Boşanma sonrası ne kadar sürede toparlandınız?

Dükkanın önünü kapatıyor. Bi bırakabilseniz iyi olacak işte.
Bunlarin hepsini ben kendime her gun soyluyorum ama icraate gelince yapamiyorum. Dogru, durust adam olsaydi zaten bosamazdim. Pisman olup da duzeltmeyecegini bilmeme ragmen yine de tamamen bagi kesince bosluga dusuyorum. 1 amac bulamiyorum hayatta.

Bunlarin hepsini ben kendime her gun soyluyorum ama icraate gelince yapamiyorum. Dogru, durust adam olsaydi zaten bosamazdim. Pisman olup da duzeltmeyecegini bilmeme ragmen yine de tamamen bagi kesince bosluga dusuyorum. 1 amac bulamiyorum hayatta.
Hayat amacınızı ex eşe bağlamış gibi algı yaratıyor dedikleriniz. Boşluğa düşmenizin tek sebebi alışkanlık, kaldı ki alışkanlığınıza da karşı çıkabilmişsiniz ki boşanmışsınız. Okyanusta yüzüp derede boğulmak bu yaptığınız.

Farkindayim sadece eyleme donusturup tamamen bagimi kesip atamiyorum. Uzun zamandir deniyorum, 1 sure hic iletisim kurmuyorum sonra yine cok kotu hissettigim icin yanlis oldugunu bile bile tekrardan konusuyorum. Icinden cikamadigim kisir donguye donustu.
Belli seyleri basarmis, bitirmis, duzenli hayati olan yetiskin 1 birey olarak hayatimda gerceklestirecek amac bulamiyorum. Evliyken de sahis, yanlis oldugu icin mutsuzdum lakin simdi de yalniz mutlu degilim.

Ben merak ettim , hadi siz arıyorsunuz o niye konuşuyor? Onun da mı yapacak daha iyi bir şeyi yok?

Ne yazık ki öyle, Allah'a havale etmekten başka birşey yapamadım, geçiyor acısı ama içimde buruk bir üzün kaldı, inşallah herşey daha iyi olucak
Nasıl huzunlenmez ki umudumuz yarıda kalmış gibi inşallah Allah yardım eder de bir an evvel kurtuluruz

Valla benim için toparlanma süreci falan diyeceksen körkütük aşık olmam lâzım.yoksa ertesi sabah hişbirşey olmamış gibi uyanıyorum.o da 40 yılda bir denk gelir. O yüzden bu tarz söylemlere anlam veremiyorum toparlanma, atlatma falan.

Evliliğimizin üçüncü yılı falandı çok büyük bir kusur işledi bana karşı ve içimde bitti ondan sonra üç yıl daha sürdü evlilik ama tam bir Nazi Kampiydi surkli ondan kurtulma planları yapardim ve sonunda başardım arkasından da bir gün bile ağlamadım bana bunları yapan bir adamı sevemem başkasına aşık oldum hem de deliler gibi aklıma bile gelmiyor

Ben merak ettim , hadi siz arıyorsunuz o niye konuşuyor? Onun da mı yapacak daha iyi bir şeyi yok?
O hic vazgecmiyor ki zaten arayan, gorusmek icin israr eden de kendisi. Hayal aleminde ayni hatalarla yasiyor. Benden daha gucsuz, o hic birakamiyor, yerinde sayiyor. Ben yine slk slk iletisimi kesiyorum bu kez yapabilirim diye.

O hic vazgecmiyor ki zaten arayan, gorusmek icin israr eden de kendisi. Hayal aleminde ayni hatalarla yasiyor. Benden daha gucsuz, o hic birakamiyor, yerinde sayiyor. Ben yine slk slk iletisimi kesiyorum bu kez yapabilirim diye.
Başkasından talep görmediği için size sarıyor gibi geldi. Onu çekebilecek tek kişiyi de elinden kaydırdı. Onun durumuna daha çok üzüldüm. Sizin karşınıza değer veren ve ısrarlı biri çıksa onu daha anmazsınız. Ama onun durumu daha vahim, aynı çekilmez adam ve düzelmek için çabası da yok. Yazık , yuvarlanıp gidecek öyle.

Yaasallah ne guclusun keşke ben de biraz sen gibi olsam

Sagliksiz oldugunu biliyorum ancak halen iletisim halindeyim ex es ile. Dogru olmadigini ben de biliyorum ama yalniz kalinca daha kotu oluyorum.
Sizinki sevgi değil bağımlılık o zaman. Psikolojik yardım almayı düşünün, bir müvekkilim de sizin gibiydi psikolojik yardım aldı. Ve sonunda anladığı kendisini okadsr işe yaramaz , değersiz hissediyormuş ki, kocasının ve evliliğin ona değer kattığını düşüncesi nedeniyle bbosaninca kendini bu kadar kötü hissetmiş, bu nedenle kendisine değer vermeyen bir erkeğin bağımlısı olmuş. Siz biricik ve değerlisiniz, bir erkeğin size değer biçmesine ihtiyacınız yok.

Bilmiyorum belki cinsel yonden yasadiklari vardir ancak iliski ozellikle de ciddi 1 tanesini yurutebilecek olgunlukta degil. Kaldi ki siddet neticesinde bosadim ben de. Asla da hatalarindan ders alabilecek kapasitede sahis degil. Baskalarinin yonlendirmesiyle saga sola yaprak gibi savrulan, karakteri olusamamis 1 anakuzucugu.
Benim karsima da dogru duzgun insan cikmiyor, hepsi birbirinden beter durust olmam gerekirse. Sanirim bu durum da kendimi kisir donguden cikartmami engelliyor.

Siz kendinize değer vermedikten sonra , sizin içi yapılabilecek hiç bir şey yok. Siz seçmişsiniz bu yolu . Tutunacak dal aramanız ne kadar aslında kendinize güvensiz olduğunuzu gösteriyor. Bir erkek bir prens , gelip sizi kurtaracak , tutunacak dalınız olsun istiyorsunuz. Çünkü hayatla kendi kendinize basedemiyecek aciz ve yetersiz olduğunuzu düşünüyorsunuz. Of çok üzülüyorum bir yandan da kızıyorum sizin gibi kadınlara. Kendi kızım ve çevremde olan diğer kız çocuklarının böyle olmaması için elimden geleni yapıyorum

Tesekkur ederim guzel fikirleriniz icin. ⚘⚘ Lakin ben, gerek egitim,maddiyat,kultur vb.'ne bagli birikimler gerekse insani vasiflar acisindan degerli 1 birey oldugumun bilincindeyim. Baskasinin verdigi/vermedigi deger ile tatmin olabilecek yapida degilim. Ustelik kendimden cok daha alt kulturden gelen, hayata dair tecrubesi olmayan, yol yordam bile bilmeyen kisiye bagimlilik gelistirebilecek kadar zayif oldugumu sanmiyorum. Sadece hani 1 tabir vardir ya unumu eledim, elegimi astim. Tam olarak o donem icindeyim.

Kizmayin. Hayatta belli seyleri basarip bitirmis (Egitim hayatini layikiyla tamamlamis, ev-arac sahibi olmus, duzenli gelir elde etmis, gelecegini garantilemis, sosyal anlamda pek cok seyi yasayip tadip heyecan duyacak fazla mevzusu kalmamis) 1 sahis icin ne onerebilirsiniz amac olarak? Bunu yardim almak amaciyla soruyorum. Belki farkli bakis acisina gereksinim duyuyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…