- Konu Sahibi fulyaakaylar
-
Her dediği yapılan çocuk... Dünyada bu türden tehlikeli az şey var.
Amaaa çocuk bunlar ddginiz gbi pki senin çocukların nda yapsa yok Bn sevgilimle bulusucam diyebilicek misin bnce çocuğu olduğu gbi kabullenemicekseniz o adamda sizinle mutlu olamaz oğluyla arasına girmek istiyor gibisiniz şu an biz bile öyle algıladım biraz adam daha fazla anlayabilir hiç bir ilişki Bi çocukla babasının bağından daha değerli olamaz bnceBenim 2 çocuğum olduğu için çocuksuz bir adamla zaten olmaz bir geleceğim..Benim çocuklarımda babasında olduğu zamanlar görüşebiliyorum ben.Ama asla çocuklarımın böyle kaprisleri ile karşılaşmadım.Ogün babasında olacaklarsa yok ben burda kalcam ya da beni bilmemnereye götür diye kapris yapmazlar..Tabi ki hastalık olağan üstü bir durumda söylenecek tek sözüm yok..Benim lafım sıradan kaprislere...
burda malesef belli bir kesim var, haklida olsan pamuk prensesin üvey annesiymissin gibi muamele ediyorlar.
ben seni cok iyi anladim. ortada hic bir siniri olmayan, hayir kelimesini asla duymamis, simartilmis bir cocuk var. eger hemen dur denmezse ilerde hem annesi hem babasi ve sen ve kizlarinda (evlenirseniz) büyük sorunlar yasarsiniz.
burda bi üye vardi, adam cocugu olmayan o üyeyle evli, ve cocugu istemiyor diye adam cocuk yapmadi vede esinden bosandi. iste bu adamda da bu cocukla bu potansyel var malesef.
Tabi ki babası çocuğuyla ilgilensin ama bu demek değil ki her dediğini yapsın.
Şimdi buluşma planı bozuluyor ileride evlenseniz birçok şeyiniz eşinizin oğlunun isteklerine göre mi şekillenecek? Ortak birşey yapmak isteseniz Orta yol bulmanız zor olacak çocuklar açısından.
Şimdi burada üvey anne rolüyle yazınca tepki alıyorsunuz ama bence sizin açınızdan endişe verici bir durum var ortada. Çocuk tedavi görüyor olabilir, sıkıntıları olabilir yine çözümü her istediğini yapmak değil bana göre.
Erkek arkadaşınız 3 çocuklu bir evliliği dengede tutacak bir adam mı, bunu iyi düşünün ve şüpheniz varsa evliliği düşünmeyin derim. Sadece siz değilsiniz kızlarınizi da düşünerek hareket etmelisiniz.
Babasiyla odev yapmak bir cocugun en dogal hakkidir. Nasil kapris olabilir?
Ne guzel cocuk seviyor babasini ariyor, baba da ne guzel bir baba ki sorumluluk aliyor.
Siz de eski esinizin bazi sorumluluklarini yerine getirmesini istemez miydiniz? Kizlari tarafından sevilen-ozlenen bir baba olmasini, bazen kriz anlarinda haftaici de olsa cocuklari gonderebileceginiz bir baba olmasini, cumartesi 9dan pazar dokuza yalanciktan baba olup mc donaldsda hamburgr ismarlamak disinda gerçekten babalik yapmasını? ?
Sevgiliniz de ne guzel bunu yapiyor. Takdir edeceğinize sorun cikartiyorsunuz.
siz bulusacaginiz zaman kiziniz sizi arayip "anne yardima ihtiyacim var. Bugun erken gelir misin?" Dese, ya da babasinda oldugu bir vakit tam siz romantik anlarinizi yasarken arayip hafif aglamakli "seni ozledik anne. Bizi alir misin?" Dediklerinde "hayatim su an nasil alayim? Mahkeme karari belli. Su an babanizin cocugusunuz. Benim de zaten baska işlerim var. Yarin zaten geleceksin" falan mi diyecektiniz??
Babasiyla odev yapmak bir cocugun en dogal hakkidir. Nasil kapris olabilir?
Ne guzel cocuk seviyor babasini ariyor, baba da ne guzel bir baba ki sorumluluk aliyor.
Siz de eski esinizin bazi sorumluluklarini yerine getirmesini istemez miydiniz? Kizlari tarafından sevilen-ozlenen bir baba olmasini, bazen kriz anlarinda haftaici de olsa cocuklari gonderebileceginiz bir baba olmasini, cumartesi 9dan pazar dokuza yalanciktan baba olup mc donaldsda hamburgr ismarlamak disinda gerçekten babalik yapmasını? ?
Sevgiliniz de ne guzel bunu yapiyor. Takdir edeceğinize sorun cikartiyorsunuz.
siz bulusacaginiz zaman kiziniz sizi arayip "anne yardima ihtiyacim var. Bugun erken gelir misin?" Dese, ya da babasinda oldugu bir vakit tam siz romantik anlarinizi yasarken arayip hafif aglamakli "seni ozledik anne. Bizi alir misin?" Dediklerinde "hayatim su an nasil alayim? Mahkeme karari belli. Su an babanizin cocugusunuz. Benim de zaten baska işlerim var. Yarin zaten geleceksin" falan mi diyecektiniz??
Çocuk bildiğin şımarık. Konu sahibine üvey anneden cici anneye demediğiniz kalmamış. Bu açık değil mi yani çocuk şımarık işte. Büyük ihtimalle sürekli babasını devreye soktuğu için annesi başedemiyor. Anneyle kavga edip edip babasına koşuyor. Suç çocukta değil anne babası dengeyi kuramıyor. Yavrucak psikolojik olarak çok zorlanıyor büyük ihtimalle. Ama bu şımarık olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Ben ilişkinizi sağlıklı bulmadım. Erkek arkadaşınızın dengeyi kurabileceğini sanmıyorum bence bu yüzden sorun yaşayacaksınız hep. Nadir buluşuyorsunuz ve bu buluşmalar bile iptal ediliyor. Normal gelmedi bana.
Evet onda bu potansiyelin olması yaptığı tüm güzel şeylerin üzerini örtüyor malesef...Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten....
acik acik konusup, derdinin oglu olmadigini ama endiselerinin bu yönde oldugunu söylemelisin. o da bu söyledilerinize göre oturup düsünüp karar versin. ya oglun ya ben demiyorsun sonucta ama ortak kurulacak bir yuvada senin ve onun oglu icin belirlenmis sinirlar kurallar olmalidir diye düsünüyorum. senin cocuklarina yasak olan onada yasak olmali örnegin, ailecek bisey yapilacaksa sirf onun oglunun dedigi degil ailece karar verilmeli. acik acik konus, is ilerlemeden kesin kararlar verilmeden.
bulusma konusuna gelince cok ciddi bir mesele olur, babasi herseyi birakip gider, ama cocuk baba canim sikildi sana gelcem diyorsa babasininda iki saat sonra gelirsin oglum demesi gerekir yeri gelince.
Yani oglu bu. Isterse Oglu icin sizinle görüsmez de. Kani Can i Oglu...
Gercekten anlamiyorum böyle birsey yüzünden hic tartisilirmi. Oglu ilk sirada sonra belki siz geliyorsunuz.
Evet bunu konuştum ama oğlunla kendimi kıyasladığımı düşündü kendimi anlatamadım...Ciddi mesele sağlık annesiyle tartışıp aramasını bile anlarım..Benim çocuklarım içinde aynısı geçerli..Ama sıradan herhangi bir gün için bu geçerli değil..O zaman hiç bir beraberlik yaşamayıp oğlundan gelecek emirler doğrultusunda hazır beklemeliydi..
Neden böyle dediniz anlatırmısınız biraz lütfen?Sizinde çocuğunuz varmı bu arada?2. evliliği olan ve çocuklu biriyle evli olan biri olarak söylüyorum: ARKANİZİ DÖNÜN VE KACİN! size de, o adama da, o çocuğa da, 2 kızınıza da yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?