Canım ya
Şans mı kader mi yoksa bizim hatamız mı?Ya karısına sahip çıkan erkekleri görünce ex eşime öyle çok kızıyorum ki!Diyorum ki:Enayi,şimdi bizim yatağımızda annen baban yatıyor,her sabah seni öperek uyandırıyordum şimdi ise yuvamızı yıkan annenle baban sarmaş dolaş odamızda yatıyorBirde benimde eşiminde mesleki olarak ileriye yönelik hedeflerimiz vardı,onun o şansı da bitti artık!En çokta bana görev dönüşü hamile kalırsam çatlağım olmasın diye kosovadan krem getirmişti,ikimizde istiyorduk bebişimiz olsun ona üzülüyorum.Diyordu ki ben nöbetten gelicem sen bebişimizle yatıyor olacaksın hemen yanınıza yatıcam öpücem öpücem sizi,diyeceğim ki nazlı kızımla nazlı annesi of of severken ayrılmak çok zor!!!ve ondan hiçbir adım gelmiyor!
Canım yaBunları yapan adamlar nasıl bir anda değişip vazgeçebiliyor anlamıyorum Ben yarın evimin olduğu şehire gideceğim aynı stresi gene yaşayacağım.Mecburum gitmeye yoksa formasyondan çakıcam Şimdi gidince yine orduevinde kalıcam ilk beni gördüğü yerde!Onlarda evimde Sonra anılarım canlanacak yine Çok zor Ben hala eşimi seviyorum galiba.Ya da yaşayamadıklarım bana böyle hissettiriyor 15 aralık'ta ceza davamız var,22 aralık ta da boşanma davası
terbiyesiz adam bunu diyebilecek kadar aşağılara düşebiliyor erkekler maalesefselam arkadaşlar benim de buna benzer bir sorunum var 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlımın babası beni istemiyor her fırsatta vurguluyor bunu ve ben artık onunla görüşmüyorum fakat nişanlıla aramız çok soğudu birlikte olmamıza rağmen şu anda benimle evlenmek istemiyor ameliyat yaptıralım bitsin bu iş falan dedi ne yapacağımı bilemiyorum ameliyat olmak çok iğrenç geliyor bana başkasını kandırmak çok acımasızca yapılan birşey gibi nişanlımlada iyiydik düne kadar ama bugün böyle davranıyor
Bu erkekleri anlamıyorum eşimde dahil olmak üzere anne düşkünüsün evlenme yaa otur annenle niye bizlerin hayatını mahvediyosunuz..
Benim kaynana da cahil okuma yazması yok köyde dağın tepesinde yaşamış okul yok köylerinde bakkal yok hiç bişi yok
bana sonradan görme diyoo gülme krizine girdim duyduğum an..
Boşanmak şöyle mantıklı geliyor bana kafam rahat olur 1-2 ay üzülürüm ama hayat devam ediyo bi şekilde toparlanırım..
Kaynanam yıkarsa yıkar zaten yuvamı başka şekilde mümkünü yok yıkılmaz..
Sabrımın son demleri sanki uçurumun kenarından ayağım kaymışş ellerim bedenemi taşıyor yorulmamacasına ölmemecesine tutunuyorum sımsıkı..
Ellerim bedenemi nekadar taşıcak bilmiyorum direniyorum..
canım yazdıklarını bıraz okuyabıldım ıyımısın
Yine kaynanam bebeğim yaa
Herzamanki halleri birbirimize girdik yine..
Şimdilik iyiyim idare ediyorum..
Sen hep yoksun nerelerdesin..
Yolun sonu artık benim için direndim direndim olmadı..
Hangi birine üzülim yıkılacak olan yuvama mı..
Oğlumamı..
Kendimemi..
Yıpranan enne babama mı..
Artık olmıcak duaya amin demicem
Hakaretler e boyun eğmicem kendimi okadar aşşağlanmış okadar ezik okadar basit hissediyorum kii sanki bi eşyayım..
Dayım ve kuzenimde boşandı..
Korkmuyorum artık hiç bişeyden gözümü kararttım..
avukatımda hazır..
6 sene tek celsede biticek..
canım ece ye kesinlikle katılıyorum.gerçekten politik insanlarla uğraşmak çok zor.bendede vardı.bende boşanma aşamasındayım şu an.zor günler geçiriyorum..allah bize sabır versin..kendim sağlıklı düşünebilsem sana bişeyler yazardım ama..kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş:)sabır sabırrrr cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?