boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Seni çok düşünse sen duygusal boşluktayken cinselliği "teslim olmak" olarak nitelendiren genç bebekli bir kadınla birlikte olmazdı.
 
Dost kalalim demesi kendi ihtiyaclarini karsilamak icin.Acikca niyetini belli etmis adam.Ama bana umut baglama demis.
Canim senin ki nerelerde geziyor ( aklin )22 yasnda bosandin ayril bebegin var ustune yine 44 yasinda adamla beraber olursun.Sutten agzin yanmadi mi?
 
Bir daha görüsmeyecegim. Canım çok yandı. Bana dokunduğunda sahiplendi hissettim öyle anladım. Anlimdan öpmesi bu tarz davranışlar beni etkiledi galiba. O zamana kadar herşey iyi. Herşey bitince bana akıl veren bi öğretmen bir baba gibi. Kanka gibi değişik bir mesafe. Olan oldu üzgünüm
 
Ben duygusal olarak fazla üstüne gidince zaten istemedi o şehirde kalmamı. Burda bebekle zor oluyor güzelim git biraz dinlen dedi. Bende anladım herşeyi ve geldim. Bir kaz kez oradaki evin konusu geçti. Kiraya ver dedi. Belki gelirim dedim.
Tek yapamıyorsun ne kadar zordu hatırla unut burayı dedi
 
Kısacası başıma bela olma demenin kibar versiyonu
Seni düşünse el kadar bebeğinle sevişmeden sana öğütler verirdi sevistikten sonra değil, aç gözünü
 

o mu karar verecekmiş senin nerede yasayacağına. ailen yok mu ya da babası görmüyor mu bebegini
yalnız kalma bu ara
 
Ben üzülmüyorum. Hiçbir söz eylem canımı yakmayacak kadar kötü durumdaym. Psikolojimn iyi olmadığını kendim söylüyorum. İntihar düşünecek kadar yoksun çaresiz canı yanmış hırpalanmış yaşama sevinci olmayan biriym. Ama tutunmaya çalışıyorum. Mutlu olmak istiyorum. Çünkü ben hak ediyoru
 
Ailem var şuan onların yanındayım. Babası görmüyor. Evlat sevgisi olmayan ruh hastası bir adam oda. İçinde yok çocuğumu göreyim hevesi. Orda tek kalmanın doğru olmadığıni anlayınca buraya geldim.
 
Bunları bende söyledim inanın. Neden sevistin? Neden beraber olduk? Niye ? Niçin? Bozuk plak gibi defalarca sordum. Boşluktaydm kotuydum sana elimi uzattım dedim. Tek birşey söyledi. Zorla birlikte olmadın benimle. Bişey diyemedim.
 
Lütfen aklına başına al.bu paçavralarla ne işin var.yalnız değilsin.çocuğun var ona sarıl.çok gençsin herşeyi yapabilecek güçtesin.ilerde iyileşince kendine bu kötülüğü yaptığın için kendini affedemezsin.
bu adamla hiçbir şekilde konuşmaya devam etme.çıkar onu tüm hayatından.onun aklına ihtiyacın yok.onun kendine hayrı yok sana nasıl olsun.
ailene sarıl evladına sarıl ve mutlaka psikolojik yardım al.
Allah yardımcın olsun..
 
En iyisi siz bu konunun üstünü kapatın, o adamdan da uzaklaşın. Evet haklı çok daha güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Kullanıldınız yada kullanılmadınız bugün bunu düşünmek size fayda saglamayacak unuttunuz. Kendinize gelmek için bol bol bebeğinizle vakit geçirin bu boşlukları onun sevgisiyle doldurun. Böyle yanlışlara düşmeyin. Maddi imkanınız varsa psikolojik danışmanlık alın. En azından bebeğiniz için.
 
Sevilmek istiyorum aslında. Evlendiğim eşde çocuk gibi severdi en başlarda beni. Çocuk gibi simarirdim. Ki çocuktum 18 yaşında evlendim. Aslına bakılırsa benim tek isteğim ilgi sevgiydi. Bu arayış başıma çok iş açtı.
 
Lütfen kendine ve çocuğuna değer ver. Lütfen diyorum. Bin kez daha lütfen diyebilirim hatta. Tertemiz bir sayfa aç kendine, böyle adamlarla ne işin var senin? Sen kimseye muhtaç değilsin ki. Lütfen uzak dur. İnan ki aşırı pişman olursun. Sana bebeğin yeter. Mis gibi bir anne ol, bu seni zaten ömür boyu mutlu eder. Bir adamın sana verdiği mutluluğun bin katını verir hatta..
 
Düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Psikolojik destek alıyorm özel doktorum da var fakat ilaçsız tedavi mümkün değil dedi. Bebeğimi sütte kesip gideceğim ilaçlarımı yazması için
 
Bu sapık adamdan uzak durmak ve ufacık bir iletisimde dahi bulunmaman gerek. Çünkü onun istediği bir hayat arkadaşı degil sadece bir partner. O hayatının bundan sonrasını bu şekilde geçirek bir zavallı olmaktan öteye geçemeyecek malesef. 2 defa evlenip boşanmış yine beceremeyeceğini bile bile bir üçüncüyü niye denesin ki. Mantıklı ol lütfen aklını kullan bu pisliğe harcatma kendini yazık etme ne kendine ne bebeğine.
 
İlk defa böyle biriyle karşılaştınız sanırım. Bazı insanlar böyledir. Vakit geçirmek sevişmek hoş şeyler bunları kaçırmak istemedi tabikide. Ama şimdi bunları düşünmenin hiçbir faydası yok. Dersini almışsın. Karşına bazen böyle insanlar çıkabileceğini öğrenmişsin. Artık önüne bakmalısın. Arkadaşlık, akıl verme kisvesi altında hayatında bulunmasına izin vermeye devam edersen bu hata olur asıl. İyileşmeye çalış ve böyle insanlardan uzak dur.
 
Daha çok yeni sanırım her şey. Herkez sevilmeyi ister haklısın. Dogru insan sevsin sizi ne olursunuz kendinize iyi gelmeye çalışın. Aynaya bakarken sevgi dolu bakın mesela saçlarınızı okşayıp kız ne tatlı şeysin diye laf atın kendinize. Kendinize zaman verin. Konuşun bol bol anlatın içinizdekileri. Ama böyle bir ilişkiye muhtaç olmayın. Bir gün sizi gerçekten seven biri olacak hayatınızda daha umutsuz olmak için okadar erken ki.
 
Evet bu adamla görüşmeyi kesmelisin.zaten başka şehire taşınmışsın hala konusupta kafanı bulandırma.kendine zaman tanı ille hayatında biri olsun diye acele etme.çok gençsin ama annesin önceliğin çocuğun olsun.zamanı gelince yasına uygun düzgün biri çıkar elbet karşına
 
22 yaş büyüklerle olma takıntın mı var? Psikolojin hiç iyi görünmüyor buradan, bi doktora görünsen senin için iyi olur.. İlla birilerinin ilgisiyle mi ayakta kalacaksın hep? Bu arada bu adamla beraber olurken, anlattığın gibi ona sofralar kurar eğlenirken bebeğin nerde? Nasıl güvenip elin herifini evine alıyorsun? Türlü türlü sapık var, Allah korusun ya bebeğine bi şey yapsa..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…