boşanma süreci çaresizliği :(

Ruyamd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
478
243
53
33
Merhaba kızlar,daha önce postlar pylaşmıştım.6 Ay'lık evliyim evliliğimiz boyunca eşimin tokat atması hakareletri tartışmalarımız olmuştu,tokat olayından sonra ailemin yanına geldiğimde babam olmuyosa boşanın dedi.Eşimde o günden sonra bu lafı kin edip bana müdahalelerini gereksiz kıskanclık ve herşeyi bilmişliğini devam ettirdi.En son telefonumu tutup parçalamasıyla ailemin yanına döndüm babam onun ailesine sürekli böyle olmaz ne olcaksa olsun dedi.Bende belki düzelir ümidiyle eşimle konuşup ''boşanmayalım tartışmalarımız biter daha yeniyiz''gibi söylemlerde bulunmama rağmen gidip boşanma davasını açmış.Dava dilkeçesinde ''maddi ve manevi sorumluluğumu yerine getirmiyomuşum,bayramda (eşimin ailesiyle bayramlaşmama rağmen )kendi ailesiyle bayramlaşmadığımı,kendini evden kovduğumu,tartakladığımı yazmış''olay nasıl bu hale geldi onu anlamış değilim yaptıklarından acba birgün pişman olur mu ? :KK61:evliliğim bitiyor diye kendimi yiyip bitiriyorum belki düzelirdi diyorum nasıl böyle oldu diye sorular sorup kafayı yemek üzereyim :(((

Demekki sizi gerçekten sevmemiş ki hemen bitirebiliyor ki bitirmesi gereken sizsiniz asıl...Bence her şerde vardır bir hayır , isabet olmuş, daha yaşınız genç, çocuk da olmadan yol verin gitsin, üzülmeyin de , değmez baksanıza...

Öfke kontrolu noktasında sıkıntıları vardır psikolağa ve terapiye gitseydik çözüme kavuşturabilirdik belki
Ne öfke kontrolu arkadasim; herif kompleksli, takıntılı ve kinci.. Ayrıca asla guven vermeyen, sırtını yaslayamayacağın bir tip.. Üstüne hem suçlu hem güçlü.. Erkekliği hayt huyt etmek zanneden, tehditle zorbalikla adamlığını (!) ispat eden biri belli ki.. Sorsan cok gururlu, onurlu, dik duruşlu biri sanıyodur kendini.. Hangi bi problemi tedavi edilecek?
Sen ayrilmak isteyecegine o gidip dava açıyor, şaka gibi..
Kendine gel lutfen; aileni de kendini de boyle basit insanlara ezdirme.. Evlilik boyle bi sey degil..

Öfke kontrolu noktasında sıkıntıları vardır psikolağa ve terapiye gitseydik çözüme kavuşturabilirdik belki
Benimkinin dovmesi yok ama kufur bagris cagris hersey var. Bende cok dedik psikologa git diye ama gitmedi. Esiniz kolay kolay terapiye gitmezdi zaten canim kendinide sakin suclama. Madem davayi acmis kendisi bi adim atmali

Benimkinin dovmesi yok ama kufur bagris cagris hersey var. Bende cok dedik psikologa git diye ama gitmedi. Esiniz kolay kolay terapiye gitmezdi zaten canim kendinide sakin suclama. Madem davayi acmis kendisi bi adim atmali
Terapi fikrini önerdim geçiştirdi.Yaşı 40 a yaklaşmış yobaz bekar ablası ve abisini de tanık olarak yazdırmış

Terapi fikrini önerdim geçiştirdi.Yaşı 40 a yaklaşmış yobaz bekar ablası ve abisini de tanık olarak yazdırmış
Yaşı 40'a yaklasmis yobaz bekar ablasi mi? Sen evlisin ve evliligin herkes için cok da matah bi sey olmadığını anlamışsındır herhalde, degil mi? Bi kusur gibi soylemissin de herkes evlenmek zorunda degil..
Ofkeli, kizgin, kirgin olabilirsin ama şu kelimeler, şu zihniyet cok itici..

Yaşı 40'a yaklasmis yobaz bekar ablasi mi? Sen evlisin ve evliligin herkes için cok da matah bi sey olmadığını anlamışsındır herhalde, degil mi? Bi kusur gibi soylemissin de herkes evlenmek zorunda degil..

Zaten bosanmak istememesinden belli degil mi? Kocamdir dover de sever de kafasi.

Eşimi dolduruşa getirenler onlar olduğu için ve evli kadın şöyle yapmaz böyle yapmaz gibi vaazleer veren onlar olduğu için böyle bir ithamda bulundum .Boş beleş o kelimeyi kullanmadım yani yaşattıkları ve söyledikleri bişeyler var ki onun için kullanıyorum

Zaten bosanmak istememesinden belli degil mi? Kocamdir dover de sever de kafasi.
Ya allah aşkına bu postumdan bunu nasıl çıkarabiliyorusunuz evlenmek kolay düzeni dağıtmak zor çözümcü olmak istediğim için yazıyorum .Zaten değneğim ya ben istediği zaman şiddet uygulasın bnde sesimi çıkarmayayım .....Yorumları yazarken biraz daha mantık çerçevesinde ve yazan kişinin neleri yasamış olduğunu düşenerek yazmanız Nacizane tavsiyem!!!

Merhaba kızlar,daha önce postlar pylaşmıştım.6 Ay'lık evliyim evliliğimiz boyunca eşimin tokat atması hakareletri tartışmalarımız olmuştu,tokat olayından sonra ailemin yanına geldiğimde babam olmuyosa boşanın dedi.Eşimde o günden sonra bu lafı kin edip bana müdahalelerini gereksiz kıskanclık ve herşeyi bilmişliğini devam ettirdi.En son telefonumu tutup parçalamasıyla ailemin yanına döndüm babam onun ailesine sürekli böyle olmaz ne olcaksa olsun dedi.Bende belki düzelir ümidiyle eşimle konuşup ''boşanmayalım tartışmalarımız biter daha yeniyiz''gibi söylemlerde bulunmama rağmen gidip boşanma davasını açmış.Dava dilkeçesinde ''maddi ve manevi sorumluluğumu yerine getirmiyomuşum,bayramda (eşimin ailesiyle bayramlaşmama rağmen )kendi ailesiyle bayramlaşmadığımı,kendini evden kovduğumu,tartakladığımı yazmış''olay nasıl bu hale geldi onu anlamış değilim yaptıklarından acba birgün pişman olur mu ? :KK61:evliliğim bitiyor diye kendimi yiyip bitiriyorum belki düzelirdi diyorum nasıl böyle oldu diye sorular sorup kafayı yemek üzereyim :KK43:((
Canım ben de boşanma aşamasındayim davayı ben açtım. O da kabul edecek. Emin ol evliligi yuva kurmayi sindirememiş birisi. Gercekten sevgi yok saygi yok. Emin ol fiziksel şiddet hariç aynılarını ben de yaşadım. Terk etti ben onu 6 ay bekledim. Gelmedi. Boş ver. O adamın kölesi olmaktansa bekarliginin sultanı ol.

Ya allah aşkına bu postumdan bunu nasıl çıkarabiliyorusunuz evlenmek kolay düzeni dağıtmak zor çözümcü olmak istediğim için yazıyorum .Zaten değneğim ya ben istediği zaman şiddet uygulasın bnde sesimi çıkarmayayım .....Yorumları yazarken biraz daha mantık çerçevesinde ve yazan kişinin neleri yasamış olduğunu düşenerek yazmanız Nacizane tavsiyem!!!

Bacim ben de evliyim ve evlilik emin ol boyle bir sey degil. Mantik diyorsun ya ben de sana aynisini diyorum az mantik! Once kendine saygi duy sonra karsindakinden saygi bekle. Adam sana tokat atiyor sen bosanmak istemiyorsun. Ustune dava aciyor sasiriyorsun. Bekar ablasi icin son derece cirkin bir uslup kullaniyorsun. Kimsenin bosanmayacaginin garantisi yok. Ustelik bosanma arefesindeki bir kadinin bunu demesi icler acisi. Kisaca sana kolay gelsin parmaklarima yazik.

Canım ben de boşanma aşamasındayim davayı ben açtım. O da kabul edecek. Emin ol evliligi yuva kurmayi sindirememiş birisi. Gercekten sevgi yok saygi yok. Emin ol fiziksel şiddet hariç aynılarını ben de yaşadım. Terk etti ben onu 6 ay bekledim. Gelmedi. Boş ver. O adamın kölesi olmaktansa bekarliginin sultanı ol.
Saygıyı erkeğin kadına itiaat etmesi gerekiyor olarak algılayan değişik zihniyete sahip,burada da yazmamın amacı çözüm aramak amacım şiddet göreyim hakaret i çekeyim değil.Bekara boşan demek kolay gibi eşler arasında kavga denilince herkes ''Boşan'' yorumunu yazıyor.Madem tartışmalarda boşanacağız neden evleniyoruz o zaman?Şiddet'i veya hakareti maruz görün diye bir ithamım yok ama gereken çabayı sarfetmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Back
X