Boşanma sonrası yeni ilişki

Amaaa çocuk bunlar ddginiz gbi pki senin çocukların nda yapsa yok Bn sevgilimle bulusucam diyebilicek misin bnce çocuğu olduğu gbi kabullenemicekseniz o adamda sizinle mutlu olamaz oğluyla arasına girmek istiyor gibisiniz şu an biz bile öyle algıladım biraz adam daha fazla anlayabilir hiç bir ilişki Bi çocukla babasının bağından daha değerli olamaz bnce

Evet onda bu potansiyelin olması yaptığı tüm güzel şeylerin üzerini örtüyor malesef...Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten....

Sorun bu zaten her dediğini yapıyor olması..Hayır demeyi bilmiyor malesef...Tamda öyle oğlunun isteklerine göre şekillenecek sanırım...

Benim eski eşim haftada 5 gün bile gördüğü oluyor çocukları..Mc donalds babası değil...Peki ben şehir dışına çıktım iş için o zaman ne diyeceğim çocuğuma dur geliyorum oğlummu diyeceğim :)Bakın siz anlamadınız galiba ben sıradan kaprislerden bahsediyorum...

Benim eski eşim haftada 5 gün bile gördüğü oluyor çocukları..Mc donalds babası değil...Peki ben şehir dışına çıktım iş için o zaman ne diyeceğim çocuğuma dur geliyorum çocuğum mu diyeceğim :)Bakın siz anlamadınız galiba ben sıradan kaprislerden bahsediyorum...

Şöyle düşün senin çocukların kimin yaninda ve senin çocukların yüzünden sorunlar yaşasaniz ne hissedersin

Birde şöyle birşey söyleyim sana olasi bir birliktelikte arayacagin ilk sey merhamet olsun kendi bebesinden kopan insandan kendi bebesine faydasi olmayan insandan sanada fayda gelmez o kisiye bi bak evladina yaklasimi guzelse bence o adamdan sana eş olur yada adina sen ne diyorsan

Çocuk bildiğin şımarık. Konu sahibine üvey anneden cici anneye demediğiniz kalmamış. Bu açık değil mi yani çocuk şımarık işte. Büyük ihtimalle sürekli babasını devreye soktuğu için annesi başedemiyor. Anneyle kavga edip edip babasına koşuyor. Suç çocukta değil anne babası dengeyi kuramıyor. Yavrucak psikolojik olarak çok zorlanıyor büyük ihtimalle. Ama bu şımarık olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ben ilişkinizi sağlıklı bulmadım. Erkek arkadaşınızın dengeyi kurabileceğini sanmıyorum bence bu yüzden sorun yaşayacaksınız hep. Nadir buluşuyorsunuz ve bu buluşmalar bile iptal ediliyor. Normal gelmedi bana.

Şöyle düşün senin çocukların kimin yaninda ve senin çocukların yüzünden sorunlar yaşasaniz ne hissedersin

Birde şöyle birşey söyleyim sana olasi bir birliktelikte arayacagin ilk sey merhamet olsun kendi bebesinden kopan insandan kendi bebesine faydasi olmayan insandan sanada fayda gelmez o kisiye bi bak evladina yaklasimi guzelse bence o adamdan sana eş olur yada adina sen ne diyorsan

Bende bu dengeyi kurabileceğini sanmıyorum malesef....

Evet onda bu potansiyelin olması yaptığı tüm güzel şeylerin üzerini örtüyor malesef...Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten....

acik acik konusup, derdinin oglu olmadigini ama endiselerinin bu yönde oldugunu söylemelisin. o da bu söyledilerinize göre oturup düsünüp karar versin. ya oglun ya ben demiyorsun sonucta ama ortak kurulacak bir yuvada senin ve onun oglu icin belirlenmis sinirlar kurallar olmalidir diye düsünüyorum. senin cocuklarina yasak olan onada yasak olmali örnegin, ailecek bisey yapilacaksa sirf onun oglunun dedigi degil ailece karar verilmeli. acik acik konus, is ilerlemeden kesin kararlar verilmeden.
bulusma konusuna gelince cok ciddi bir mesele olur, babasi herseyi birakip gider, ama cocuk baba canim sikildi sana gelcem diyorsa babasininda iki saat sonra gelirsin oglum demesi gerekir yeri gelince.

Evet bunu konuştum ama oğlunla kendimi kıyasladığımı düşündü kendimi anlatamadım...Ciddi mesele sağlık annesiyle tartışıp aramasını bile anlarım..Benim çocuklarım içinde aynısı geçerli..Ama sıradan herhangi bir gün için bu geçerli değil..O zaman hiç bir beraberlik yaşamayıp oğlundan gelecek emirler doğrultusunda hazır beklemeliydi..

Bana kalırsa yaklaşımınız hatalı ve empati kurmaktan oldukça uzak. Sizin çocuklarınızın velayeti babada olsa ve sizi arayıp anne bu gece seninle kalmak istiyoruz deseler sevgilinizle buluşmak için çocuklarınızdan gelen bu teklifi geri çevirebilir miydiniz? Ben evet diyebileceğinizi pek sanmıyorum. Muhtemelen ama benim çocuklarım öyle demez, öyle demiyorlar, terbiyeliler vs diyeceksiniz ama toprak damar damar insan çeşit çeşit. Belki sizin çocuklarınız boşanma sürecinden pek fazla etkilenmemiş olabilir ama görünen o ki erkek arkadaşınız çocuğu etkilenmiş ve bu davranışlarına ne yazık ki sirayet ediyor. Eğer empati kurabilseydiniz şu aşamada babasından ayrı yaşayan bir çocuğun babasıyla ödev yapabilmesinin sizin sevgilinizle geçireceğiniz vakitten daha önemli olduğunu kavrayabilirdiniz kanaatimce. Tabi ki bu devran böyle sürüp gitmemeli ama şikayetlenmek ve çocuğu eleştirmek için çok erken bir aşama.

Yani oglu bu. Isterse Oglu icin sizinle görüsmez de. Kani Can i Oglu...
Gercekten anlamiyorum böyle birsey yüzünden hic tartisilirmi. Oglu ilk sirada sonra belki siz geliyorsunuz.

öyle bir yazmissiniz ki, sanki herkesin kocasi 7/24 cocuklarinin basindaymis gibi. yeri geliyor ayni evin icinde cocuklar babalarini göremiyor is güc dolayisiyla. o zaman her cocuk cani cektiginde baba seni göresim geldi baba dersimi senle yapmak istiyorum diyerek arasin babasini babada isten ciksin gelsin? bumudur yani babaligi belirleyen özetliyen hayatlar. cocuklar parmak siklatti ki babalar yanlarinda belirsin....

son cümlen herseyi anlatiyor zaten
otturup tekrar tekrar düsün, kendine bunu yasatmak istiyormusun? özellikle sizinle yasayacak olan kizlarina ikinci sinif cocuk muamelesini yasatmak istiyormusunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…