Öncelikle tebrik ederim her ne yasadiysaniz çocuk olmadan bosandiginiz için . Katlanmadiginiz için. Nice kadın ömrünü çürütüyor kötü evliliklerin içinde ..Kızlar herkese merhaba ,
6 ay kadar önce çocuksuz bir şekilde boşandım . Boşanmam hızlı ve anlaşmalı oldu.
27 yaşındayım.
Hali hazırda işim gücüm var , maddi problem çekmiyorum. Sosyalim , network üm geniş. Bu sebeple sanırım bu süreci olabildiğince az hasarlı atlatıyorum.
Olabildiğince gezdim tozdum sosyalleştim
Benim şu sıralar biraz olumlu emsal örnekler duymaya bilmeye ihtiyacım var :)
27 yaşında boşandım. Çocuğum yok.
Gelecek konusunda ;
Bazen bir yanım daha çok gençsin yeniden hayatı güzelleştirebilirsin diyor. Yeniden başlayabilirsin.
Bazen bir yanım çok umutsuz.
Bu arada 5-6 aydır düzenli şekilde terapilerime katılıyorum. destek alıyorum . Yas sürecimi sağlıklı ilerlettiğimi düşünüyorum.
Anne olamama kaygısı , anne babama Allah sağlıklı uzun ömürler versin onları bir gün kaybedersem hayatta yalnız kalacak olma korkusu, sevmek ve sevilmek eylemlerine korku ile bakmam şu sıralar burun buruna kalıyorum
Bu sebeple sizlerin hikayelerini , bu sürecinizi nasıl ilerlettiğinizi merak ediyorum .
Özellikle çocuksuz boşanan hemcinslerimin hayatlarının nasıl devam ettiğini merak ediyorum.
Bende hayata yeniden başlama , birini yeniden sevip güvenip bir aile olabilecek motivasyonu bulmak istiyorum.
Şimdi linç edecek ekip koşarak gelir , buyrunuz bekliyorumyarın evleniyorum demiyorum.
Ama benzer emsal örnekler nasıl zamanlarda ne kadar sürelerde süreçleri nasıl ilerledi bunu merak ediyorum
Bu arada boşandığıma pişman değilim. Yine olsa yine boşanırdım.
Bir arkadaşım boşandıktan 1.5 yıl sonra 2. evliliğini yaptı ben şoklar içerisindeyim nasıl cesaret etti diye.
Sizlerin de hikayelerini dinleyip , şu umutsuzluğuma umut bulmak istiyorum.
Unutmayalım hepimiz güçlü kadınlarız , tüm benzer hisleri yaşayan kadınlara buradan sarılıyorum :)
Ayy sizi hatırladım bosan demiştik hepKızlar herkese selam ,
hali hazırda bir süredir boşanmayı düşünen bir kadın olarak
26 yaşındayım 2 yıldır evliyim , çocuğumuz yok
eşimin aile ile çok sık görüşüyoruz ve bu durumdan çok rahatsızım , kocamla hiç özel bir alanımız yokmuş gibi hissediyorum
eşim tüm aktivitelerini onlar ile birlikte yapmak istiyor , yani sadece çekirdek aileside değil amcaları , halaları vs vs de dahil sürekli görüşmek istiyorlar haftada 3-4 gün
ben zaten çalışan bi kadınım
ben bu kadar kalabalığa belki alışık olmadığım için bana çok gergin geliyor ortam
herkes bağırıyor , saçma sapan konular konuşuyor
eşim...
- nenene9
- Yorumlar: 114
- Forum: Bir derdim var
şu eski konum genel hatları ile
Evin erkeği ben ,
Kadını o olması
Merhaba burdan sorabilirsinizBen de aynı konuda çalışan terapist arıyorum, özel mesaj atılmıyor size nasıl ulaşabilirim?
Harika yürütmüşsünüz süreci bu arada
Ayy sizi hatırladım bosan demiştik hepvalla süper karar yok kiz evlenilir arkadaşım bosandi iki sene sonra evlendi cocuklari bile var hemde hic evlenmemis bir adamla evlendi sevgilinden ayrilmis gibi dusun çünkü çocuğun yok
Ne kadar güzelben daha boşanıpta pişman olanı görmedim. Bir tane çok yakın arkadaşım 19unda evlenip 20sinde boşandı 31 yaşında şu an tekrar tam gönlünün istediği gibi biriyle evleniyor. Ki o hep bize asla olmaz asla istemiyorum der herkesi reddederdi
Öncelikle tebrik ederim her ne yasadiysaniz çocuk olmadan bosandiginiz için . Katlanmadiginiz için. Nice kadın ömrünü çürütüyor kötü evliliklerin içinde ..
Hayata bir kere geliyoruz elin adamı bizi üzsun diye değil. Hadi çocuk olunca bazı şeyleri tolere edebiliyorsun ama çocuk yoksa herkes önüne bakmalı bence...hiç geçmişi düşünmeyin..çok çok gencsiniz. Bir hataydı kabul edin, dersler çıkarın...ikinci evliliği kolay kolay düşünmeyin tabi ki seveceksiniz sevileceksiniz ama iyi düşünüp tartın. Hayat elin olmamış adamlarını yola getirmek için harcanmayacak kadar kisa
Merhaba tekrardan, terapistinizi soracaktım, ben de arayıştayım daMerhaba burdan sorabilirsiniz
Bende boşanma aşamasındayım. Ben çekişmeli süreçteyim. Eski eşim hem beni aldattı hem de iftiralarla boşanma davası açtı. 38 yaşındayım. 6 yılım gitti daha da gidecek.Kızlar herkese merhaba ,
6 ay kadar önce çocuksuz bir şekilde boşandım . Boşanmam hızlı ve anlaşmalı oldu.
27 yaşındayım.
Hali hazırda işim gücüm var , maddi problem çekmiyorum. Sosyalim , network üm geniş. Bu sebeple sanırım bu süreci olabildiğince az hasarlı atlatıyorum.
Olabildiğince gezdim tozdum sosyalleştim
Benim şu sıralar biraz olumlu emsal örnekler duymaya bilmeye ihtiyacım var :)
27 yaşında boşandım. Çocuğum yok.
Gelecek konusunda ;
Bazen bir yanım daha çok gençsin yeniden hayatı güzelleştirebilirsin diyor. Yeniden başlayabilirsin.
Bazen bir yanım çok umutsuz.
Bu arada 5-6 aydır düzenli şekilde terapilerime katılıyorum. destek alıyorum . Yas sürecimi sağlıklı ilerlettiğimi düşünüyorum.
Anne olamama kaygısı , anne babama Allah sağlıklı uzun ömürler versin onları bir gün kaybedersem hayatta yalnız kalacak olma korkusu, sevmek ve sevilmek eylemlerine korku ile bakmam şu sıralar burun buruna kalıyorum
Bu sebeple sizlerin hikayelerini , bu sürecinizi nasıl ilerlettiğinizi merak ediyorum .
Özellikle çocuksuz boşanan hemcinslerimin hayatlarının nasıl devam ettiğini merak ediyorum.
Bende hayata yeniden başlama , birini yeniden sevip güvenip bir aile olabilecek motivasyonu bulmak istiyorum.
Şimdi linç edecek ekip koşarak gelir , buyrunuz bekliyorumyarın evleniyorum demiyorum.
Ama benzer emsal örnekler nasıl zamanlarda ne kadar sürelerde süreçleri nasıl ilerledi bunu merak ediyorum
Bu arada boşandığıma pişman değilim. Yine olsa yine boşanırdım.
Bir arkadaşım boşandıktan 1.5 yıl sonra 2. evliliğini yaptı ben şoklar içerisindeyim nasıl cesaret etti diye.
Sizlerin de hikayelerini dinleyip , şu umutsuzluğuma umut bulmak istiyorum.
Unutmayalım hepimiz güçlü kadınlarız , tüm benzer hisleri yaşayan kadınlara buradan sarılıyorum :)
yeniden başlamak için umutsuz olmayın :)Bende boşanma aşamasındayım. Ben çekişmeli süreçteyim. Eski eşim hem beni aldattı hem de iftiralarla boşanma davası açtı. 38 yaşındayım. 6 yılım gitti daha da gidecek.
Ben tekrar evlenmek kısmında değilim. Bir kadın isterse 60 yaşında bile tekrar evlenir. Tekrar bir erkeğe nasıl güveneceksin ondayım. Erkeklere hiç güvenmiyorum. Erkeklerin çoğu çıkarcılar, sadakatsizler nasıl birine tekrar güvenip risk alacaksın ki?
Ay ne güzel yazmışsınız, neler yaşayıp bi çırpıda bitirip geçmişsiniz, gayet sağlıklı ve aklı başında karar vermişsiniz lütfen bir şeyler için acele etmeyin ya, üstelikte daha 27'nizdeymişsiniz, akışına bırakın hayatı, çok güzel şeyler olacaktır eminim ki.
Bosanma aşamasında ya da sonrasında eşiniz pişman oldu mu, tekrar deneyelim dedi miumarım , hayat hepimize güzellikler getirir.
İnsan bazen yaslanacak bir omuza hasret oluyor :) Bazen de böyle daha güzel diyor ..
Garip bi belirsizlik , anne olamama kaygısı zaten :)
Nasip yaşayıp göreceğiz bakalım
Bosanma aşamasında ya da sonrasında eşiniz pişman oldu mu, tekrar deneyelim dedi mi
Tabi ki bir faydası yoktur zaten siz bosanmayi istediniz bosandiniz ama yine de insan pişmanlığını görmek ister o yüzden merak ettim sordumhayır demedi
ben iş işten geçtikten sonra süründüğünü duydum gördüm
içten içe pişman olabilir ama bir faydası yok zaten
Tabi ki bir faydası yoktur zaten siz bosanmayi istediniz bosandiniz ama yine de insan pişmanlığını görmek ister o yüzden merak ettim sordum
Umarım en kısa zamanda bende böyle çabuk atlatır, öyle hissederimilk boşandığım zamanlar içimde o his vardı pişman olsun vs
Şimdi bir şey kalmadı adama nötrüm
bazen hiç evlenmemiş gibi hissediyorum
Siz boşandınız mı ?Umarım en kısa zamanda bende böyle çabuk atlatır, öyle hissederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?