çürük elmalar ayıklanıyor işte.Merhaba,
Ben evleneli 1 yıl oldu ve eşimle 3.5 ay gibi kısa bir süre beraber yaşadıktan sonra eşimin ailesinin beni istememesi ve oğullarına baskısı sonucu boşanıyoruz!Tabi ben burada en büyük suçluyu eşim olarak görüyorum.Çünkü bir erkek karısına sahip çıkarsa kimse buna cesaret edemez!İlk davamız görüldü,ancak ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Psikolojim çok bozuk,insanlara olan güvenimi kaybettim.Başta en yakınlarım olmak üzere sırf boşanıyorum diye boşanmış kadın olacağım diye benden yüz çevirdiler!Kimin dost kimin düşman olduğunu anlamakta zorluk çekiyorum,herkes dedikodu peşinde çünkü!
Sizler,boşananlar veya boşanmak üzere olan arkadaşlarım bu günleri nasıl atlattınız/atlatıyorsunuz?Daha çok gencim ve bundan sonra hayatta beni neler bekliyor bilmiyorum!Biraz da hassasım sanırım.Mesela boşandıktan sonra yeni bir hayat kurmak,yeni bir evlilik yapmak imkansız mı?
Benim durumumda olan arkadaşlarım içinde iyi tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler...
çürük elmalar ayıklanıyor işte.
kimsenin namusuna kocası sahip çıkmıyor. boşanan kadın da evli kadın da düzgün ise her durumda aynıdır.
boşananlara karşı hala cahilce bakan hatta davranışına yansıtan kaba insanlar mevcut.
kimsenin ayakta durmak için,namuslu yaşamak için kocaya ihtiyacı yok.
ama olan varsa da Allah kocalarının başından eksik etmesin.
aşk bittiyse beraber olmak acı veriyorsa kötüye gitmenin alemi yok. elbette boşanacaksın.
kocamdan bunaldım intihat ettim gibi haberler duyan o insanlar AA boşansaydı der.
boşanırsın, iyi kötü idare etseydi der. milletin lafı bitmez.
onları düşünme.
toplumdan kopmamaya çalış.
sen uzaklaştıkça herşey senin gözüne daha da kötü görünür.
olmuyorsa olmuyor.. hayat size daha iyisini getirsin.
ikinci ,üçüncü evliliğnde çok mutlu olanlar var.
siz güçlü olun. başınızı eğmeyin. siz kötü birşey yapmadınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?