Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destek almaya basladim ama hala ayniyimpsikolojik destek alabilirsiniz. ben 2 ayda atlatırım başkası 2 senede.
Kotu bir olay yasanmadi sadece artik beni sevmedigine karar vermis guzel.bir hayat yasamak istiyormus benimle mutlu degilmis banada saygi duymak dustu(
O kadar kotu ki herseyi denedim fakat ise yaramiyor birinin elinde telefin gorsem bizde eskiden mesajlasirdik diye aglamaya basliyorum hersey onu hatirliyor herseye bizde boyledik banada soyle yapardi deyip bu filmi beraber izledik deyip aglamaya basliyorum surekli agliyorumKafanızı başka şeylerle meşgul edin.. Çalışmıyorsanız yoğun bir işe girin.. Evde kalmak zorundaysanız dip köşe temizlik yapın.. Çok darlandınız kendinizi dışarı atın.. Heryeri yürüyerek gezin.. Yorulun ve kendinizi düşünmeye vakit ayıramayacak kadar yoğun programlar yapın devamlı..
Tesekkur ederim saolunYaaaaçok üzüldüm sebebine gerçekten destek alabilirsiniz bir doktordan ya da kendinize meşgul olabileceğiniz bir kursa yazılın bir meşaketle ilgilenin Allah sabır versin ve biran önce unuttursun inşaAllah hayırlısı böyleymiş demekki mutlu olursunuz umarım üzülmeyin
![]()
Bu bahsettiklerin depresyon belirtisi.acilen psikiyatriye git, ilaç kullanınca hiçbir şey aklına gelmeyecekO kadar kotu ki herseyi denedim fakat ise yaramiyor birinin elinde telefin gorsem bizde eskiden mesajlasirdik diye aglamaya basliyorum hersey onu hatirliyor herseye bizde boyledik banada soyle yapardi deyip bu filmi beraber izledik deyip aglamaya basliyorum surekli agliyorum
O kadar kotu ki herseyi denedim fakat ise yaramiyor birinin elinde telefin gorsem bizde eskiden mesajlasirdik diye aglamaya basliyorum hersey onu hatirliyor herseye bizde boyledik banada soyle yapardi deyip bu filmi beraber izledik deyip aglamaya basliyorum surekli agliyorum
Destek almaya basladim ama hala ayniyim![]()
Bosanma sebebim benimle artik mutlu olmamasi karsiliksiz sevmek beni istemeyen biri icin uzulmek.cok yanlis biliyorum fakat icimde bir aci var o gitmiyo ordan iste n yapsamda orada aciyoAffınıza sığınarak boşanma sebebiniz neydi ?
iyi şeyleri değil, Kötü şeyleri düşünmeniz gerek o zaman.. Beni üzen birine üzülemiyorum bunlara kendimi endekslediğim için.. Sürekli nefret kusmak ta çok sağlıklı değil yalnız..
Mevlana'nın çok güzel bir sözü var, senin için paylaşıyorumBosanma sebebim benimle artik mutlu olmamasi karsiliksiz sevmek beni istemeyen biri icin uzulmek.cok yanlis biliyorum fakat icimde bir aci var o gitmiyo ordan iste n yapsamda orada aciyo
Tesekkur ederim..Mevlana'nın çok güzel bir sözü var, senin için paylaşıyorum
SEV SENİ SEVENİ DAĞLARDA ÇOBAN OLSA SEVME SENİ SEVMEYENİ MISIRDA SULTAN OLSA!!!!
HZ MEVLANA
Lütfen bunu hayat felsefesi haline getir....
Sevdik birbirimizi 7 yılimiz geçti beraberMadem sevmedi neden evlendi sizle ...
Sevdik birbirimizi 7 yılimiz geçti beraber