Boşanma stresi ve sonrası

bosver gıtsın ya amnnn dunyaya bı dahamı gelcez canım ya ben oyle dıyorum artık kendıme

dualara ınanırsınız galıba valla ben ınternette bı dua buldum onu okuyorum cok etkılıymıs gıdenı gerı getırmek ıcın ısteyen varsa adını verebılırım

canım benim ne olur üzülme.bizimde vardı ceza davamız ceza alır zaten.yaşadıklarımız nerdeyse birebir aynı,hissettiklerimizde öyle.seni gönülden kucaklıyorum.dualarım seninle...

selam arkadaşlar benim de buna benzer bir sorunum var 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlımın babası beni istemiyor her fırsatta vurguluyor bunu ve ben artık onunla görüşmüyorum fakat nişanlıla aramız çok soğudu birlikte olmamıza rağmen şu anda benimle evlenmek istemiyor ameliyat yaptıralım bitsin bu iş falan dedi ne yapacağımı bilemiyorum ameliyat olmak çok iğrenç geliyor bana başkasını kandırmak çok acımasızca yapılan birşey gibi nişanlımlada iyiydik düne kadar ama bugün böyle davranıyor

terbiyesiz adam bunu diyebilecek kadar aşağılara düşebiliyor erkekler maalesef

bencede çok terbiyesizcene demek ya...insan böyle bişeyi kaldırmaz yada ben olsam kaldıramazıdm..ameliyatla yaptığı halti düzeltmeye çalışıcak..ya sana verdiği manevi sıkıntı kullanıuşmışlığın bunu nasıl telafi edicek...senden geçse bile bu hayat ona yar olmaz merak etme..eden bulur peace55..buna izin verme bnce..

Mutlu olmak için başladığımız yolda mutsuzluğun hemen göz kırptığı hevesimizi kıran seninle bu yolaa evetttttttttt dediğimiz o güne lanet edecek hale gelen bu hayat benim hayatım mı bu benmiyim o evettt dediğim insan bu mu?..

Defalarca düşündüğümüz içinden çıkamadığımız bu bulmaca..

Bende dün hastane odasında kolumda serumla boşanalım mı dedim..

incindim üzüldüm kırıldım lanet ettim ağladım çığlık attım içimi boşalttım anıra anıra ağladım..

Yolun sonu dediğim anda sizin gibi hep bi yansın istedim bir peri ve sihirli değneyii..
gözümü tek noktaya diktim..

Eşim başımda..

Aklım karışık..

Boşanmak başlangıcım mı olurum bitişim mii bilmiyorum..

Artık sonumu düşünmüyorum..

bende boşanalı 1 ay falan oldu.4-5 ay gibi süren bi evlilik yaşadım...yani nerden başlasam nasıl anlatsam diyorum.ben yüksek lisans yapmış finans konusunda uzman biri,çalışan kariyer için uğraşan..kaynanam olacak olan o adi ilkokul mezunu,tipik doğu kadını.(yani böyle insanları küçümsediğimden değil,bana yaşatılandan dolayı sadece o şahıs için böyle konuşuyorum)
sürekli oğlunu doldurur.bekarken birbirleri ile sürekli para getirdinmi niye az getirdin tarzında muhabbet dönerken evlendikten sonra canım oğlumlar,en ufak bişeyde ''aa sen benim oğlumun yükselmesini istemiyormusun''gibi salak saçma laf sokmalar...
akşam kavga ederiz.ertesi gün tak telefon...ee sodamoda dün gece kavga etmişsiniz oğlum çok üzgün sen neyi paylaşamıyorsun..o kocam olacak adi adam gibi adam olamadı ki...para para para..annem annem annem..
artık aldığı her nefesi anasına yetiştirmesi bitmedi bi de her defasında eşyayı toplayıp ben annemin evine gidicem karşımda ağlayan bi adam.
yani hayal kırıklığımı diyim,sen kimlerin eline düştün mü diyim,sen salakmışsın bunun ne mal olduğunu anlayamamışsın mı diyim kendime bilmiyorum.

Bu erkekleri anlamıyorum eşimde dahil olmak üzere anne düşkünüsün evlenme yaa otur annenle niye bizlerin hayatını mahvediyosunuz..

Benim kaynana da cahil okuma yazması yok köyde dağın tepesinde yaşamış okul yok köylerinde bakkal yok hiç bişi yok
bana sonradan görme diyoo gülme krizine girdim duyduğum an..

Boşanmak şöyle mantıklı geliyor bana kafam rahat olur 1-2 ay üzülürüm ama hayat devam ediyo bi şekilde toparlanırım..
Kaynanam yıkarsa yıkar zaten yuvamı başka şekilde mümkünü yok yıkılmaz..

Sabrımın son demleri sanki uçurumun kenarından ayağım kaymışş ellerim bedenemi taşıyor yorulmamacasına ölmemecesine tutunuyorum sımsıkı..

Ellerim bedenemi nekadar taşıcak bilmiyorum direniyorum..

canım yazdıklarını bıraz okuyabıldım ıyımısın

Yine kaynanam bebeğim yaa
Herzamanki halleri birbirimize girdik yine..
Şimdilik iyiyim idare ediyorum..
Sen hep yoksun nerelerdesin..

of yaaaa bıktım bu kaynanalardan ya
allahım deli oluyorum

ben de buralardayım da denk gelmemişizdir işte.
iyiyim şükür biliyorsundur ben de ayrılmıstım eşimden haberin var mı bılmıyorum

Biliyorum cnm eskiden tanıyorum artık seni..
Bitmiyo cnm yaa tamam diyorum artık bişiler düzeliyor başı nasıl gidiyorsa k.çıda öyle gidiyor
Düzeldiği fln yok

Eşim idare etmese ortalığı yürüyeceği yok bu evliliğin çünki artık fazla yıpramdım
Bedenim de etkilenmeye başladı
Serumlarla ayakta duruyorum.

Kdın gelmiş 70 yaşına bee kadın dahada mı yaşıcaksın gebermeyesice rahat bırak ayh bir bedduualar ediyor kendimi evden zor dışarıya atıyorum

Beddua etmiyorum ben Rabiim görüyor eden bulur..

Huzurum yok

Oğlumu almaya gidiyorum cnm okuldan anasınıfına başladı..
En iyisini yapmışsın kafan rahat benim gibi defalarca üzülmekdense 1 defa üzüldün bitti gitti..

Oğlum Nefes alış sebebim..

ay kıyamam sana yaaa serumlarla ayakta duruyorsun tansıyonun falan mı düşüyor evlıyken ben de hep oyleydı en gec 10 gunde bır işyerınde revıre atardım kendımı hadı bı serum aglamalar sızlamalar herkesın dılıne düşmüştüm.
düzelmez canım malesef sen sabredıyorsun bılıyorum ama karsındakı bundan da faydalanıyor
eşinle konussan artık ikiniz karsı karsıya gelmesenız kayınvalıdenle kabul eder mı,yanı benımkı bole bısı solesem kapı dısarı ederdı ama bazen eşler anlayıslı bakabılıo.çunku sizi yıpratıyor bellı
allah ıslah etsın onu.
masallah oğlusun da kocamanmış:)

sana bırsey anlatayım da gül.ben bosanalı 6 ay oldu.benım kayınvalıdem ıkı gun önce benım cok samımı bır kız arkadasım var bankada mufettiş.kaynanam bunu sadece ısım olarak bılıyordu ve hangı bankada calıstıgını bılıyordu sadece.
nerden aklına geldıyse ıkı gun once gtmıs kızı bulmus bankada.ben ecenın kaynanasıyım demıs.bişi istıcem senden demıs eceyı bı ara da söyle benım onda pikem kalmıstı onu sana getırsın de ben senden gelır alırım demıs
kızın agzı acık kalmıs tabı sok oldum bısı dıemedım dedı

kadının oglunun yuvası yıkılmıs kadın düşünmus tasınmıs pikeyı hatırlamıs onun pesıne düşüo ya.ben öyle kotıuydum kı onun bı haltını hatırlamıyorum herseyımı verdım gttı.kadına bak ya

ruh hastası işte boyle tipler en güzeli Allah a havale etmek ama ınsan yasarken de yıpranıo canım benım

Yolun sonu artık benim için direndim direndim olmadı..
Hangi birine üzülim yıkılacak olan yuvama mı..
Oğlumamı..
Kendimemi..
Yıpranan enne babama mı..
Artık olmıcak duaya amin demicem
Hakaretler e boyun eğmicem kendimi okadar aşşağlanmış okadar ezik okadar basit hissediyorum kii sanki bi eşyayım..
Dayım ve kuzenimde boşandı..
Korkmuyorum artık hiç bişeyden gözümü kararttım..
avukatımda hazır..
6 sene tek celsede biticek..

ciddimisin
sakin kafayla düşün ani karar verme lütfen canım
ölç biç tart eksılerını artılarını ama artık senden çok çok şey götürüyor kaldıramıyorsan doğru yol bu olur denedım ve düzelmıyor diyorsan ki hoş 6 yıl da az değil.

ama yıne de düşün dediğim gbi sana ne getirir senden ne götürür
istedğin zaman yaz bana da destek olmaya calısırım elımden geldıgınce ama sakın ol yıpratma kendını ben şunu da anladım sen ne yaparsan yap hersey olacağına varıyor

Düşündüm canım.
Ama o kadın bana huzur vermicek bunu anladım beni tahrik ediyor sürekli hakaretleriyle benim ağzımı bozdurup haksız duruma düşürüyorr..
Sonra eşime diyor kii bak senin karın bana küfür ettii..
Bu sabah ağzıma geleni saydım ağır konuştum telafiside yok..
Ağzımın ayarını bozdum eşimde eğer laf peşine düşüyor ise anası orda gitsin yanına
Şimdi psikiyatr arıyorum iyi tedavi olucam çünki hareketlerimi (sallanma titreme ) kontrol edemiyorum..
Hayatım alt üst oldu..
Tahrik etti beni küfür ettirdi şimdi çocuklarına gelin bana bunu dedi bana kfr ettii beni kovdu dicekte dicek
Onu bunu düşünmekden bıktım..
İiyi değilim..

ah canım benım ya kıyamam sana.
ınsanı çileden cıkarıp snr masum ayaklarına yatıyor
eşini karsına al konus ve onunla yuzyuze gelmek ıstemedıgını soyle
eğer kabul etmzse
sakın canını sıkma
bırsey senden değerli değil
sağlık en onemlısı hayatta ve bde cocugun
sen saglıklı olmalısın kı cocugun da saglıklı buyusun
allah da kayınvalıdenı bıldıgı gbı yapsın

çok üzülüyorum ben bunların hepsı aynı
ne ısterler bılmem köselerıne cekılıp mutlu olucaklarına hay Allahım ya
bursa da diidlin dimi sen psıkıyatr önerım olabılırdı

ben gecen sene hastalandım ve 1 ay yataktan kalkamadı m süreklı basım dönuyor mıdem bulanıyordu işe gidemedim
uykumda sıcrıyordum
6 kılo verdım
ve solugu dr da aldım
o günler aklımdan cıkmıyor senı oyle ıyı anlıyorum kı
hayat senın canım benım senı uzen kişi kim olursa olsun hayatından cıkar derım belkı kolay gelebılır bunları yazmam baskalarına ama ben de yasadım süreklı huzursuz bır aıle ortamı ve baskalarını memnun etmeye calısmak kendını anlatmaktan bıkmak haklıyken haksız duruma düşmek,polıtık ınsanlarla ugrasmak ne kadar zor bıldıgım ıcın boyle rahat yazıyorum

herseyden önemli olan sensin bunu düşün ve sakin ol sakın uzulup kafanda kurup kurup aglama kendıne ezıyet etme

canım ece ye kesinlikle katılıyorum.gerçekten politik insanlarla uğraşmak çok zor.bendede vardı.bende boşanma aşamasındayım şu an.zor günler geçiriyorum..allah bize sabır versin..kendim sağlıklı düşünebilsem sana bişeyler yazardım ama..kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş:)sabır sabırrrr cnm.

Çok saol canım hep çocuğum için katlanıyorum diyenlere kızardım çocuk için katlanılırmı diye..
İnanın sadece çocuğum elimi kolumu bağlıyo çok akıllı bi çocuk
Aklı herşeye eriyor..
Anasınıfına gidiyor..
Babasınada düşkün alırlar benden endişesi de yaşıyorum..
Baba da çok düşkün yinede desteğiniz için saolun kimseye anlatamıyorum
İçimi döküyorum rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…