Bosandikdan sonra duygu sarsintisi yasanilirmis diye duyuyordum hep aman odaa ne be diyordum ne duygu sasintisi yasicam
beni istemeyen bi kocadan bosaniyorum diye kendi kendime güc veriyordum
ama dogruymus .. bende 2.ay önce bosandim ..
beni ve dogmamis olan kizini istemeyen bir esi bende istemedim vede tek celsede anlasmali olarak bosandik ..
Ilk baslarda cok rahattim sadece bebegime odaklandim büsürüü alisveris yapdim odasini hazirladim kizimin ..
düsünmeye vakit bulamiyordum acikcasi ..
ama simdi dogum yaklasdikca böle bi hüzün cöküyor üzerime ..
Kizma cok iyi bi anne olacagimi biliyorum .. onu istedigim sekil yetisdirecegimide biliyorum ..
ama ne biliyim .. tüm hamileligimi yanliz yasadim .. sorunlari kendi kendime cekdim cözüm buldum ..
erken dogum riskim var heran bebegim gelebilir ve o an yanliz olacagimi bilmek icimi hem ürkütüyor hemde hüzüne boguluyorum ..
Bebegimi kucagima aldigimda belki bu düsüncelerimin hepsi yok olacak ama suan gercekden cok mutsuzum ..
Kayinvalidem her aklima geldigimde nalet okuyasim geliyor o kadina .. hakkimi asla helal etmiyorum onlara ..
3.kisiler cok rol oynuyor evliliklerde .. hepsini atese verceksin ..
Allah bize yardim etsin kizlar .. güc kuvett versin
Bosandikdan sonra duygu sarsintisi yasanilirmis diye duyuyordum hep aman odaa ne be diyordum ne duygu sasintisi yasicam
beni istemeyen bi kocadan bosaniyorum diye kendi kendime güc veriyordum
ama dogruymus .. bende 2.ay önce bosandim ..
beni ve dogmamis olan kizini istemeyen bir esi bende istemedim vede tek celsede anlasmali olarak bosandik ..
Ilk baslarda cok rahattim sadece bebegime odaklandim büsürüü alisveris yapdim odasini hazirladim kizimin ..
düsünmeye vakit bulamiyordum acikcasi ..
ama simdi dogum yaklasdikca böle bi hüzün cöküyor üzerime ..
Kizma cok iyi bi anne olacagimi biliyorum .. onu istedigim sekil yetisdirecegimide biliyorum ..
ama ne biliyim .. tüm hamileligimi yanliz yasadim .. sorunlari kendi kendime cekdim cözüm buldum ..
erken dogum riskim var heran bebegim gelebilir ve o an yanliz olacagimi bilmek icimi hem ürkütüyor hemde hüzüne boguluyorum ..
Bebegimi kucagima aldigimda belki bu düsüncelerimin hepsi yok olacak ama suan gercekden cok mutsuzum ..
Kayinvalidem her aklima geldigimde nalet okuyasim geliyor o kadina .. hakkimi asla helal etmiyorum onlara ..
3.kisiler cok rol oynuyor evliliklerde .. hepsini atese verceksin ..
Allah bize yardim etsin kizlar .. güc kuvett versin
Canim kizima kendi soy ismimi vercem ben .. onun ne SOY ismine nede BABA ismine ihtiyaci var kizimin .. kendi babamin ismini yazdircam Baba ismi yazan yere ..Canım ya,kusura bakma ama seninki de benimki kadar karaktersizmiş!O kızı da yuh yani!Ama boşver kendi ayağıyla koşa koşa gelmiş bir ömür boyu kendi rızasıyla çeker onların kahrını,huylu huyundan vazgeçmeyeceğine göre:)Sende o kadar güzel ve rahat bir hayat yaşarsın ki inşallah:)Peki çocuğun nüfusunu üstüne almayacak mı?Bende düşünüyorum da bende hamile olsaydım ya da çocuğum olsaydı kesinlikle yüzümüze bakmazlardı!Nafaka ve tazminat almakla çok ama çok iyi yapmışsın,ödesin her ay!!!O para senin ve çocuğunun asla tırnağı bile olamaz ama eminim o adam ve ailesi de paragözlerdir ve o paralar onların içine oturur.
:) teşekkürler umarım her şey güzel olacak bundan sonraallah yardımcınız olsun...
Sadece biraz zamana ihtiyacınız var..
Çok zoor insanın hayallerle kurduğu yuvasını bozması ama hayat işte... Bazen kaşıkla verirken kepçeyle geri alıyor... ama zaman herşeyin ilacı, bütün yaralara merhem.. sadece hayatın onlarsızda devam ettiğini hatta daha güzel olduğunu düşünerek yola devam edin. Hemde dimdik bir başla..
boş ver görmezden gel ben öyle yapıyorum öyle genç evli bir çift görünce görmezden geliyorum ya da geldiğimi sanıyorum
Canım ya
Şans mı kader mi yoksa bizim hatamız mı?Ya karısına sahip çıkan erkekleri görünce ex eşime öyle çok kızıyorum ki!Diyorum ki:Enayi,şimdi bizim yatağımızda annen baban yatıyor,her sabah seni öperek uyandırıyordum şimdi ise yuvamızı yıkan annenle baban sarmaş dolaş odamızda yatıyorBirde benimde eşiminde mesleki olarak ileriye yönelik hedeflerimiz vardı,onun o şansı da bitti artık!En çokta bana görev dönüşü hamile kalırsam çatlağım olmasın diye kosovadan krem getirmişti,ikimizde istiyorduk bebişimiz olsun ona üzülüyorum.Diyordu ki ben nöbetten gelicem sen bebişimizle yatıyor olacaksın hemen yanınıza yatıcam öpücem öpücem sizi,diyeceğim ki nazlı kızımla nazlı annesi of of severken ayrılmak çok zor!!!ve ondan hiçbir adım gelmiyor!
o kadar iyi anlıyorum ki şuan seni.yazdıklarını gözyaşları içinde okuyorum çünkü en ağırını yaşadım bunların.eşimle balayına gittiğimizde bir bebek mağazasının önünden geçiyorduk.beni zzorla içer soktu şapkalı tulum falan beğendik ve birlikte aldık.şimdi aklıma gelince o kadar içim yanıyo ki.yok böyle bir acı.tarifi imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?