- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi fulyaakaylar
-
Sen dereyi gormeden pacayi sivama bence. Evlenirseniz o cocugun size gelip gitmesine rahatsiz olacaginiz simdiden belli. Demekki sizden izin almadan babasının yanina gelemiyecekEşi olacağım :)
Evet haklısınız....Teşekkürler...İşte o plan yaptığınız günlerde daha rahat olmak istiyorsunuz ama olmuyor çocuk rahat vermiyor diyorsunuz. Bende diyorum ki evlat, sevgilinizde iyi bir baba demek ki. Ayrıca tam tersini düşünelim sizin çocuklarınız aynı şeyi yapsa sevgiliniz böyle düşünse siz ne düşünürsünüz? Biraz empati yapın.. Birde ileride evlenirseniz daha büyük sorun olur sizin için. O yüzden iyi düşünün.
Benimde çocuklarım var sorun değil gelip gitmesi..Evlilik teklifi aldığım için paçaları sıvamam gerekiyor karar vermem için:)Sen dereyi gormeden pacayi sivama bence. Evlenirseniz o cocugun size gelip gitmesine rahatsiz olacaginiz simdiden belli. Demekki sizden izin almadan babasının yanina gelemiyecek
o zamn vovugun herseyine katlanacaksinn.. babasiyla olan iliski seni ilgilendirmez cici anne
Ben terbiyesini eleştirmiyorum zaten çocuk bu tarz sorunları yüzünden psikiyatri tedavisi görüyor çünkü okuldada aynı sorunları yaşıyor...Ayrıca erkek arkadaşımın ailesi de çok kez bunu eleştirmiş yardımcı olmak istemiş ama annesi reddetmiş...
rica ederimm farkinda olman bile guzelEvlenmeye karar verirsem öyle olacak galiba çok mersi:)
Farkında olmasam burda soru sormaz başımın dikine giderdim:)Çözemiyor olduğum için dik dik mesajlar yerine yol gösteren birilerini arıyorum:)Sizde anladıysanız ne mutlu bana...rica ederimm farkinda olman bile guzel
ne diyelim sana belli ki cocuk seni rahatsiz ediyor hayat oyle sandigin gibi toz pembe degil bir sure sonra pembesi gider tozu kalir hayatinin geri kalan kisminda o yavrucak ve annesi olacak vallah ben elestrmek icin degil gercegi soyluyorum okFarkında olmasam burda soru sormaz başımın dikine giderdim:)Çözemiyor olduğum için dik dik mesajlar yerine yol gösteren birilerini arıyorum:)Sizde anladıysanız ne mutlu bana...
Oğlu annesi tarafından her dediğinin yapılmasına alışmış
ne diyelim sana belli ki cocuk seni rahatsiz ediyor hayat oyle sandigin gibi toz pembe degil bir sure sonra pembesi gider tozu kalir hayatinin geri kalan kisminda o yavrucak ve annesi olacak vallah ben elestrmek icin degil gercegi soyluyorum ok
Kesinlikle sorun bu...Her dediği yapılan çocuk... Dünyada bu türden tehlikeli az şey var.
bir yandan cocuguna her an sahip cikmasi iyi bir yandan da evlenseniz bile, cocugun tek lafiyla her seyi her plani degistirebilecek kapasiteyi görüyorum es adayinizda.
mesela tatil programi yapiliyor, ama cocuk izmir degil antalya olsun diyor, esiniz göz kirpmadan eyvallah diyebilir.
ailece biseyler planlaniyor, sizin kizlar piknik istiyor, esinizin oglu oyun parki hoooop yine onun dedigi yapilacaktir.
sizin kizlariniza hem esiniz hem oglu icten icd nefret edebilir, onlar hep sizinle olacak.
sizin kizlariniza kolaylikla hayir diyip ogluna gelince sen yeter ki emret pasam moduna girebilir.
ogluda sizinle yasamak isteyebilir (ki bu hakki elbette var)
yani o yüzden adam bana pek güvenilir gelmedi.
konustunuz mu bunlari? yeni evinizde yeni hayatinizda belli sinirlar kurallar cizilecek mi? hem sizin hem onun cocugu icin?
vallah benim 4 tane var evet hayatin geri kalaninin nasil gececigini bilemem bu yuzden bu durumu senden baskasi anlaymaz . ya isterse araba istesin babasi alirda almazda yani sen ben karisamayiz sende bunun farkinda degilsin sana gore terstr insan evladi ivin yasar siz daha iyi anlarsinzSizin çocuğunuz varmı?Boşanıp iki çocukla kaldınız mı?Hayatım toz pembe gibimi duruyor sizce ordan bakınca:)Sizin anlamadığınız bu çocuğun her dediği yapılıyor ve babasıda anneside tüm aileside okulda bunu farkında..Sorun bu çocuğun olması değil.Ben sadece örnek verdim...Şöyle örnek vereyim o zaman daha iyi anlarsınız belki..Çocuk babasından yıl başı günü okula hindi yaptırıp getirmesini istedi:))Babası da yaptıracak:)Ne dersiniz?
Şükür beni anlayan birisi çıktı..İşte bu potansiyel tehlikeden bahsediyorum ben.Aynen bu dedikleriniz olur kesinlikle..Ve ben bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum gerçekten...Çok küçük olduğunu ileride düzeleceğini söylüyor...
Babasiyla odev yapmak bir cocugun en dogal hakkidir. Nasil kapris olabilir?Sevgilimle buluşacağım diyemez elbette ama sıradan bir kaprise ben şuanda uygun değilim/uzaktayım ya da programım var diyebilir..
Haftada uc gun gorusuyormus cocuk babayla. Yine de yetmiyor sanirim. Ben de bosandim. Oglum ayda iki kez babasiyla gorusuyor. Hakimin belirledigi takvim gunlerinde. Erkek cocuk icin baba rol model. Benim.oglumda o yaslarda babasini cok ariyordu. Belki o yuzden babayi surekli yaninda istiyordur. Ben bunu kapris olarak dusunmedim. Bence cocuk baba sevgisine ac.Benim 2 çocuğum olduğu için çocuksuz bir adamla zaten olmaz bir geleceğim..Benim çocuklarımda babasında olduğu zamanlar görüşebiliyorum ben.Ama asla çocuklarımın böyle kaprisleri ile karşılaşmadım.Ogün babasında olacaklarsa yok ben burda kalcam ya da beni bilmemnereye götür diye kapris yapmazlar..Tabi ki hastalık olağan üstü bir durumda söylenecek tek sözüm yok..Benim lafım sıradan kaprislere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?