- 5 Ekim 2017
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Karelikagit12
Merhaba arkadaşlar. 7 aylık evliyim ve evliliğim de çok ciddi sorunlar oldu. Hakaret küfür kısıtlama tehdit.. yani anlayacağınız her şey oldu ve şimdi babamın evine geldim kesin boşanmak için hatta bugün avukatlarla görüştüm fakat içim öylesine yanıyor ki çok zor geliyor. Her gün her köşesini özenle temizlediğim, eşyalarımı özenle dizdiğim evimi o kadar özlüyorum ki. Eşimin beni sevdiğine başta o kadar inanıyordum ki bana nişanlıyken çok güzel davranırdı bir dediğimi iki etmezdi. Ama evlendikten sonra büyük ihtimalle ailesinin gazına gelip bana o kötü günleri yaşattı ona çok öfkeliyim beni değilde her seferinde ailesini seçtiği için. Şimdi diyeceksiniz ki öfkeliysen neyini özlüyorsun diye. Çok haklısınız ama daha yaşım o kadar küçük ki ve hayatımda ki ilk tanıştığım kişi oydu, inanıp evlendiğim kişiydi... aranızda evlenip boşananlar var mı sonra ki hayatınız nasıl oldu nasıl unuttunuz. Ve en önemlisi bir erkek pişman olur mu bir gün başına vurur mu ailesi yüzünden bana bunları yapmaması gerektiğini anlar mı bir gün . Anlasa da iş işten geçmiş olacak ama anlarsınız ya işte...