Boşanma sonrası hayata karşı kırgınlık, umutsuzluk...

Allah yardımcın olsun cnm :( benim çocuğum yok. Çok zor bir şey gerçekten. Zaten kimse de yardımcı olmuyor :( herkes iyi gün dostu malesef :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardımcın olsun cnm :( benim çocuğum yok. Çok zor bir şey gerçekten. Zaten kimse de yardımcı olmuyor :( herkes iyi gün dostu malesef :(

ailem hep destek buşekilde ömür bitmez bırak diyorlar zaten 6 aydır annemlerdeyim maddi sıkıntım hiç yok beni sadece düşündüren kızım kızım olmasaydı bu kadar düşünmezdim neden boşandın canım

Nişanlı biri olduğum için durumunuzu belki çok iyi anlayamayabilirim ama bu dünyada düzelmeyen sarılmayan hiçbir yara yok. Zaten siz en büyük adımı atıp boşanmışsınız kendinizi oyalayacak birşeyler bulun kafanız dağılsın ki eskileri düşünmeyin. Umarım çabuk atlatır ve bundan sonra isteğiniz doğrultusunda giden bir hayatınız olur iyi geceler

öncelikle geçmiş olsun. ben de boşanmak üzereyim inşallah. 2 yıldır süren süreç bitmek üzere bir aksilik daha çıkmazsa. 2 ay evli kaldım hayatım mahvoldu. ama Allah yardım etti, ailem destek oldu. İşe girdim çalıştım. Çevremi genişlettim. Kurslara gittim. İşimin yanı sıra çok sevdiğim bir mesleğin daha peşine düştüm. Allah kapılar açtı. Öyle öyle iyileştim. İnsanlar o kadar şey yaşamış biri gibi durmadığımı söylüyorlar. Yerimde başkası olsa ağlamaktan ölürmüş ben gayet pozitif duruyormuşum maşallah :9:

Şöyle söyleyeyim açıkçası mutluyum. Ayrılma kararıma bir gün bile pişman olmadım. He yaşadığım şeylere gelirsek de.. ağır travmalar atlattım, bir hafta kadar sakinleştirici ilaçlar kullandım onları da reddediyorum kendi başıma toparlanmaya çalışıyorum. Hala arkadaşlarımın eşiyle, bebekleriyle olan resimlerine bakıp maşallah çekiyorum gözlerim doluyor. Bir erkek tarafından sevgi görmeye çok ihtiyacım oluyor. Babam da uzakta olduğu için o konuda eksik kalıyorum. Bu arada o acayip gür saçlarım azaldı, hayatımda ilk defa saçıma aklar düştü. 21 yaşındaydım o kötü evliliği yaşadığımda. 23 oldum :)

Bunları yazarken bile gülümsüyorum :) Acıyor ama geçiyor. İmtihan dünyası neticede. Allah illa ki karşı tarafın cezasını verecek ailesiyle beraber. Ahımın çıkacağı ve karşıma birgün beni sevebilecek birinin çıkması ümidiyle yaşıyorum. Aslnda çok umrumda yine de fazla umrumda değil. Bilemiyorum işte. Hayırlısı olsun. Bu süreçte bol bol dua et. Ve güçlü olmaya çalış :)

ne güzel çarçabuk toparlamışsın kendini.çok hoşuma gitti.bende dava mı açtım.peki dava süreciniz nasıl geçti.anlaşmalımıydı

ne güzel çarçabuk toparlamışsın kendini.çok hoşuma gitti.bende dava mı açtım.peki dava süreciniz nasıl geçti.anlaşmalımıydı

yok çekişmeliydi adli tıp filan girdi araya, ağırıma gidecek bazı şeyler yaşadım malumunuz. o da yalancı şahitler getirdi son anda boşanmak istemedi filan dava reddedildi. her duruşma sonrası depresyona girip girip çıktım sinirimden. şimdi artık kurtulup önüme bakabilmek içn anlaşmalıya çevrdk bir ay sonra boşanacağım inşallah. yani benim için çok zordu ama geçti. o yüzden fazla kasmayın kendinizi her şey olacağına varıyor :)

ben de 3 yıllık evliliği eylül ayında bitirip aralıkta boşandım :) ve hiç pişman olmadım , olmayacağım da anlaşılan.. hatta kendime hep, neden korkmuşum pişman olurum diye, keşke daha önce boşansaymışım dediğim çok oldu.. ama şükür ki her şey geri de kaldı artık...

evi terkettiğim ilk haftalarda kafamda boşanma olayını çok büyüttüğümü görüyorum şimdi.. 2 hafta ağlama krizlerine girdim.. onu sevmedğim halde..2 haftanın sonunda arkadaşlarımla buluşmaya, dışarı çıkmaya, çalışmaya başladım, kendime sürekli güçlü oldğumu telkin ettim, daha dik yürümeye dikkat ettim, daha kolay atlattım..

her şey bizde bitiyor.. ben sevgilimden ayrıldığımda yıllarca ağlamıştım zamanında, kocamdan ayrıldığıma 2 hafta ağladım ki o da onun için değil bozulan düzenim içindi :D boşanmayı zorlaştıracak olan da kolaylaştıracak olan da biziz.. kadın olduğunuzu ve erkeklerden çok daha güçlü olduğunuzu unutmayın ...

Kızlar ben de aynı süreçteyim eşimden boşanmak istiyorum .ilk zamanlar kendimi çok yıprattım çok suçladım yeniden denemek için zorladım ama baktım ki olmuyor yavaş yavaş yaşadığımız olaylar kafamda yatıştı ne istediğime karar verdim neler yapabilirim bunları planladım ve o yolda ilerliyorum fakat gelin görün ki ailem... Hani eskiler derler ya dayak mı ihanet mi kumar mı var? Bunların hiç biri yoksa tabiri caizse çalışan kadın tripleri gözüyle bakıyorlar yaşadıklarıma ve sürekli boşanan kadın zorlukları anlatılıyor korkutulmaya çalışılıyorum. Ölümü gösterip hastalığa razı olmak yada bile bile lades dememi bekliyorlar.28 yaşındayım çalışıyorum . Hani anneler hep laf dinlemediğimizden dert yanarlar ya (bazı noktalarda evet haklılar ) bunu yoğun şekilde dile getirdiklerinden dolayı acaba yanlış mı yapıyorum yine mi laf dinlememezlik yapıyorum diye sorguluyorum kendimi çoğu zaman . Ama şöyle de bi gerçek var ki herkes ne yaşadığını kendi biliyor . Yazılanları ilgiyle okuyorum yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar, eşimde fiili olarak ayrılmamız bir yıl, resmi olarak boşanmamız ise 4 ay oldu. Eşime dair hiç güzel şeyler hatırlamıyorum. Zaten çok kısa süren bir evlilikti ama hayatımda ailemde ve çevremde görmediğim şeyleri gördüm :( çok şükür ailem yanımda işim var kimseye muhtaç değilim ama hayata ve insanlara karşı çok ümitsizim. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Sanki hapishanede olan mahkumlar gibi akşam olunca iyi bir gün daha bitti diyorum. Sizler nasıl atlattınız bu süreçleri?

Ayni şeyleri yasioruz canim...daha evneleli 1 yil bile olmadi. Ne hayellerle evlendim neler geldi basima. Senin yasadiklarinin aynisini yasiorum. 1 ayda 10 kilo verdim. Sürekli kafamin içinde kavga ediyorum onunla.
Sabahtan aksama kadar kavga ediyorum. Allahtan ailem hep yanimda ,tek tesellim onlar. Ama atlaticaz emin ol...burada bizim gibi olan ve hayatina yeniden devam eden,yeniden asik olan ,bebekleri olan onlarca kadin var... Kendini sakin suçlama ,bunu yasamamiz gerekiomus ve yasadik... Bizde mutlu olucaz bi gün..

Önümüzdeki ay 3 yıllık evli olacagım hep savundugum bir tez vardı "en iyi koca ölü koca" malesef bu felsefeyi tam bnimseyememişimki senenin 7 ayı yurt dışında çalişan bir koca tarafından terk edildim .aglama krizleri yasasamda kendimi sevip güvendigim için bu işin biran önce sonuçlanmasını 4 gözle bkliyorum ..hayat herşeye ragmen devam ediyor ve bir tane daha sizden yok kendinize iyi davranın!!!

Rabbim boşanma sürecinde olan bayanlarımıza yardım etsin.
Aslında hiçbirimizin garantisi yok, yarının neler getireceğini hiçbirimiz bilemeyiz çünkü.

Rabbim gercekten yardimcimiz olsun bende bosanma surecindeyim ve gercektennnn bu bosanmak bana cok agir geldi kaldiramiyorum ben bunu kendimle beraber annemle babamida uzuyorum cok fazla ama olmusla olmuse care yok imtihan dunyasindayiz yapicak birsey yok

Back
X