Boşanma sonrası ne kadar sürede toparlandınız?

Cunku kendisi yanlislarini duzeltmekten bihaber. Siddeti hayatinda normallestirmis, baskalarinin akliyla yasayan, pasif, birey olamamis 1 ergen diye tabir etsem yanlis olmazdi.
Sokaktan herhangi bi adamı tut getir, bundan iyi. Herkes bu adamdan iyi resmen. Cok şaşırıyorum.

Ya boşluğa düşüyor insan

Cunku kendisi yanlislarini duzeltmekten bihaber. Siddeti hayatinda normallestirmis, baskalarinin akliyla yasayan, pasif, birey olamamis 1 ergen diye tabir etsem yanlis olmazdi.
Siz yanlışlarızı düzeltmek için ne yaptınız peki , örneğin toksik bir ilişkiden kurtulmak için ne yaptınız? Şiddet görmeyi hayatında normallestirmiş , başkalarının aklı ile yaşayan bir ex kocanin aklıyla yaşayan, hatta amaç bulamayacak ve kendine yeni bir yol cizemeyecek kadar pasif , eski eşinden ayrı bir birey olamayı becerememiş , kendi değeri için bir şey yapacak kadar olgun olamayan kim? Eski esinizle hala baglarinizi koparamamiş olmanızın nedeni aslında onun gibi olmanız olabilir mi? Araba eğitim, ev sahibi maddi güvence sahibi olmak sizi , olgun bir birey , kendine yol çizen, aktif , kendini yenileyen bir insan yapmaz.

Cogunlukla ipsiz sapsiz, hayatta hic 1 sey olamamis, uckur sevdalisi bombos erkekler internette. Onlar beni daha cok strese sokuyor.
Haklısınız,orası öyle.. Samanlıkta iğne aramak.. Çalışıyor musunuz.. işe girseniz boşluga düşmezsiniz o kadar

Hayata tutanmak için illa bir erkek mi olmalı yada bir evlilik anlamadım açıkçası kitap okuyun kendinizi geliştirin ne biliyim spor yapın değişik yemekler yapin öğrenin daha bir sürü şey vardir mutlaka kendi kendinizi mutlu etmeyi öğrenin

Eski esinizle ne maksadınız olabilir ki? Hayattaki amacınız birisinin karısı ya da eski esinizin sevgilisi olmak mıydı? Ben ne yapayım sorusunun cevabı eski eşiniz de mi? Siz eski esinizle görüşmeye devam ettikçe zaten yeni birilerini bulamazsınız. Gerçekten eski eşinizin kötü muamelesinin sizi etkilemeyecegine inanacak kadar mı bu çukurun içine düştünüz. Kocasından dayak yiyip , bunu okadar icselleştiren ve adeta onaylayan, okadar çok dövdü ki , artık vurduğu yerler acımıyor diye kadınlara benziyorsunuz. Sizin yeni bir ilişkiye başlamanızı, kendinize insan ve kadın olarak değer vermenizi , kendiniz için birseyler yapmanızı, kendinizin köpek gibi davranılmaktan daha iyisini hakettiğinize inanmanızı engelliyor. Ben bundan daha büyük bir zarar vermek, herhalde sizi öldürmektir diye düşünüyorum.

Erkek evlat sahibi bazi anneler sagolsun. Ergence davranan erkek sayisi azimsanamayacak kadar cok. Zaten kendini yetistirmis, belli 1 kulture, olgunluga erismis adamlar da evlilige sicak bakmiyor.
Hayır bakıyorlar, evleniyorlar, güzel ilişkileri oluyor , çocuk sahibi olup , birlikte yaslaniyorlar. Çünkü birlikte oldukları kadınlara saygı ve sevgi duyuyorlar ve değer veriyorlar. Hak verilmez alınır derler ya, aynen saygı da öyle. Özellikle bir erkeğin size saygı duymasını istiyorsanız, siz kendinize saygı duyun. Değer görmek istiyorsanız, once ben değerliyim ve kötü muamele görmeyi haketmiyorum deyin. Tamam karşı cinsin kusurları olabilir , ama tüm suçu sadece erkeklere atmak doğru değil. Gidip onlarla evlenen ve bu davranışlara katlanan kadınlarda da psikolojik olarak soru n var.

Sizin soylemleriniz yalnizca teorik olarak dogru ama insan dogasina, ozellikle de benim gibi hassas mizacta, duygularini yogun yasayan kisilere uygun dusmuyor. Farazi olarak uygulanamayacak sekilde oylece mantikta kaliyor. Kalbe inmiyor.

Annesinin dolduruslarina gelip bana kotu davranmaya baslamisti, 3 gun once evi tasidik annesinin yanina gittti
Kusura bakmayın ama çok hazırlıksız yakalandım ahahahsh . Aman bırakın gitsin, kabahat sizde emzikten kesilmemiş bebekle evlenilir mi ay kusura bakmayın çok özür dilerim. Adam anasına gitmiş ya . Yok artık. Ay sinirim boşaldı birden mazur görün beni.

Bende cok hazirliksiz yakalandim bu duruma ondan bu ruhsal çöküntü :)

Sizin soylemleriniz yalnizca teorik olarak dogru ama insan dogasina, ozellikle de benim gibi hassas mizacta, duygularini yogun yasayan kisilere uygun dusmuyor. Farazi olarak uygulanamayacak sekilde oylece mantikta kaliyor. Kalbe inmiyor.
Hassas bir mizaç değil sizinki , once tanımlamaları doğru yapmak lazım. Çözüm sonrasında gelir ya da gelmez. Ama ay ben hassasım o yüzden olmuyor dediğiniz de zaten çözüm yolunu kapatmış olursunuz. Sizin şu an kendinize saygınız, inancınız, tek başınıza var olabileceğinize dair inancınız yok , bu adam belki de önceden varolan psikolojik sorunlarımız üzerine sizin güveninizi kişiliğinizi iyice ezmiş. Kötü muameleyi , degersizlestirmeyi kabullenmek duyguları yoğun yaşamaktan ya da hassas mizaç nedeni ile olmaz. Ayrıca bunlar teori falan değil, insanların özellikle kadınların yaşadığı çok gerçek süreçler. Siz kendinizi ilisktirmemek için bahaneler buluyorsunuz, yok eski eşimden gördüğüm kötü muamele artık beni etkilemiyor , yok düzgün erkek yok [ eski eşiniz de düzgün değil zaten) , yok ben hassasım, yok duygularımı yoğun yaşıyorum. Ya çok ciddi söylemek zorundayım artık hakaret değil, bir gerçek bunları ancak çok güvensiz ve ezik bir insan yapar. Siz de bu yönde ilerliyorsunuz. Ama bilerek ve isteyerek ilerliyorsunuz, her türlü kendinizi geliştirme ve iyileştirme önerisine bir bahaneniz var , sanki tüm dünya birleşti aman beetlebum ' un önüne engel kolalim demiş gibi davranıyorsunuz. Eziklik ve kabullenmekle , hassas olmak farklı şeyler. Kadınlar ölüm tehlikesi altındayken, para ve aile desteği bile olmadan ben bu davranışları haketmiyorum diyip yeni bir yaşam kurabiliyorlar. Ama en önemlisi işte Ke di değerinizi kendiniz belirlersiniz. Sizin değeriniz nedir ?

Bosanacagim diye aileme söylediğim an rahatlamıştım. Sonra kısa bir süre için kızım için doğru olan mi kaygısı yaşadım ama inanın hiç pişman değilim. Yine olsa yine bosanirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…