Merhaba kızlar,daha önce postlar pylaşmıştım.6 Ay'lık evliyim evliliğimiz boyunca eşimin tokat atması hakareletri tartışmalarımız olmuştu,tokat olayından sonra ailemin yanına geldiğimde babam olmuyosa boşanın dedi.Eşimde o günden sonra bu lafı kin edip bana müdahalelerini gereksiz kıskanclık ve herşeyi bilmişliğini devam ettirdi.En son telefonumu tutup parçalamasıyla ailemin yanına döndüm babam onun ailesine sürekli böyle olmaz ne olcaksa olsun dedi.Bende belki düzelir ümidiyle eşimle konuşup ''boşanmayalım tartışmalarımız biter daha yeniyiz''gibi söylemlerde bulunmama rağmen gidip boşanma davasını açmış.Dava dilkeçesinde ''maddi ve manevi sorumluluğumu yerine getirmiyomuşum,bayramda (eşimin ailesiyle bayramlaşmama rağmen )kendi ailesiyle bayramlaşmadığımı,kendini evden kovduğumu,tartakladığımı yazmış''olay nasıl bu hale geldi onu anlamış değilim yaptıklarından acba birgün pişman olur mu ?
evliliğim bitiyor diye kendimi yiyip bitiriyorum belki düzelirdi diyorum nasıl böyle oldu diye sorular sorup kafayı yemek üzereyim
((