- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.766
- 63
- Konu Sahibi Garipcalikusy
-
Maşallah ya ne guzel6 ay evli kaldık. Bittikten sonra 4 ay gibi bir sürede toparladım. Psikolog vana çok iyi geldi. Ayrıldıktan 6 ay sonra şuanki eşimle tanıştım. 4 yıllık mutlu bir evliliğimiz var çok şükür
Başka bir konuda da yazmıştım. Birileri gidiyor diye üzülmeyip neye kime yer açıyor diye düşünmek lazım.Maşallah ya ne guzel
Evli olmadığım zamanları, onsuz zamanlarımı daha çok sevdiğimi, kendim olduğum günleri nasıl özlediğimi ve böyle bi hayatı kendime layık görmediğimi farkettiğimde.ben de avukata gitme aşamasındayım cesareti toplama aşamasındayım psikolojik olarak çok zor süreçler yaşadım boşandıktan sonra da gene psikolojik zorlanırırım zaten şuanki halim iyi değil nasıl toparlanırım diye çok korkuyorum o cesareti nasıl topladınız
Amacınız kendinize değer vermek olmalı, ev araba almak , eğitim, gelecek garantisi bunların hiç birisi kendinize değer vermeyi saglamadi. Öncelikle kendinize değer vermemelisin, bu saplantı derecesinde eski eşinize bağlılığınızın nedeni nedir , onu bir araştırın, gerekirse (bence gerekli)psikolojikKizmayin. Hayatta belli seyleri basarip bitirmis (Egitim hayatini layikiyla tamamlamis, ev-arac sahibi olmus, duzenli gelir elde etmis, gelecegini garantilemis, sosyal anlamda pek cok seyi yasayip tadip heyecan duyacak fazla mevzusu kalmamis) 1 sahis icin ne onerebilirsiniz amac olarak? Bunu yardim almak amaciyla soruyorum. Belki farkli bakis acisina gereksinim duyuyorumdur.
Bir de heyecan duyacak bir şey kalmamış diyorsunuz. Ya Allah aşkına hayatta yaşadığınız tek heyecan sizi insan yerine koymayan kocaniz miydi ? Paranız da var gelecek garantimiz de, gezin tozun eylesin, kendinize özen gösterin önce. Evlilik ya da erkek amacınız olmamalı. Çevrenize yazdığınız enerjiye göre insanları ve özellikle erkekleri çekersiniz. Sizin etrafınıza yaydığınız enerjide kendine güvensizlik, kendine değer vermeme, bir erkeğin ilgisine muhtaç bir enerji yazdığınız için ancak buna göre insan ve erkek bulursunuz. Kendine güvenen saygı duyan , karşısındaki kadına değer vermeyi amaçlayan hiç bir erkek size yaklaşmak bile. Ancak eski kocanız gibileri çekersiniz.Kizmayin. Hayatta belli seyleri basarip bitirmis (Egitim hayatini layikiyla tamamlamis, ev-arac sahibi olmus, duzenli gelir elde etmis, gelecegini garantilemis, sosyal anlamda pek cok seyi yasayip tadip heyecan duyacak fazla mevzusu kalmamis) 1 sahis icin ne onerebilirsiniz amac olarak? Bunu yardim almak amaciyla soruyorum. Belki farkli bakis acisina gereksinim duyuyorumdur.
Bende konuyu takipteyim.Arkadaşlar merhaba boşanma arefesindeyim . Gerçekten süreci çok zor atlatiyorum sabahları iç sıkıntısı ile uyanıyorum sizler süreci masil atlattiniz veya bu durum kaç ay sürdü yardımcı olursanız sevinirim
Ya bilmiyorum benim için de bir duygu kalmadığından çekişmeli actigim için sadece kurtulmak istiyorum....Arkadaşlar merhaba boşanma arefesindeyim . Gerçekten süreci çok zor atlatiyorum sabahları iç sıkıntısı ile uyanıyorum sizler süreci masil atlattiniz veya bu durum kaç ay sürdü yardımcı olursanız sevinirim
Nasıl yani sevgilimisin bosandıgın adamla?Cocuk yok ama tamamen koparamiyorum iste. Tutanacak baska dal bulamiyorum hayatta.
Devam ediyor iletisimimiz.Nasıl yani sevgilimisin bosandıgın adamla?
Hayatin amaci gezmek, tozmak, eglenmek mi olsun? Bunlar beni mutlu edecek kadar yeterli gelmiyor artik. Yasama tutunmak icin kafi olsaydilar Avrupa'da insanlar yalnizliktan intihar edip hayatlarina son vermezlerdi sanirsam.Bir de heyecan duyacak bir şey kalmamış diyorsunuz. Ya Allah aşkına hayatta yaşadığınız tek heyecan sizi insan yerine koymayan kocaniz miydi ? Paranız da var gelecek garantimiz de, gezin tozun eylesin, kendinize özen gösterin önce. Evlilik ya da erkek amacınız olmamalı. Çevrenize yazdığınız enerjiye göre insanları ve özellikle erkekleri çekersiniz. Sizin etrafınıza yaydığınız enerjide kendine güvensizlik, kendine değer vermeme, bir erkeğin ilgisine muhtaç bir enerji yazdığınız için ancak buna göre insan ve erkek bulursunuz. Kendine güvenen saygı duyan , karşısındaki kadına değer vermeyi amaçlayan hiç bir erkek size yaklaşmak bile. Ancak eski kocanız gibileri çekersiniz.
Normal konusma gibi mi sevgili gibi mi iletisimDevam ediyor iletisimimiz.
Hayatınızın amacı gezmek tozmak demedim , kendinize değer verin , ve kendiniz için biseyler yapın dedim . Bunlar sadece örnekti. Avrupa ile kültürlerinin farklı ama eminim orda kendisine iğrenç davranan kocası yüzünden intihar eden yoktur. Siz okadar uzaksınız ki kendi kendine yetme , kendini mutlu edecek şeyler yapıp, gelişmeye ve iyileşmeye. Adeta seviyorsunuz böyle davranılmayi, ancak böyle kötü davranışı mı hakettiginizi düşünüyorsunuz. Eski eşinizin size davranışları mi yeterli geliyor. Ama siz size köpek gibi davranan eski esinizle görüşmek yeterli geliyorsa, buna diyecek birsey yok . Siz bilerek ve isteyerek bu yolu secmissiniz. Kendi seçimleriniz nedeniyle yaşadıklarınız ne kaderin , ne de eski eşinizin suçu. Sadece ve sadece kendinize verdiğiniz değer kadar değer görürsünüz ve şimdi lütfen ne kadar değer gördüğünüzde bir bakın. Siz twk başınıza mutlu olma , sadece kendinize değer verme kavramına bile okadar uzaksınız ki, üzüldüm gerçekten umarım sevdiğim ve değer verdiğim hiç bir kadın kendine sizin gibi davranmaz. Aslında hiç bir hemcisimin sizin kadar kendini değersiz görmesini istemem.Hayatin amaci gezmek, tozmak, eglenmek mi olsun? Bunlar beni mutlu edecek kadar yeterli gelmiyor artik. Yasama tutunmak icin kafi olsaydilar Avrupa'da insanlar yalnizliktan intihar edip hayatlarina son vermezlerdi sanirsam.
Evliyken nasilsa oyle.Normal konusma gibi mi sevgili gibi mi iletisim
E ozaman neden beraber yasayıp yeniden evlenmiyosunuz anlamadımEvliyken nasilsa oyle.
Benim de aradigim yanit o iste. Tek basina nasil 1 maksat edinilebilir? Diger insanlarin sahip olmak icin omurlerini harcadiklari seylere sahipken bu ugurda yasamlarina amac bulup hayata tutunabiliyorken ben ne yapmaliyim sorusuna cevap bulamiyorum. Ex es vs. bahanem burda sevdigim de yok ki. O degil de baskasi olsaydi da ayni tutumu sergilerdim sanirim. Onun bana kotu muamelesi beni etkilemiyor bile. Benim yapamadigim gecmis bagi koparip kendime yasama devam etmek icin yeni amac bulabilmek.Hayatınızın amacı gezmek tozmak demedim , kendinize değer verin , ve kendiniz için biseyler yapın dedim . Bunlar sadece örnekti. Avrupa ile kültürlerinin farklı ama eminim orda kendisine iğrenç davranan kocası yüzünden intihar eden yoktur. Siz okadar uzaksınız ki kendi kendine yetme , kendini mutlu edecek şeyler yapıp, gelişmeye ve iyileşmeye. Adeta seviyorsunuz böyle davranılmayi, ancak böyle kötü davranışı mı hakettiginizi düşünüyorsunuz. Eski eşinizin size davranışları mi yeterli geliyor. Ama siz size köpek gibi davranan eski esinizle görüşmek yeterli geliyorsa, buna diyecek birsey yok . Siz bilerek ve isteyerek bu yolu secmissiniz. Kendi seçimleriniz nedeniyle yaşadıklarınız ne kaderin , ne de eski eşinizin suçu. Sadece ve sadece kendinize verdiğiniz değer kadar değer görürsünüz ve şimdi lütfen ne kadar değer gördüğünüzde bir bakın. Siz twk başınıza mutlu olma , sadece kendinize değer verme kavramına bile okadar uzaksınız ki, üzüldüm gerçekten umarım sevdiğim ve değer verdiğim hiç bir kadın kendine sizin gibi davranmaz. Aslında hiç bir hemcisimin sizin kadar kendini değersiz görmesini istemem.
Cunku kendisi yanlislarini duzeltmekten bihaber. Siddeti hayatinda normallestirmis, baskalarinin akliyla yasayan, pasif, birey olamamis 1 ergen diye tabir etsem yanlis olmazdi.E ozaman neden beraber yasayıp yeniden evlenmiyosunuz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?