Boşanma Sonrası

Gözünüz aydın..Genç yaşta çocuksuz boşanmanız büyük nimet..Ben iki çocukla adlî tatil bitince bosanacagim inşallah..Ama zaten 1 yıldır bu günü bekliyorum ve ilk başlarda ağladım üzüldüm ki boşanmayi ben istedim..İnanın çocukları görmeye geliyor ya her gördüğümde iyi ki bu kararı almışım diyorum..Ki çocuklar yokken boşanma karari alıp çok sevdiğim için bu adamdan çocuğum olsun gibi gibi düşüncelerle kendimi manupule ede ede vazgeçmiştim..Aslında adam değişmedi ben değiştim zamanla, uyumlu olmaya çalıştıkça tepeme çıktı noktayı koydurdu..Allahım çocuklarımı bana bağışlasın hiç pişman değilim.Ama keşke onlar olmadan boşansaydim da en verimli yaşlarım değmeyecek birine uzulmekle gecmeseydi..En iyisini yaptığınızin farkına varacaksınız..Allah gönlünüze göre huzurlu mutlu bir hayat sunsun insallah..

umarım yaa ne kadar sürecek bilmiyorum bu ruh hali
yaşayan atlatan varsa bir emsal aradım kendime
Hanımlar erkeklerin aksine, boşanmadan önce zihnen zaten boşanmış oluyor, o yüzden çabuk atlatıyoruz, "gençleşiyorsun adeta, bu kadar mı farkeder!" :))
Yalnız kalmamaya ve kendinize uzun uzun düşünecek boşluk bırakmamaya gayret edin, kendinize bakım yapın, alışverişe çıkın, arkadaşlarınızla buluşun, gezin tozun, zihninizi temizleyecek aktivitelere enerji harcayın. Hüzünlü şarkılardan, anılardan ve boş konuşan insanlardan uzak durun. Tatsız yorum yapacak kişiler illâ ki çıkacaktır, hiç takılmayın. Geçecek hepsi. :)

bu tabiki avantaj ama hiç anne olmayacağım kaygısı beni yiyip bitiriyor
Neden olmayasın? Daha çok gençsin. Gelecekte ne olacağını kimse bilemez. Allah diledi mi kimse önüne geçemez. Bu kaygın normal. Ama emin ol zamanı gelince kaygının yersiz olduğunu anlayacaksın. Karşına düzgün biri çıktı mı iyi ki bu adamdan çocuğum olmuş iyi ki bunları yaşamışım diyeceksin. Önemli olan bundan sonra sağlıklı kararlar Alman ve kendine yatırım yapman.

Ohh bağlamışın exin gtüne tenekeyi.
İlk iş biraz ağla, yaşa hüznünü.
O kısmı bastırıp pas geçme.
Yasını güzelce atlat.
Sonra üzülecek bişi kalmayacak, zaman süpürüp götürecek her şeyi.
Ardına parlama çiçek açma zamanı.
Hadi şimdiden gözün aydın

27de evlenip 31 de çocuksuz boşandım bende. Ben kararı verelim çok uzun zaman olmuştu ama ex farkında değildi. İnce ince işlediğim için bi hafta içinde tertemiz boşandim Bi daha hayatta evlenmem, maddi sıkıntım yok kendime yetebiliyorum, karışan görüşenim yok- anne babam vefat etti- ne evlenecem anca eğlenirim gezerim tozarim diyodum, ki bi sene de gezdim tozdum, insanların yüzüne yüzüne ben seninle ciddi düşünmüyorum sadece geziyorum haberin olsun dedim. sonrabi kaç ay önce biri çıktı karşıma, sanki yeni tanışmış değilde uzun bi yolculuktan sonra kavuşmuş gibi, hayata aynı pencereden baktığım, benzer zamanlarda benzer süreçleri yaşadığım, anladığım ve anlaşıldığım bi ilişkinin içinde buldum kendimi. He 3 5 ay içinde evlenecek kadar kafayı yemedim hala tabi ki ama ben bu hayattan kimsesiz göçüp gidecem düşüncesi yok artık, biliyorum ki yolun sonunda varacağım bi ev var artık, sadece manzaralı yolu tercih ediyorum. :) o yüzden ben bile tekrar evlenebilirim kafasına girdiysem sakin bi ailem olmayacak artık diye düşünmeyin. Sadece bazı çiçeklerin açması umduğumuzdan uzun sürüyor ama er yada geç o çiçek açıyor hemde hiç beklemediğiniz bi zamanda

ben inanılmaz dogru karar verdım hayatımı çeki düzene koydum kariyer yaptım yepyeni aşklara yelken açtım köpekkk gibi gezdim özgürlüğün vermiş olduğu hafifliği hiç bişey vermıyor

duygulandım ve sizin için çok mutlu oldum :) yolunuz , yolumuz çiçek bahçesinden farksız olsun ..

benim daha önceki konumdaki yorumlarınızı hala açıp açıp okurum , tülay kök tavsiyenizi herkese bende tavsiye ediyorum hala :)

boşanalı kaç sene oldu şuan?

bi insan benim kadar umutsuz olmaz anlatamam .. nasip :)

benim daha önceki konumdaki yorumlarınızı hala açıp açıp okurum , tülay kök tavsiyenizi herkese bende tavsiye ediyorum hala :)

Aaa cidden mi?
Ne yorum yapmıştım acaba hatırlamıyorum.
Faydası olmasına çok sevindim.
Her gününüz bir öncekinden güzel olsun inşallah

Ben boşanalı bir yıl oldu . Bir yılda bile kendime geldim neşem keyfim yerine geldi . İki ülke gezdim. Hayatımda ilk defa yurtdışına çıktım . Hem de tek başıma ! O özgürlük hissi bambaşka . Boşandıktan sonra insan sanki yeniden doğmuş , yeni bir hayat kendisine bahşedilmiş gibi hissediyor:) kendim için kafama koydugum her şeyi yapmak her hayalimi gerçekleştirmek istiyorum :) suan sırada binicilik öğrenmek ve seneye Fas’a gidip okyanus kenarında dört nala at koşturmak var :) boşanmadan önceki ben bunları hayal dahi edemezdi . Kendimi bulmuş gibiyim . İkili ilişkiler bağlamında ise ; gerçekten kısmet açıklığı yaşıyorum inanılmaz bir şekilde . Takan erkek de var takmayan erkek de . Takana bay bay der yolumuza bakarız . Çok mesele yapmamak lazım herkesin kendi tercihi :)

Boşanma sonrası erkekler nasıl sizce

Boşandığım gün kuşlar gibi özgür hissetmiştim. Çünkü bu evliliği kafamda 2 sene öncesinde bitirmiştim. Anlaşmalı boşanmaya ikna etmek hayatımdaki diğer durumları yoluna koymak bir süre aldığı için 2 sene sürmüştü. Hiç evliliğim bitti diye üzülmedim çünkü evliyken çok daha kötüydüm.

Kaç yaşındasınız
Çocuğunuz var mı ?

İkili ilişkelerle ilgili yaşadıklarınız özel değilse merak ediyorum

Birde takan takmayan dediğiniz boşanmış olma durumunu mu ?

Kaç yaşındasınız
Çocuğunuz var mı ?

İkili ilişkelerle ilgili yaşadıklarınız özel değilse merak ediyorum

Birde takan takmayan dediğiniz boşanmış olma durumunu mu ?
28 yaşındayım çocuğum yok . Bazı erkekler çekiniyor. Ben muhafazakar biriyim dolayısıyla bana gelenler de muhafazakar erkolar oluyor. E hayat görüşlerine ters gelebiliyor bu gibi durumlar . Baştan söylüyorum ki vakitler calınmasın. Başlarda takıyordum bu durumu ama artık sallamıyorum . Sonuçta bende hiç evlilik yapmamış olsam evlenip ayrılmış bi adam istemeyebilirdim . Gayet doğal geliyor artık . Tam tersi ısrarla görüşmek için direten hiç evlilik yapmamış erkeklerde denk geldi . Daha az önce biriyle kahve date inden döndüm adam sana hayranım diyor , görüşmek istiyor en büyük fark böyle büyük sözlere kanmayıp objektif ölçüp biçiyorum . Bu benim ruhumu emer mi besler mi bunun muhasebesini yapıyorum . Hayat güzel şeyler getirdi ve getirecek buna inanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…