boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

lavigne03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
40
19
3
32
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum bu konuyu açmak için . Beni eleştirenler olacak biliyorum ama iyi kötü düşüncelerinizi merak ediyorum. 22 yaş farkla bir evlilik yaptım. Hataydı evet. Ben 22 yaşında. O ise 44. Nasıl olur diyeceksiniz. Oldu. Sevdim . Sonuç olarak boşandik. Üstelik yeni doğmuş bebeğim varken. Canım çok yandı. Terk edildim. Hemde o yaşta bir adam tarafından. Peşinden çok koştm. Yapma etme dedim ama beni istemedi. Hergün ağlama nöbetleri sinir krizleri. Çok kötüydüm. Ve boşandik. Ardından ben çok çok önceden ilgi duyduğum bir adamla görüşmeye başladım. O boşlukta ona sarıldım aşık oldum. Evimi açtım. Oda yine benden 22 yaş büyük . Dürüst olcam Beraber de olduk. Sofralar kurdum her geldiğinde bir heyecan mutlulukla açtım kapımı. Beraber güzel vakit geçirdik. Güldük eğlendik sabahlara kadar uykusuz kaldık. Benimle uyudu uyandı. Herşey o kadar güzeldi ki. Neden sevgili değiliz dediğim de herşey başıma yıkıldı. Sen hangi ilişkinin kalıcı olduğunu gördün biz dost kalalım. Dostluklar kalıcı dedi. Gözünün içine bakarken gözlerim doldu. Neden ama dedim. Ben sana layık değilim. Eğer .......çocuğu olsaydım ben senin hayatını mahvederdim. Ama bunu yapmam. Bencil olamam kendimi düşünüp senin hayatını yakamam dedi. Bu arada kendi de boşanmış. 4 çocukla sana ne verebilirim salak ! Ben seni düşünüyorum sana değer veriyorum. 22 yaşındasın gez toz eğlen Benim hayatm bitmiş. Brsurü sorumluluk var dedi. Benim.aklimi tecrübemi kullan hep yanında olcam çok mutlu olacaksın bana danışacaksin dedi. Ben sana göre değilim diyip durdu. O zaman neden benimle birlikte oldun diye ağladım. Karşılıklı istemedik mi dedi. Haklıydı. Sana ümit mi verdim kandırdım mi dedi. Hayır dedim. Israrla olmaz dedi. Kısacası adam " sen daha çok gençsin zaten bir hata yaptın boşandin bundan sonra akıllı ol kaliteli kendine yakışan birini bul. Benden sana hayır gelmez essek misin diyor. Bencil biri olsaydım seni düşünmez kendimi düşünürdüm hayatını mahvederdim diyor. Ama sana değer veriyorum lütfen hep dost kalalım. Aklını kullan diyor. Çok uzattım özür dilerim. Şimdi bu adam haklı mı? Ne yapmam gerek bundan sonraki hayatım için. Onu söylediği gibi arkadaş olarak mı görmeliyim. Bana çok dil döküyor akıllar veriyor. Hep iyi olmanı istiyorum diyor. Beni dinle aklimi tecrubemi kullan mutlu hayat yasa diyor. Beynim karışık kafam karışık. Dinliyorum sizi

Ben bu durumdan sonra çok kötü oldum ve bulunduğum şehirden ailemin olduğu şehire geldim. Ailemle kalıyorum artık. Şuan WhatsApp yoluyla görüşüyoruz sadece. Bugün yine bu konuyu açtım. Yine aynı cümleler. Essek olma ben sana layık değilim ve vs.

Adam haklı da dost kalalım dediği yatalım kalkalım olayları iste.Bu adamı hayatınızdan çıkarın.

Ayrıca hayat artık sadece sizin hayatınız değil üzgünüm bi de çocuk yapmışsınız çünkü.Onun için daha ayakları sağlam yere basan kendinden her 22 yas büyük adamı hop diye evine hayatına almayan bi kadın olmalısınız.Sorumluluklarınızın farkına varın rica ederim.

22 yaşında bunları yasayacak ne travmanız vardı ailenizde inanilmaz. Hic mi akil danışacak kimseniz yoktu da beraber olduğunuz adamlar tarafından kullanilip birakiliyorsunuz 2dir. O hata bu hata biraz aklınızı kullanın birinci hatadir da 2.neyin nesi. Birde cocugunuz var. Buradaki kimse sana aferim devam et demez. Elestirir hatta acımasız olur ama makul olman icin bunlar gerekiyor sanirim. Yanlis iliskilerden arin, ask boyle abuk sabuk birsey degil. Terapi al ve hayatıni yoluna koymaya bak. Yoksa bunun gibi 20 konu acarsin buraya

Çok doğru söylediniz. Zaten ben ilişki istemiyorum diyor. İkinci kez boşandı. Daha tövbe. Evlenirsem ayağıma sık durdur falan gibi laflar etti. Yaş küçük psikoloji bozuk. Kötü şeyler yaşadım. O boşlukta kullanıldım gibi hissediyorum.

farkındayım. Sizce bu insanla görüşmeyi kesmeli miyim ? Bundan sonra aynı şehirde olmamız imkansız. Oda farkında. Nasıl davranmam gerek. Emziriyorum anridepresan kullanamıyorum

Adamla cinsellik yaşamakla çok büyük hata etmişsin bundan sonra dost kalmanız zor olacak. İki ucu moklu değnek dedikleri bu olsa gerek. Şimdi sana yazacaklarım arasından bir seçim yapmalısın.

1- Adamla dostluğa devam et, cinsel olarak eğer sana ters gelmeyecekse bu anlamda takıl (tavsiye etmem )

2- Adamla dostluğa devam et ama bir daha hiç bir şekilde aranızda cinsel anlamda bir şey geçmesine izin verme ve onun hayat tecrübesinden yararlan (işin sonu eninde sonunda cinselliğe varır emin ol)

3- Adamla ilişkini tamamen kes

seçeneklerin bunlar.

farkındayım. Sizce bu insanla görüşmeyi kesmeli miyim ? Bundan sonra aynı şehirde olmamız imkansız. Oda farkında. Nasıl davranmam gerek. Emziriyorum anridepresan kullanamıyorum
Terapiden kastım ilaçlar degil bebeğiniz oldugunun farkindayim. Psikolojik destek almanız gereken. Ne bekliyorsunuz bu adam da 1.den farkli mi. Yatalim kalkalim herkes evine diyor. Boyle mi bir hayat istiyorsunuz. Cocuklu bir kadına yakışır şekilde hareket etmeyi tercih mi edersiniz yoksa?

Karsilikli istemis birlikte olmussunuz, kullanildim diyebilmeniz icin tek tarafli olmaliydi ki takdir edersiniz ki siz bir esya da degilsiniz. Ayrica bu kadar yas farki cok fazla, yasitlarinizla beraber olmanizi engelleyen nedir? Bence bu adamla ilisiginizi tamamen kesin, soyledigi tarzda bir iliski tarzinin size cok ters oldugunu goruyorum.

Yasanmisliklariniza yorum yapmiycam su anlattıklarınizda mantığa uygun bir cumle varmi yaşınız cok genc umarim kararlarıniz yasinizla eszamanlI olgunlasir.zira konunuz nerden tutulsa elde kalıyor.Bahsettiğiniz insan hangi tucrubelerini sizle paylasicakmis encok onu merak ettim ona göre yorum yapmak istiyorum

2. Seçenek mantıklı geldi. Neden. Çünkü benim hiç arkadaşımda yok. Akıl alacağım danisacagim bi insan olsun istiyorum. Zaten farklı şehirler de benimle cinsellik yaşayamaz. Bilmiyorum.

Hayat adına cinsellik tecrübesi hariç bir tecrübesi var mı bu adamin onu merak ediyorum bende. Kızı yaşında biriyle yatacak kadar tecrübeli ama doğru

Canim bnm yasin daha cok kucuk atlatacaksindir senin ki biraz ergenlik hakikaten cok kucuksun daha hayat acimasiz insanlar acimasiz ailenin yanina donmusun bir ise gir hayatina yenilikler kat kendini sev en onemlisi o yere saglam bas kendi ayaklarinin uzerinde kendine iyi bak kucuk anne bebegine de unut gitsin yeni bir sayfa yeni bir sen ...

İse gir diyor. Kafan dağılır. İlaç kullan diyor tedavi gör diyor. Buna benzer akıllar veriyor. Hayatın da herşey iyi olacak vs. Lütfen birini bulursan işi olsun kültürlü olsun yaşına uygun Olsun. Buna benzer akıllar.

Biliyorum normal değil. Ama oldu. Bende istedim. Doktora gittim ağır depresyon var dedi. İlaç kullanman gerek bebeğin sütten çok sana ihtiyacı var dedi. Kullansam mi diye düşünüyorum. Çünkü yıllardır rezil bir hayat yaşıyorum. Okul hayatı rezil. Evliliğim rezil. Ailede sorunlar. Hep bir arayış.

Buarada hemen hemen kardesim yasindasiniz onu düşünerek
Hayat adına cinsellik tecrübesi hariç bir tecrübesi var mı bu adamin onu merak ediyorum bende. Kızı yaşında biriyle yatacak kadar tecrübeli ama doğru
Kirici olmaz tarzim degil hemde kardesimin yaşında yani oyle bir konu icon
Kardesim yasindasiniz Mumkun oldugunca ilimli yorumlar yapicam paylasicagi tecrübeler inanılmazmis gerçekten tam tahmin ettiğim gibI yani gorussemmi diye sordunuzya olay bende tikandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…