Terapiden kastım ilaçlar degil bebeğiniz oldugunun farkindayim. Psikolojik destek almanız gereken. Ne bekliyorsunuz bu adam da 1.den farkli mi. Yatalim kalkalim herkes evine diyor. Boyle mi bir hayat istiyorsunuz. Cocuklu bir kadına yakışır şekilde hareket etmeyi tercih mi edersiniz yoksa?farkındayım. Sizce bu insanla görüşmeyi kesmeli miyim ? Bundan sonra aynı şehirde olmamız imkansız. Oda farkında. Nasıl davranmam gerek. Emziriyorum anridepresan kullanamıyorum
Karsilikli istemis birlikte olmussunuz, kullanildim diyebilmeniz icin tek tarafli olmaliydi ki takdir edersiniz ki siz bir esya da degilsiniz. Ayrica bu kadar yas farki cok fazla, yasitlarinizla beraber olmanizi engelleyen nedir? Bence bu adamla ilisiginizi tamamen kesin, soyledigi tarzda bir iliski tarzinin size cok ters oldugunu goruyorum.Çok doğru söylediniz. Zaten ben ilişki istemiyorum diyor. İkinci kez boşandı. Daha tövbe. Evlenirsem ayağıma sık durdur falan gibi laflar etti. Yaş küçük psikoloji bozuk. Kötü şeyler yaşadım. O boşlukta kullanıldım gibi hissediyorum.
Yasanmisliklariniza yorum yapmiycam su anlattıklarınizda mantığa uygun bir cumle varmi yaşınız cok genc umarim kararlarıniz yasinizla eszamanlI olgunlasir.zira konunuz nerden tutulsa elde kalıyor.Bahsettiğiniz insan hangi tucrubelerini sizle paylasicakmis encok onu merak ettim ona göre yorum yapmak istiyorumBen bu durumdan sonra çok kötü oldum ve bulunduğum şehirden ailemin olduğu şehire geldim. Ailemle kalıyorum artık. Şuan WhatsApp yoluyla görüşüyoruz sadece. Bugün yine bu konuyu açtım. Yine aynı cümleler. Essek olma ben sana layık değilim ve vs.
Hayat adına cinsellik tecrübesi hariç bir tecrübesi var mı bu adamin onu merak ediyorum bende. Kızı yaşında biriyle yatacak kadar tecrübeli ama doğruYasanmisliklariniza yorum yapmiycam su anlattıklarınizda mantığa uygun bir cumle varmi yaşınız cok genc umarim kararlarıniz yasinizla eszamanlI olgunlasir.zira konunuz nerden tutulsa elde kalıyor.Bahsettiğiniz insan hangi tucrubelerini sizle paylasicakmis encok onu merak ettim ona göre yorum yapmak istiyorum
Kızı yaşında biriyle yatacak kadar tecrübeli ama
Canim bnm yasin daha cok kucuk atlatacaksindir senin ki biraz ergenlik hakikaten cok kucuksun daha hayat acimasiz insanlar acimasiz ailenin yanina donmusun bir ise gir hayatina yenilikler kat kendini sev en onemlisi o yere saglam bas kendi ayaklarinin uzerinde kendine iyi bak kucuk anne bebegine de unut gitsin yeni bir sayfa yeni bir sen ...Çok doğru söylediniz. Zaten ben ilişki istemiyorum diyor. İkinci kez boşandı. Daha tövbe. Evlenirsem ayağıma sık durdur falan gibi laflar etti. Yaş küçük psikoloji bozuk. Kötü şeyler yaşadım. O boşlukta kullanıldım gibi hissediyorum.
Kirici olmaz tarzim degil hemde kardesimin yaşında yani oyle bir konu iconHayat adına cinsellik tecrübesi hariç bir tecrübesi var mı bu adamin onu merak ediyorum bende. Kızı yaşında biriyle yatacak kadar tecrübeli ama doğru
Kardesim yasindasiniz Mumkun oldugunca ilimli yorumlar yapicam paylasicagi tecrübeler inanılmazmis gerçekten tam tahmin ettiğim gibI yani gorussemmi diye sordunuzya olay bende tikandiİse gir diyor. Kafan dağılır. İlaç kullan diyor tedavi gör diyor. Buna benzer akıllar veriyor. Hayatın da herşey iyi olacak vs. Lütfen birini bulursan işi olsun kültürlü olsun yaşına uygun Olsun. Buna benzer akıllar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?