okuyorum kesin boşanıyorum diyor sonra kocasıyla gidip barışıyor ayrı yaşıyor dava açıyorum diyor ama bekletiyor
Öğretmenim okulumda var bir hoca eşi aldattı siddet uyguladı ama hala çocuklarım icin devam deyip duruyor
Bu örnekler bu ara etrafımda o kadar fazla ki bir de maddi özgürlükleri olan kadınlar bu bahsettiklerim
Cesurum kendi ayaklarım üzerinde duracak kadar güçlüyüm bana siddet uygulayan bir öküzü hayatımdan dehleyecek kadar da kararlıydım ama bu kadar güçlü olmak da biraz ağır geldi açıkçası
Ara ara bu gel gitleri yaşamam normal mi ? Kimseyle kendimi kıyaslamak istemiyorum herkesin derdi kendine ama boşanmayan bunca insanı görünce insan bir durup neden boşanmıyorlar doğru olan bu degil mi diye de sorguluyor
Bu ara merkur retrosu varmış, 19 ekime kadar da surecekmis. Merkur retrosu eski ilişkilerle ilgili şeyleri hatirlatiyormus. Bu ara biraz fazla olmasının sebebi odur belki de.Sizin de konularınızı biliyorum çok güçlü bir kadınsınız siz
Ne kadar geçmiş olursa olsun kendi oğlunuz ve eski esin yeni sevgilisi tablosu koyar insana ta ki sizin de hayatınızda yeni biri olasıya kadar
Gelgitler biliyorum hep olacak uzun bir süre ama inanın yoruldum bas etmekten buna mecbur olmaktan bu ara özellikle biraz fazla yoruldum
Maalesef öyle. Onlar çocukları icin boşanmayan fedakar anneler bizse kendimizi düşünüp boşanan bencil kadınlar oluyoruzÇevrenin anormallikleri artık bizim normalimiz oldu değil mi?
İste keske azınlık olmasak keske işinde gücünde olan hatta olmayan her kadın bosanabilse rahatça bir de bu boşanmamalarını kendi fedakarlıklarıymıs gibi gözümüze sokmasalarBence hiç sorgulama, doğru olan bizim azınlık olarak yaptığımız. Kendi adıma şuan çalışmıyorum bile bir de çalışıp maddi gücü olan kadınların kendini iflah olmaz adamlar uğruna hiç etmesine asla anlam veremiyorum.
Tamam hadi evlilik çocuk oyuncağı değil sabır mabır da, dünyada tek adam da sizinki değil be anacım diyesim geliyor. Bu hayat herkesin bir kere yaşama şansı var o yüzden mutlu olduğumuz hayatı yaşamamız gerektiğine inanıyorum. Kendini yalnız ya da yanlış hissetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?