boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Kısacası şair burada diyor ki ; cinsellik bir ihtiyaç, aramızda duygusal çekim olmayabilir, zaten bunu birbirinizden başka kimse artık bilemez en iyisi böyle devam edelim.
Hayatının her noktasında seni tatmin edebilirim ama bağlılık konusunda asla duygusallık olmaz. Seninde buna ihtiyacın var benimde. (Tamamen karaktersiz bir adam)
Hemen hayatından çıkart yaşıtız ve hayat güzel affedersin ama kart bir adamın karaktersizliğini çekme, daha yeni ayrılmışın çok mantıklı kararlar veremezsin ama en azından çocuğunu düşün senen başta sen bir annesin dik dur daha kimler kimler çıkacak karşına.

Benim psikolojimi en çok bozan şu oldu; ben hayatımda ilk kez evlendiğim kişiyle beraber olmuştum. Boşandıktan sonra bekarken de doğru bulmuyorum. Ama o an ki ruh hali can acısı beni itti ona. Beni sever sandım. Kapıldım. Geldiğinde yemekler sofralar kurdum. Bir yola çıkacağız sandım. Ümit ettim. Birşeyler yaşadıktan sonra telefona sarılıp arkadaşını onu alması için aramasi beni yaraladı. Giyindi ve gitti. Ben sabahlara kadar ağladım. Aslında bende de hata var.

Emziriyorum dedin ya, bende kayış koptu.

Birincisi o Adam iyi niyetli değil. Bebeği olan ve depresyonda olan bir genç kızdan faydalanmaz adam gibi adam.

İkincisi 4 çocuğu varken , enerjisini çocuğu olan ve emziren bi kadına harcamaz erkek Adam,

Üçüncüsü erkek Adam babalık yapar, sizin gibi genç ve depresyonda olan bi kadını kullanmaz.

Dördüncüsü aynı şeyler...

Ay uzak dur Ada'mdan seni kullanıyor.

Duygusallık olamaz aramızda. Biz dost olalım arkadaş olalım. Hangi duygusal ilişkinin sürdüğünü gördün ama dostluk bitmez kalıcıdır. Duygusal hisler olunca işte böyle tartışmalar kalp kurmalar oluyor. Ben ilişki istemiyorum kimseyle. Sen mükemmel bir kadınsın. Seni tanımak hayatın bana verdiği bir şans. Ama sana layık insanla beraber ol. Attığı mesajlar

Adamın hatası yok güzelim adam sana bi şey vadetti mi hayır.Sen kendi kendine hayaller kurup oynamışsın.

Tedavi ol.Bebeğinin sana ihtiyacı var anne sütüne değil sadece.Ağır depresyon geçiriyosun belli hic normal değil kararların sağlıklı düşünemiyosun.

Egitim durumun nedir bu arada?Okul hayatı da sana arkadaş kazandırır hem de yaşına uygun arkadaşlar malum.Napacaksın bu kendine hayrı olmayan adamla dost olup

En buyuk kotulugu siz kendinize yapiuor
Tatlim yaşadıkların tercih meselesi Allahini seversen bu adamla görüşmeye devam etsemmi hala bunumu düşünüyorsun etrafında kimsenmi yokda denize Dustun yilana sariliyorsun.cok gencsin en duru en yaslarin Boyle bunlar ileri yaşlarında senin icin dönülmez izler birakir hicbirsey icin gec degil. Önce kendine saygin olduğu hisset ve buadami hayatından çıkarmakla basla

Haklısınız. Ben ona şunu söyledim : sana karşı hislerim var. Hayatımda hergün bir adamla beraber olmuyorm ben. Sana güvendim teslim oldum. Bu yaşaninca ister istemez duygusal şeyler hissettim. Bunları söyledim ona. Hatta gözlerimden yaşlar aka aka anlattım. Bana dost deme bir daha dedim. Ağlama essek döverim bak seni gibi çocukla konuşur gibi davrandı. Küçük bir çocuğu seversin ya aynı o şekil.

Acikogretm işletme okuyorum. Şuan çalışmıyorum ama ise gireceğim . Öğrenciyim yani mesleğim yok

Bebeğim 11 aylık . Aslında bu süreç iyi diye düşünüyorum anne sütü aldı bunca zaman. İlaca başlayacağım. Çünkü ben intiharı çöp düşünüyorum. Bugün de öyle. Ölümün planını yaptım ama beni bebeğim durduruyor. Ölürsem babası alır onu. İstemiyorum o baksın. Ondan da nefret ediyorum

Offf ahlaksiz adam iste arada geleyim yiyelim içelim birşeyler yapalim seni de öylece birakip gideyim diyor sakin bu söyledikleri sende acabalar uyandirmasin belli amaci

Sen sirilsiklam asik oldugunu zannediyorsun su anda herkes sana ne diyor uzak dur diyor. Adama bir korku salmisin cok uzerine dusup ona olan bagliligini belli etmisin yasanmisliklarin hatirina sana kibarca artik birlikte olmayalim diyor. Adam asik degil sen asik olmusun. Yaa lutfen kafandan at bu adami bak sonu kotuye gidebilir. Bu kibarliktan baska bir boyuta tasinabilir olay ..sana zarar gelmesin lutfen..

2. Seçenek mantıklı geldi. Neden. Çünkü benim hiç arkadaşımda yok. Akıl alacağım danisacagim bi insan olsun istiyorum. Zaten farklı şehirler de benimle cinsellik yaşayamaz. Bilmiyorum.
Ayy Yarabbim bu yazdiginizi simdi Gordum ortada mantikli bir durummu var bizmi göremedik hala daha mantikli seçeneği arıyorsunuz

cok sinir oldum okdukca babacan davranmaya calisiyor bi de hasta ruhlu adam,yanlis bi tespit olabilir ama hep boyle yasli erkekler sectigine gore babandan goremedigin ilgi ve sevgiyi istiyorsun,ama hicbir erkek bi kizi babasi kdr sevmez;bu hasta ruhlu adamdan lutfen uzak dur 22yasindasin hayatinin en verimli guzel gecmesi gereken yillarini heba etme,belli ki ailenden fayda yok once part time bile olsa bi is bul ve mutlaka oku,meslek edin ,yarana merhem olmaz kimse kendinden baska

Hakli mi haksiz mi ne onemi var ki. Benden sana yar olmaz diyor acikca. Bence yolunuza bakin. Hayatiniza yeni girecek insana da daha temkinli yaklasin bundan sonra bence. Ayni hatayi birkac kez yapmak sadece zaman kaybidir en iyi tabiriyle.

Bu kişiyle tüm ilişkini kes, beterin de beteri bir adam bu. Şimdi bebeğine odaklan sonrasında çalışma hayatın olacaktır. Evlilik dışı cinsellik yaşarsan böyle bağlanma, evlilik odaklı ilişkinde de cinsellik yaşama çünkü anladığım kadarıyla bu tarz cinsellik ve sevgililiğin birlikte yaşandığı bir ilişki senin çevrende evliliğe gitmez.

Kafan yerinde değil farkındayım ama bu kadar mı yokluktasın?
Seviştikten sonra kalkıp giden ama dost kalalım diyecek iğrençlikteki adamı nasıl bir bilge gibi hayatında tutacaksın?
Senin aklın yok mu benim aklımı kullan diyor?

Sanırsın kendisi bilim adamı olmuş da, yardım derdinde.
44 yaşında, 4 çocuğu olan 2 defa boşanmış, bir baltaya sap olamamış, Kızı yaşındaki kızın duygusal boşluğundan yararlanıp yatıp kalkan insan müsvettesi sana birini bulursan işi gücü olsun diye akıl veriyor.
Bundan ne öğrenecen bacım sen?
Günde 1 saat okusan buraları al sana hayat tecrübesi.
İğrenç adam. Gözlerim yaşardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…