Boşanma sonrası sorunlar.!!

Böyle bir ülkede küçücük çocuğa rağmen kadın boşandıysa yerden göğe kadar haklıdır. Adam neler yaşattı kadın neler çekti kimbilir.e oldu kadın çocuğuyla mücadele versin boşanmanın yükünü taşısın adam da sevgili yapsın. Sebep aramaya gerek yok kadın sırf bunu bile hazmedemiyordur hakkı olarak

Adamlar üzsünler kadınları saçlarını ağartsınlar,ailelerine ezdirsinler,şiddet uygulasınlar,aldatsınlar,kadınlar da canlarının alınmasına ramak kala özellikle çocuklularsa boşansınlar sonra o adam başkasının büyük aşkı olsun adam yeni sevgiliye prenses muamelesi yapsın yeni sevgili de amaaann bu eski eş de çocuk da bi düşmüyorlar yakamızdan da sevgilimle günümüzü gün edelim aşkımızı en ateşli haliyle yaşayalım.Bu konudaki durum tam olarak nedir bilmiyorum ama yurdum insanının yaşadığı genellikle budur

Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
kimse yogurdum eski demez kadına ne yaptıki kadında nefretini kusuyo fenerbahceki futbolcu gibi kız onu nasıö reezil etti simdi adı aklıma gelmedi

bak bosandı bu ne hız hemen birini bile bulmus

Nafaka miktarını belirtme sebebi nedir pardon? Eşşşeekk gibi ödeyecek batıyor mu hayırdır? Siz baştan beri müdahilsiniz sanki bu konuya, hangi sıfatla acaba merak ettim.
alsin parasini kessin sesini demek istiyor

Yorumlarınız için teşekkürler. Rahatsız olmuyorum nafakasından tabiki, onun hakkı . Ben sadece normal bir şekilde usturuplu görüşmelerini istiyorum doğal olarak. Sonuçta beni ilgilendirmiyor önceden ne yaşadıkları fakat sevdiğim adam yıpranıyor. Yaza doğru ilişkşmizi resmiyleştirmek istiyoruz ama her pazar yeni bir gerilim yaşıyoruz. Ayrılalı 9 Ay oldu ve hala tehtitler savuruyor ve Çocuk harici hiç bir bağlarının olmadığını kendisi belirtiyor.
Rahatsız olmuyorum deyip kendini kandırma. Burdan gayet rahatsız görünüyorsun. Silkelen kendine gel senden önemli değil

Yorumlarınız için teşekkürler. Rahatsız olmuyorum nafakasından tabiki, onun hakkı . Ben sadece normal bir şekilde usturuplu görüşmelerini istiyorum doğal olarak. Sonuçta beni ilgilendirmiyor önceden ne yaşadıkları fakat sevdiğim adam yıpranıyor. Yaza doğru ilişkşmizi resmiyleştirmek istiyoruz ama her pazar yeni bir gerilim yaşıyoruz. Ayrılalı 9 Ay oldu ve hala tehtitler savuruyor ve Çocuk harici hiç bir bağlarının olmadığını kendisi belirtiyor.
daha cok kisa zaman olmis bosanali
biraz zamana birakin , taraflar bi durulsun , bi ofkelerini bosaltsinlar
sevgiliniz de cocuk harici konularda konusmasin , karsi taraf msj atarsa baska bir mevzuda cvp vermesin

Hayır, ben kendisiyle 3,5 aydır tanışıyorum. Hiç bir şekide alakam yok fakat hemen hemen hergün görüştüğümüz için haliyle olayın içinde oluyorum istemeden ,tartışmalara şahit olduğum için. Rahatsız olmuyorum dedim yani nafakasından rahatsız olmuyorum., onun dışında tartışmaları polise kadar gidn şiddetli görüşmeler etkiliyor haliyle. Bu yüzden de burdan akıl almak istedim istemeden böyle bir şeyin içinde olduğum için. Ayrılmayı doğal olarak düşündüm kaç kez çünkü kaç yaşındayım ve ciddi bir ilişki yaşamadan böyle bir şey yaşıyorum ,,kaç kez denedim ama olmadı.

Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
Nafakanın miktarını belirtmek nedir yahu?? Nafaka denilen şey kişinin gelir düzeyine göre belirleniyor fazla gelmiş size belliki bekera koca boşamak kolay derler bilmem bilirmisin kadın kim bilir neler yaşadı bahsettiğiniz zmanda çok kısa bir zman maşallahı varmış sevgilinizin çat anlaşmalı boşan ve bu yaz resmileştirmeyi düşğnğyoruz bırakın lütfen bişey yapmak size düşmez hiç bi şekilde ayrıca çocuğu olan birini hayatınıza sokuyorsanız bunlara alışacaksınız ortak bir çocuk anlaşmazlıklar olacaktır bol bol hem çocuğunu bırakıp evliliiğini bitirmiş bi adam dokuz ay içerisinde yeni hayat kurup resmileştirmeyi düşünüyorsa rahatt bi tiptir o endişelenmeyin yıpranmaz şuncacık küçük şeylere:)

Hayır, ben kendisiyle 3,5 aydır tanışıyorum. Hiç bir şekide alakam yok fakat hemen hemen hergün görüştüğümüz için haliyle olayın içinde oluyorum istemeden ,tartışmalara şahit olduğum için. Rahatsız olmuyorum dedim yani nafakasından rahatsız olmuyorum., onun dışında tartışmaları polise kadar gidn şiddetli görüşmeler etkiliyor haliyle. Bu yüzden de burdan akıl almak istedim istemeden böyle bir şeyin içinde olduğum için. Ayrılmayı doğal olarak düşündüm kaç kez çünkü kaç yaşındayım ve ciddi bir ilişki yaşamadan böyle bir şey yaşıyorum ,,kaç kez denedim ama olmadı.
Kadın çocuğu olduğu halde kocasını boşamış sen 3,5 aydır tanıdığın adamdan ayrılmam diyorsun yavrum gençliğine güzelliğine yazık davul bile dengi dengine

Evet haklısın M melo34 çok az bi süre., inan bu 3 ayda çok gidip gelmelerim oldu. Aralarındaki iletişim sağlıklı olması için bu 3 ay çok cabaladım, çocuğu için alttan almasını sesini yükseltse bile onun yükseltmemesi gerektiğini söylüyorum., Diğer Arkadaşlar burda sanırım insan yargılamak için zaman harcıyorlar oysaki ben çaresizliğim için fikir danışmak istedim. Buraya fikir almak için üye oldum bugün ama belliki çığu kisi anlamaya çalışmadan yargı için zaman geçiriyor.

Çocuğu 1 yaşındayken hangi kadın kocasından boşanmak ister? Aklınızı başınıza alın uzak durun bu adamdan. Kadın hala yanında ki çocuktan çekinmeden adama nefretini kusuyor.
Karısından boşanır boşanmaz da yeni birini bulup düzen kurmaya çalışıyor. Bu genç yaşınızda iyi cesaret.

J jinnakata evet benimde aklımı karıştıran bir kaç şey var ve eski eşindende dinlemek istiyorum herşeyi. Daha doğrusu bu nekadar adil olur onu bile bilmiyorum. Lütfen gerçekten halimi anlayan özelden yazsın.!

Biraz tepki almışsınız sanki .
Benim gibi galiba arkadaslarada çağrıştırdı bu durum . acaba 3. Kişi olarak yani sizin yüzünüzden mi bosandilar ve o masum çocuk her ne kadar olsada baba sevgisini tam tadamayacak. Ve haliyle eski eşi bu durumu haketmiyor onun nefretini kusuyordur yeni sevgilinize.

KK klasiği saldırı başlamış :)
Benzer sorunlar bende yaşıyorum, eşimin eski eşi tam anlamıyla hazımsız
Her boşanmada canı yanan haklı olan kadın değildir
Hiç bir baba da eşşşeeekk gibi bakmak zorunda değildir, biri babaysa diğeri anne her ikisi de eşşşşşeeeekkk gibi bakmak zorundadır, eski eşinde adamın hayatına yeni giren kadını huzursuz etme, çirkeflik yapma, gece yarıları adamı arayıp taciz etme hakkı yoktur. Konu sahibesi bu durumu sevgilinle halletmek zorundasın, çocukla ilgili vazifelerini tabi ki yapacak ama diğer türlü diyaloglara net bir tavır koyması lazım, yoksa önünü alamaz.
Çocuk olduğu için aralarında bir tür bağ muhakkak ki olacak ama bunu belirli bir seviyede tutmak adamın elinde, sana gelince yaşın çok genç, bu tür ilişkilerde illa ki sorunlar oluyor, bunlarla başa çıkmak için biraz hayat tecrübesi şart. Ayrıl ya da ayrılma diyemem ama şunu bil ki bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsan sabırlı olmak zorundasın

Back
X