- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Seni çok düşünse sen duygusal boşluktayken cinselliği "teslim olmak" olarak nitelendiren genç bebekli bir kadınla birlikte olmazdı.Haklısınız. Ben ona şunu söyledim : sana karşı hislerim var. Hayatımda hergün bir adamla beraber olmuyorm ben. Sana güvendim teslim oldum. Bu yaşaninca ister istemez duygusal şeyler hissettim. Bunları söyledim ona. Hatta gözlerimden yaşlar aka aka anlattım. Bana dost deme bir daha dedim. Ağlama essek döverim bak seni gibi çocukla konuşur gibi davrandı. Küçük bir çocuğu seversin ya aynı o şekil.
Kısacası başıma bela olma demenin kibar versiyonuBen duygusal olarak fazla üstüne gidince zaten istemedi o şehirde kalmamı. Burda bebekle zor oluyor güzelim git biraz dinlen dedi. Bende anladım herşeyi ve geldim. Bir kaz kez oradaki evin konusu geçti. Kiraya ver dedi. Belki gelirim dedim.
Tek yapamıyorsun ne kadar zordu hatırla unut burayı dedi
Ben duygusal olarak fazla üstüne gidince zaten istemedi o şehirde kalmamı. Burda bebekle zor oluyor güzelim git biraz dinlen dedi. Bende anladım herşeyi ve geldim. Bir kaz kez oradaki evin konusu geçti. Kiraya ver dedi. Belki gelirim dedim.
Tek yapamıyorsun ne kadar zordu hatırla unut burayı dedi
En iyisi siz bu konunun üstünü kapatın, o adamdan da uzaklaşın. Evet haklı çok daha güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Kullanıldınız yada kullanılmadınız bugün bunu düşünmek size fayda saglamayacak unuttunuz. Kendinize gelmek için bol bol bebeğinizle vakit geçirin bu boşlukları onun sevgisiyle doldurun. Böyle yanlışlara düşmeyin. Maddi imkanınız varsa psikolojik danışmanlık alın. En azından bebeğiniz için.Çok doğru söylediniz. Zaten ben ilişki istemiyorum diyor. İkinci kez boşandı. Daha tövbe. Evlenirsem ayağıma sık durdur falan gibi laflar etti. Yaş küçük psikoloji bozuk. Kötü şeyler yaşadım. O boşlukta kullanıldım gibi hissediyorum.
İlk defa böyle biriyle karşılaştınız sanırım. Bazı insanlar böyledir. Vakit geçirmek sevişmek hoş şeyler bunları kaçırmak istemedi tabikide. Ama şimdi bunları düşünmenin hiçbir faydası yok. Dersini almışsın. Karşına bazen böyle insanlar çıkabileceğini öğrenmişsin. Artık önüne bakmalısın. Arkadaşlık, akıl verme kisvesi altında hayatında bulunmasına izin vermeye devam edersen bu hata olur asıl. İyileşmeye çalış ve böyle insanlardan uzak dur.Bunları bende söyledim inanın. Neden sevistin? Neden beraber olduk? Niye ? Niçin? Bozuk plak gibi defalarca sordum. Boşluktaydm kotuydum sana elimi uzattım dedim. Tek birşey söyledi. Zorla birlikte olmadın benimle. Bişey diyemedim.
Daha çok yeni sanırım her şey. Herkez sevilmeyi ister haklısın. Dogru insan sevsin sizi ne olursunuz kendinize iyi gelmeye çalışın. Aynaya bakarken sevgi dolu bakın mesela saçlarınızı okşayıp kız ne tatlı şeysin diye laf atın kendinize. Kendinize zaman verin. Konuşun bol bol anlatın içinizdekileri. Ama böyle bir ilişkiye muhtaç olmayın. Bir gün sizi gerçekten seven biri olacak hayatınızda daha umutsuz olmak için okadar erken ki.Sevilmek istiyorum aslında. Evlendiğim eşde çocuk gibi severdi en başlarda beni. Çocuk gibi simarirdim. Ki çocuktum 18 yaşında evlendim. Aslına bakılırsa benim tek isteğim ilgi sevgiydi. Bu arayış başıma çok iş açtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?