Boşanma stresi ve sonrası

Bosandikdan sonra duygu sarsintisi yasanilirmis diye duyuyordum hep aman odaa ne be diyordum ne duygu sasintisi yasicam
beni istemeyen bi kocadan bosaniyorum diye kendi kendime güc veriyordum
ama dogruymus .. bende 2.ay önce bosandim ..
beni ve dogmamis olan kizini istemeyen bir esi bende istemedim vede tek celsede anlasmali olarak bosandik ..
Ilk baslarda cok rahattim sadece bebegime odaklandim büsürüü alisveris yapdim odasini hazirladim kizimin ..
düsünmeye vakit bulamiyordum acikcasi ..
ama simdi dogum yaklasdikca böle bi hüzün cöküyor üzerime ..
Kizma cok iyi bi anne olacagimi biliyorum .. onu istedigim sekil yetisdirecegimide biliyorum ..
ama ne biliyim .. tüm hamileligimi yanliz yasadim .. sorunlari kendi kendime cekdim cözüm buldum ..
erken dogum riskim var heran bebegim gelebilir ve o an yanliz olacagimi bilmek icimi hem ürkütüyor hemde hüzüne boguluyorum ..
Bebegimi kucagima aldigimda belki bu düsüncelerimin hepsi yok olacak ama suan gercekden cok mutsuzum ..
Kayinvalidem her aklima geldigimde nalet okuyasim geliyor o kadina .. hakkimi asla helal etmiyorum onlara ..
3.kisiler cok rol oynuyor evliliklerde .. hepsini atese verceksin ..

Allah bize yardim etsin kizlar .. güc kuvett versin

Kıyamam sana yaa canım valla çok üzüldüm.senin eşin harbiden adam değilmiş.ne olursa olsun insan çocuğuna değer verir.ama sakın yılmaa eğer sen en zor döneminde ayakta kalmayı başarırsan bir daha hiçbişey seni yıkamaz.sen şu anda hamilesin bunun aşırı duygusallığı olur o yüzden çok fazla üzülüyorsundur.umarım ailen sana destek olur.yanlız kalmamaya dikkat et.bak bebeğin doğunca tüm dünya vız gelicek sana.ya benim yeğenim daha 3 günlük kucağıma her aldığımdaa herşeyi unutuyorum tüm güzellikleri,acılar,sıkıntıları... sadece o oluyor.kaldıki ben ne evliyim nede anneyim.ama ben bu yoğunluğu hissediyorsam senki benden kaç kat fazlasını hissediceksin.sadece biraz daha sabret

Allah yardımcınız olsun..
çok güçlü olun.o vicdansızlarda yaptıklarının mutlak karşılığını bulurlar

Canım ya,ne istiyor bu erkek anneleri bizlerden?Şimdi seni karnındaki bebeğinle bu hallere düşürmüş ya hem senin hem doğmamış bebeğinin hem de (ne kadar bütün suç onlarda olsa da) eski eşinin ahını almış!Benimde evlilğim eşimin ailesi yüzünden bitiyor.Benimde iki tane abim var inanır mısınız bayramda ikisi de annemle babamı aramadılar.Annem diyor ki ya bu millet nasıl oğlunu bu kadar etkilemeyi başarabiliyor?Gerçek suçlu eşlerimiz,çünkü gelişimlerini tamamlamadan karşımıza çıkıp bir heves evleniyor sonra da annelerinin eteklerine giriyorlar.
Eski eşin hiç merak etmiyor mu seni bebeğini?Hadi benimki beni hiç aramadı ama sanırım bende hamile olsaydım yine aramazdı.

yok cnm aramio aramasinada luzüm yok .. bosandik oldu bitti ..
zaten daha biz bosanmadan ailesi ona kendi memleketlerinden bi kiz bulup sözlendirmislerdi ..
kiz beni bildigi halde eskiden beri eski esime asikmis .. kosa kosa gelmis ayrildigimizi duyunca ..
ben almanyadayim annemlerin yaninda .. allahdan destek ciktilar bana .. benimde iki tane abim var ..
eski esim mahkemeye bi dilekce sundu cocugu asla görmeyecegi vede almayacagi icin ..
yani cocugu istemiyorum diye dilekce sundu hakime ..
ama bana her ay tazminat ve nafaka ödemek zorunda ..
parasina ihtiyacim olmadigi halde sirf onu süründürmek icin yüklü bi tazminat/nafaka talebinde bulundum ..

yok cnm aramio aramasinada luzüm yok .. bosandik oldu bitti ..
zaten daha biz bosanmadan ailesi ona kendi memleketlerinden bi kiz bulup sözlendirmislerdi ..
kiz beni bildigi halde eskiden beri eski esime asikmis .. kosa kosa gelmis ayrildigimizi duyunca ..
ben almanyadayim annemlerin yaninda .. allahdan destek ciktilar bana .. benimde iki tane abim var ..
eski esim mahkemeye bi dilekce sundu cocugu asla görmeyecegi vede almayacagi icin ..
yani cocugu istemiyorum diye dilekce sundu hakime ..
ama bana her ay tazminat ve nafaka ödemek zorunda ..
parasina ihtiyacim olmadigi halde sirf onu süründürmek icin yüklü bi tazminat/nafaka talebinde bulundum ..

Canım ya,kusura bakma ama seninki de benimki kadar karaktersizmiş!O kızı da yuh yani!Ama boşver kendi ayağıyla koşa koşa gelmiş bir ömür boyu kendi rızasıyla çeker onların kahrını,huylu huyundan vazgeçmeyeceğine göre:)Sende o kadar güzel ve rahat bir hayat yaşarsın ki inşallah:)Peki çocuğun nüfusunu üstüne almayacak mı?Bende düşünüyorum da bende hamile olsaydım ya da çocuğum olsaydı kesinlikle yüzümüze bakmazlardı!Nafaka ve tazminat almakla çok ama çok iyi yapmışsın,ödesin her ay!!!O para senin ve çocuğunun asla tırnağı bile olamaz ama eminim o adam ve ailesi de paragözlerdir ve o paralar onların içine oturur.

Canim kizima kendi soy ismimi vercem ben .. onun ne SOY ismine nede BABA ismine ihtiyaci var kizimin .. kendi babamin ismini yazdircam Baba ismi yazan yere ..
arasdirmalar yapdim oluyormus öyle ..
BABALIGI VEDE KIZINI red eden bir adamin ne soy ismine nede baba ismine ihtiyaci var benim yavrumun ..

Çok güzel düşünmüşsün,tebrik ederim.Doğru,neden onun ismini taşısın hayatı boyunca.Hem belki ağır olacak ama böyle bir karaktersizliği yapan kişinin soyunun da pek düzgün olduğunu düşünemiyorum.Bebişin ve sen böyle düzgün bir aileye sahip olduğunuz için çok şanslısınız:)Evet,dediğin gibi olduğunu duymuştum.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın:)

canım benim üzülme, şükret, ben de yalnız doğum yaptım ailem yanımdaydı senin gibi, hamileliğini o adamın yanında sıkıntı ve stres içinde geçirseydin, çocuğun onun gibi bir babaya mahkum olsaydı daha mı iyi olurdu, kendinden kötü durumda olanları düşün ve haline şükret canım, olan herşeyin ardında bir hayır vardır unutma...

Allah sabır versin kızlar size
ben boşanmadım ama nişandan ayrıldım öyle iken bile çok kötü oldum
ayrılmak değil de en çok ardımdan söylenen laflar canımı yaktı

çook yakın bir arkadaşım boşandı seneler öncesinde
kızı daha 28 günlük iken sadece üstündeki kıyafetlerle kapıya koydular
çok sıkıntı çekti, çok destek aldı
ama zaman herşeye çare olduğu gibi ona da çare oldu şükür
eğer boşandınız diye size uzak duran ardınızdan lafınızı eden varsa o kişilerle görüşmeyin artık
mesafe koyun aranıza
ve unutmayın size bu durumu çok görenin yarın ne olacağı belirsiz

arkadaşımdan biliyorum ben onu yadırgayıpta sonradan evlatları boşanan

Allah yar ve yardımcınız olsun
ildemmm seni de ayrıca tebrik ediyorum

Bugün çarşıya gittim,baktım da herkes eşiyle elele bebişleri ya karınlarında ya kucaklarında,aman bir zoruma gittiAğlamaklı oldum.Geçen yıl yılbaşında eşimin yanına gitmiştim,çok güzel bir gece geçirmiştik.Ben inşallah seneye evimizde oluruz demiştim.Hatta çok beğendim diye bu sene giymek için kırmızı gecelik bile almıştım.Şimdi düşünüyorum ve üzülüyorum.Bir hiç uğruna yuvamı yıktılar.Ben onlara saygısızlık etmişim.Allah aşkına ben 24 yaşındayım ne yapabilirm onlara?Benden çok fazla beklentileri olmuş!En acısıda ben kocamla evimde 3.5 ay oturdum,annesi babası oğlu ise benim çeyizimin eşyamın üstünde 5 aydır oturuyor

boş ver görmezden gel ben öyle yapıyorum öyle genç evli bir çift görünce görmezden geliyorum ya da geldiğimi sanıyorum

allah yardımcınız olsun...
Sadece biraz zamana ihtiyacınız var..
Çok zoor insanın hayallerle kurduğu yuvasını bozması ama hayat işte... Bazen kaşıkla verirken kepçeyle geri alıyor... ama zaman herşeyin ilacı, bütün yaralara merhem.. sadece hayatın onlarsızda devam ettiğini hatta daha güzel olduğunu düşünerek yola devam edin. Hemde dimdik bir başla..

:) teşekkürler umarım her şey güzel olacak bundan sonra

boş ver görmezden gel ben öyle yapıyorum öyle genç evli bir çift görünce görmezden geliyorum ya da geldiğimi sanıyorum

Canım ya
Şans mı kader mi yoksa bizim hatamız mı?Ya karısına sahip çıkan erkekleri görünce ex eşime öyle çok kızıyorum ki!Diyorum ki:Enayi,şimdi bizim yatağımızda annen baban yatıyor,her sabah seni öperek uyandırıyordum şimdi ise yuvamızı yıkan annenle baban sarmaş dolaş odamızda yatıyorBirde benimde eşiminde mesleki olarak ileriye yönelik hedeflerimiz vardı,onun o şansı da bitti artık!En çokta bana görev dönüşü hamile kalırsam çatlağım olmasın diye kosovadan krem getirmişti,ikimizde istiyorduk bebişimiz olsun ona üzülüyorum.Diyordu ki ben nöbetten gelicem sen bebişimizle yatıyor olacaksın hemen yanınıza yatıcam öpücem öpücem sizi,diyeceğim ki nazlı kızımla nazlı annesiof of severken ayrılmak çok zor!!!ve ondan hiçbir adım gelmiyor!

söyleyecek bi şey yok maalesef kader mi yoksa benim hatam mıydı diye bende çok düşündüm ama artık yoruldum geçmişe baktığımda benim de hatam çoktu tabii ki ama bu kadarını hak edecek bi şey yapmamıştım yoruludm aileme de ex eşime de bunu söylemek isterdim sadece YORULDUM ...of bugün yine olumsuz bi günümdeyim senin de moralini düşürmeyim hiç. Hayırlısı böyledir hakkımızda umarım

o kadar iyi anlıyorum ki şuan seni.yazdıklarını gözyaşları içinde okuyorum çünkü en ağırını yaşadım bunların.eşimle balayına gittiğimizde bir bebek mağazasının önünden geçiyorduk.beni zzorla içer soktu şapkalı tulum falan beğendik ve birlikte aldık.şimdi aklıma gelince o kadar içim yanıyo ki.yok böyle bir acı.tarifi imkansız

Canım yaBunları yapan adamlar nasıl bir anda değişip vazgeçebiliyor anlamıyorumBen yarın evimin olduğu şehire gideceğim aynı stresi gene yaşayacağım.Mecburum gitmeye yoksa formasyondan çakıcamŞimdi gidince yine orduevinde kalıcam ilk beni gördüğü yerde!Onlarda evimdeSonra anılarım canlanacak yineÇok zorBen hala eşimi seviyorum galiba.Ya da yaşayamadıklarım bana böyle hissettiriyor15 aralık'ta ceza davamız var,22 aralık ta da boşanma davası

ben de çok zor günler yaşadım hala yaşıyorum. hiç bir şeyden zevk almıyorum. kader mi hata mı bunu bende çok soruyorum ama hiç bir faydası yok.offff offff canım çok yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…