Maalesef evet git diyorum gidecek yeri de var ama asla gitmiyor huzur bozmaya birebirHaziran a kadar aynı evde mi yasiyacaksiniz
Olaylar bu kadar kültür farklılığı anlaşama tarzında bilinen nedenler ama siz sorun ben cevaplayabiliromBu kadar anlatmanla boşan ya da boşanma diyemeyiz ki.
peki bosaninca Nerede yasayacaksinizMaalesef evet git diyorum gidecek yeri de var ama asla gitmiyor huzur bozmaya birebir
şiddet hakaret aldatma yoksa bence evliliginiz ikinci bir şansı hak ediyorOlaylar bu kadar kültür farklılığı anlaşama tarzında bilinen nedenler ama siz sorun ben cevaplayabilirom
+1000000000Çalışmadan, kocan da çalışmadığından nafaka almayacağını da bilerekten çok cesaretli gördüm sizi.
Bence ona evden git diye konuşmadan önce iş bulmaya yönelmen daha mantıklı. Ya da nasıl geçinmeyi düşünüyorsun?
Çalışmadan, kocan da çalışmadığından nafaka almayacağını da bilerekten çok cesaretli gördüm sizi.
Bence ona evden git diye konuşmadan önce iş bulmaya yönelmen daha mantıklı. Ya da nasıl geçinmeyi düşünüyorsun?
Sürekli boşanmak için ı at ettiğimi düşünüyor her gün istemiyorum seni diyorum ben dedikçe o daha da sulu hareketler yapıyor sanki blöf yaptığımı düşünüyorum zamanında sevgisiz ilgisiz merhametsiz bir adam Di çocuklar doğdu hep sokaklardayDi gezmek kafa dağıtmak için ama o öyle yaptıkça soğudum ve maalesef evlilikte artık kurtarılacak bişey kalmadı 2 yıldır ayrı yataklarda yatiyoruz
İş arıyorum ailem arkamda babamdan kalan bir evin kirasını alıyorum 1300 TL o açıdan maddi olarak sıkıntı yasayabilecegimi düşünmüyorum
o zaman siz gidin evden dava zamanına kadarİş arıyorum ailem arkamda babamdan kalan bir evin kirasını alıyorum 1300 TL o açıdan maddi olarak sıkıntı yasayabilecegimi düşünmüyorum
Cinsrlligi sevmiyor istemiyor özellikle çocuklardan sonra yılda bir kere ancak gelmiştiro zaman siz gidin evden dava zamanına kadar
ancak benim şahsi fikrime göre ortada bosanilacak bi sebep yok hiç mi hoşunuza giden bi yönü yok esinizin hiç kimse dört dörtlük gecinmiyor ufak tefek sıkıntılar her evde oluyor sizi iki yıldır ayrı yatakta yatıran sebep nedir
Doktora gidin?Cinsrlligi sevmiyor istemiyor özellikle çocuklardan sonra yılda bir kere ancak gelmiştir
Geleceği hiç düşünmedim çünkü tamamen belirsiz iş bulduğum an netlik kazanacak ama çocuklarımı en iyi şekilde buyutecegim zaten sürekli pedagog a gidiyoruz bu süreçte sıkıntı olmasın diyeKusura bakma lütfen.
Bana bile çok bencil geldiniz.
Yani 7 ve 3 yaşında çocuğum var demişsiniz.
Ama konunun başka hiç bir yerinde çocuklardan, gelecek planlarınızdan, bu boşanmanın çocuklara ne konularda fayda saylayacağından hiç bahsetmemişsiniz.
Sevmediğim adamla ömür çürütmek diye düşünmüşsünüz. Tabiki bence de sevgisizlik başlı basına bir boşanma sebebidir ama siz sanki laf olsun diye boşanıyorsunuz. Adam bile inattan boşandığınızı düşünmüş pek ciddiye almamış dava açmanıza rağmen. artık neden bu kadar ters yansımış ki ona olay hiç düşündünüz mü?
Ona da yanasmiyir İnternete saçma sapan ilaçlar aldı bir işe de yaramadı suçu bana atıyor kendisi istemiyor ya başı ağrıyor ya midesi surekli bahane ben de artık bu konudan sıkıldığım için ayrı yatıyor tabii o da dünden raziymisDoktora gidin?
erkek ve cinselliği sevmiyor doktora da gitmiyor şaşırtıcı kaç yaşında esiniz bi de hep mi böyleydi yani sonuçta iki çocuk var öyle senede bi ilişkiyle cok dusuk bi ihtimal hamile kalmakCinsrlligi sevmiyor istemiyor özellikle çocuklardan sonra yılda bir kere ancak gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?