merhaba kızlar, bir derdim var, yardımlarınızı bekliyorum..
3 yılı aşkın evliliğimşz var eşimle ufak tefek sorunlarımız oluyordu ama kendi aramızda helledebiliyorduk..çocuk sahibi olmak istedik ve şuan 5 aylık bi bebeğimiz var..bebeğimizdoğana kadar yine herşey güzel gidiyordu..güzel bi hamilelik ve güzel bir doğum gerçekleşti..doğumla beraber annem yanımıza geldi ama daha çocuk 1 haftalıkken bebek yüzünden annem ve eşim tartıştı..eşimin doğumdan sonra bana karşı davranışları değişti. sanki ben sadece onun çocuğunu dünya ya getirmek için bir aracıydım.. herşeyi bir anda çocuğu oldu.. benim lohusalığımda bile hiç bir değerim yok gibi davranmaya başladı.. annemde bu davranışları grünce kızını koruma içgüdüsüyle harekete geçti..ama eşime hakaret içeren szler söyleme başladı..tabi durum böyle olunca ortam biraz daha gerildi ve annem, bebek 1o günlükken bizi terk ettş gitti.. o günden sonra ben daha da zor günler yaşadım..annemle eşim arasında kaldım.. şuan iyice çıkmazdayımm. artık ciddi ciddi boşanma karaı aldık..boşanmak sorun değilde, bebeğimize çok üzülüyorum..hikayemi size yukarda özetledim..benimle dertleşmek, bi çözüm sunmak isteyen arklaşlardan cevap bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?