• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sonrası Hayat

nenene9

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
253
249
23
Kızlar herkese merhaba ,

6 ay kadar önce çocuksuz bir şekilde boşandım . Boşanmam hızlı ve anlaşmalı oldu.
27 yaşındayım.
Hali hazırda işim gücüm var , maddi problem çekmiyorum. Sosyalim , network üm geniş. Bu sebeple sanırım bu süreci olabildiğince az hasarlı atlatıyorum.
Olabildiğince gezdim tozdum sosyalleştim

Benim şu sıralar biraz olumlu emsal örnekler duymaya bilmeye ihtiyacım var :)

27 yaşında boşandım. Çocuğum yok.
Gelecek konusunda ;
Bazen bir yanım daha çok gençsin yeniden hayatı güzelleştirebilirsin diyor. Yeniden başlayabilirsin.
Bazen bir yanım çok umutsuz.

Bu arada 5-6 aydır düzenli şekilde terapilerime katılıyorum. destek alıyorum . Yas sürecimi sağlıklı ilerlettiğimi düşünüyorum.

Anne olamama kaygısı , anne babama Allah sağlıklı uzun ömürler versin onları bir gün kaybedersem hayatta yalnız kalacak olma korkusu, sevmek ve sevilmek eylemlerine korku ile bakmam şu sıralar burun buruna kalıyorum

Bu sebeple sizlerin hikayelerini , bu sürecinizi nasıl ilerlettiğinizi merak ediyorum .

Özellikle çocuksuz boşanan hemcinslerimin hayatlarının nasıl devam ettiğini merak ediyorum.

Bende hayata yeniden başlama , birini yeniden sevip güvenip bir aile olabilecek motivasyonu bulmak istiyorum.

Şimdi linç edecek ekip koşarak gelir , buyrunuz bekliyorum :D yarın evleniyorum demiyorum.

Ama benzer emsal örnekler nasıl zamanlarda ne kadar sürelerde süreçleri nasıl ilerledi bunu merak ediyorum

Bu arada boşandığıma pişman değilim. Yine olsa yine boşanırdım.

Bir arkadaşım boşandıktan 1.5 yıl sonra 2. evliliğini yaptı ben şoklar içerisindeyim nasıl cesaret etti diye.

Sizlerin de hikayelerini dinleyip , şu umutsuzluğuma umut bulmak istiyorum.

Unutmayalım hepimiz güçlü kadınlarız , tüm benzer hisleri yaşayan kadınlara buradan sarılıyorum :)

Merhaba , çocuk yoksa daha ne mis gibi, tekrar evlenmekte isteyebilirsiniz ne var bunda ömrü billah yalnız kalacak haliniz yok, çok gençsiniz aşık olmak sevmek sevilmek çok güzel neden olmasın yani.

Neden boşandınız bilmiyorum ama tek tavsiyem yaşım geçecek çocuğum olmayacak kaygısı ile saçma sapan tiplere şans vermemeniz olur sadece , zaman kavramına çok takılmayın umarım çok mutlu huzurlu bir yuvanız olur vakti geldiğinde.

Boşanıp ayakları üzerinde durup hayatına devam edebilen birinin motivasyon aramasına gerek yok
Motivasyon vermeye gelmeli anlatmalı
Kocasından izinsiz tuvalete bile gidemeyip hala devam eden boşanırsam yapamam diyen konuyu az önce okudum
Yaşıtlarınız bekar ve hala erken diyen çok kişi var

Merhaba , çocuk yoksa daha ne mis gibi, tekrar evlenmekte isteyebilirsiniz ne var bunda ömrü billah yalnız kalacak haliniz yok, çok gençsiniz aşık olmak sevmek sevilmek çok güzel neden olmasın yani.

Neden boşandınız bilmiyorum ama tek tavsiyem yaşım geçecek çocuğum olmayacak kaygısı ile saçma sapan tiplere şans vermemeniz olur sadece , zaman kavramına çok takılmayın umarım çok mutlu huzurlu bir yuvanız olur vakti geldiğinde.

şu eski konum genel hatları ile

Evin erkeği ben ,
Kadını o olması

Merhaba;
Öncelikle yeni hayatınızı kutluyorum, tadını çıkarın. Ben boşandığımda 30 yaşındaydım. Bir arkadaşım bana dedi ki : bu yaştan sonra çocuk yapman çok zor, bence barış çocuk yap öyle ayrıl" Bir an dehşete düştüm, bu nasıl kafa yapısı diye. Tabi ki ben asla onun gibi düşünmüyordum. Öyle bir adamdan çocuk yapacağıma hiç anne olmam daha iyi kafasındaydım. O arkadaş ta eşiyle anlaşamadığı halde 6. kez tüp bebek denemesiyle hamile kaldı ve şu an bekar anne ve aşırı zorlanıyor.

Aradan 3 yıl geçti. 33 yaşında harika bir adamla tanıştım. 1 yıl içinde evlendik ve evlenir evlenmez çocuk yaptım. Kızım şu an 5 yaşında ve harika bir babaya sahip.

Olumsuz düşünceleri kafanızdan atın. Örnekte anlattığım gibi etrafınızda negatif insanlar varsa onlara kulak tıkayın. Tüm enerjinizi evrene bırakın ve göreceksiniz ki kaderiniz kendi kendini mükemmel örüyor.

Eminim yıllar sonra bu yazdığınıza bakıp gülümseyeceksiniz..

Merhaba;
Öncelikle yeni hayatınızı kutluyorum, tadını çıkarın. Ben boşandığımda 30 yaşındaydım. Bir arkadaşım bana dedi ki : bu yaştan sonra çocuk yapman çok zor, bence barış çocuk yap öyle ayrıl" Bir an dehşete düştüm, bu nasıl kafa yapısı diye. Tabi ki ben asla onun gibi düşünmüyordum. Öyle bir adamdan çocuk yapacağıma hiç anne olmam daha iyi kafasındaydım. O arkadaş ta eşiyle anlaşamadığı halde 6. kez tüp bebek denemesiyle hamile kaldı ve şu an bekar anne ve aşırı zorlanıyor.

Aradan 3 yıl geçti. 33 yaşında harika bir adamla tanıştım. 1 yıl içinde evlendik ve evlenir evlenmez çocuk yaptım. Kızım şu an 5 yaşında ve harika bir babaya sahip.

Olumsuz düşünceleri kafanızdan atın. Örnekte anlattığım gibi etrafınızda negatif insanlar varsa onlara kulak tıkayın. Tüm enerjinizi evrene bırakın ve göreceksiniz ki kaderiniz kendi kendini mükemmel örüyor.

Eminim yıllar sonra bu yazdığınıza bakıp gülümseyeceksiniz..

okurken tebessümle okudum ..
Kızınıza ve size çok güzel bir haya diliyorum :)

Linclenecek ne var anlamadım, kaşınma şimdi😂 çocuk yok, bağlılık yok daha ne olsun, işin gücün de varmış, gayet evlenip çoluk çocuk yapabilecek yaştasın, kacirdigin kaybettiğin birşey yok, daha vakit var önünde rahat ol
Yok bi ekip var gelip konuşuyor yok yeni boşandın ne ilişkisi ne aşkı ne evlenmesi vs vs onun için şimdi zırvalamasınlar diye :D

şu eski konum genel hatları ile

Evin erkeği ben ,
Kadını o olması
Ayyy okudum ne biçim adammış bu be , sen yıllarını harcamadan değişir eder diye düşünmeden , çocuk yapmadan bunu boşadıysan her şeye gücün yeter.
Bunların bin katını yaşayıp boşanmayan insan dolu çünkü ortalık.

Ama yine söylüyorum her konuda sakın kendi dengin veya bir üstün olmayan birine şans falan verme.

Kızlar herkese merhaba ,

6 ay kadar önce çocuksuz bir şekilde boşandım . Boşanmam hızlı ve anlaşmalı oldu.
27 yaşındayım.
Hali hazırda işim gücüm var , maddi problem çekmiyorum. Sosyalim , network üm geniş. Bu sebeple sanırım bu süreci olabildiğince az hasarlı atlatıyorum.

Gelecek konusunda ;
Bazen bir yanım daha çok gençsin yeniden hayatı güzelleştirebilirsin diyor. Yeniden başlayabilirsin.

Bu arada 5-6 aydır düzenli şekilde terapilerime katılıyorum. destek alıyorum . Yas sürecimi sağlıklı ilerlettiğimi düşünüyorum.

Anne olamama kaygısı , anne babama Allah sağlıklı uzun ömürler versin onları bir gün kaybedersem hayatta yalnız kalacak olma korkusu, sevmek ve sevilmek eylemlerine korku ile bakmam şu sıralar burun buruna kalıyorum

Bu sebeple sizlerin hikayelerini , bu sürecinizi nasıl ilerlettiğinizi merak ediyorum .

Özellikle çocuksuz boşanan hemcinslerimin hayatlarının nasıl devam ettiğini merak ediyorum.

Bende hayata yeniden başlama , birini yeniden sevip güvenip bir aile olabilecek motivasyonu bulmak istiyorum.

Şimdi linç edecek ekip koşarak gelir , buyrunuz bekliyorum :D yarın evleniyorum demiyorum.

Ama benzer emsal örnekler nasıl zamanlarda ne kadar sürelerde süreçleri nasıl ilerledi bunu merak ediyorum

Bir arkadaşım boşandıktan 1.5 yıl sonra 2. evliliğini yaptı ben şoklar içerisindeyim nasıl cesaret etti diye.

Unutmayalım hepimiz güçlü kadınlarız , tüm benzer hisleri yaşayan kadınlara buradan sarılıyorum :)
Bayılıyorum böyle güçlü kadınlara❤️🤗
Harikasınız..
sizin için çok mutlu oldum inş hep böyle mutlu ve pozitif olursunuz 🤲

Bayılıyorum böyle güçlü kadınlara❤️🤗
Harikasınız..
sizin için çok mutlu oldum inş hep böyle mutlu ve pozitif olursunuz 🤲

Teşekkür ederim , tek gayem bu süreçtende güçlenerek çıkmak oldu , kendimi hiç boş bırakmadım , sosyalliğin dibine vurdum

Birde en büyük farkındalığım bir duyguyu kaçmadan yaşamanın gücü oldu

Beni üzen şeylerin etrafında dolanmadım , direk içinden geçtim :D

Kızlar herkese merhaba ,

27 yaşındayım.

Gelecek konusunda ;

Cümlelerinden ve motivasyonunundan terapi aldığın o kadar belli ki ❤️
Anne olamama kaygısı ne demek daha kaç yaşındasın sanki
Enerjinin tuttuğu birisi karşına çıkınca emin ol bir anda olacak kuzum😂😂
Şimdi hiç dert etme böyle şeyleri hayatına odaklan kendine yatırım yap

Cümlelerinden ve motivasyonunundan terapi aldığın o kadar belli ki ❤️
Anne olamama kaygısı ne demek daha kaç yaşındasın sanki
Enerjinin tuttuğu birisi karşına çıkınca emin ol bir anda olacak kuzum😂😂
Şimdi hiç dert etme böyle şeyleri hayatına odaklan kendine yatırım yap
ya teşekkür ederim çok incesiniz :)
İnşallah bazen umutsuz hissetsemde bazen umutluda hissediyorum
Sanırım hayat bu , inip çıkıp devam edeceğim
Zaten iyileşmek dediğimiz şeyde inişler ve çıkışlarla oluyor asla stabil düz bir çizgi değil

Kızlar herkese merhaba ,

27 yaşındayım.

Gelecek konusunda ;

Benim bir arkadaşım boşandı çocuksuz 1 yıl sonra başkası ile evlendi..2 ay önce düğünü oldu,her şeyi de yaptı düğün nişan falan 28 yaşında şu an o da..Çocuksuz ayrılmak sevgiliden ayrılmak gibi bence,unutun gitsin

Benim bir arkadaşım boşandı çocuksuz 1 yıl sonra başkası ile evlendi..2 ay önce düğünü oldu,her şeyi de yaptı düğün nişan falan 28 yaşında şu an o da..Çocuksuz ayrılmak sevgiliden ayrılmak gibi bence,unutun gitsin

Cesaretini tebrik ederim ömür boyu mutluluklar 🙏🏻

Ben de aynı konuda çalışan terapist arıyorum, özel mesaj atılmıyor size nasıl ulaşabilirim? 🙄

Harika yürütmüşsünüz süreci bu arada 👍

Back
X