Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ne zaman boşandınız nasıl atlattınızOlay sadece ofke kontrolu de degil ki. Adamin davranislari da cirkin ya....Saygisi da yok. Adam davayi acmis zaten. Kafasinda da bitirmis.
Tedavi gorse duzelir mi demissin, ben duzeleni gormedim. Genler degismez cunku.
Ben de bosandim. Bosanmak da o kadar kolay degil. Ama tek bildigim bir sey var olmuyorsa fazla da zorlamamak lazim. Bazi durumlarda bosanmak yeniden nefes almak gibi....Sana tavsiyem nasil duzelirden cok bu yalanci adamdan nasil kurtuluruma bak...
Amin ,tokat olayı cok önceden oldu zaten benim onu hazmedemem onun agresif sürekli anlamsiz ve sacma sapan hareketleri bu seviyeye getirdi tokat olayi psikolojisinin normal olmamasindan kaynaklaniyor mesele tokadi hazmedip hazmedememek degil adam saglikli degil zaten karsimda hasta bi insaj var tedavi edilebilirdi diyorum herkes kâhya kesilmis givi yorumlar yaziyor.Evlerinde sanki eşleri kuzu melekte burada âhkam kesiyorlar....Ben tedavi olursa kendine geliese iyi olabilir mi diye olumlu baktım ama grup üyelerinin ezberledigi kelime "boşanmak".Bunu kendim icin demiyorum evlenmek kolay kısmı onemli olan yuvayi devam ettirebilme gücünü almak o yükü sırtlanmak,Şiddeti destekleyen veya bir kereden olmus ne olcak canım kanısına giren insanlardab degilim....Amacım evlilik birlilogini yaralar olsada onlari sadip tedavi ettirip sürdürmek.Ben bir yorum yapamayacağım, hakkınızda hayırlısı olsun. Sadece merak ettim; diyelim ki vazgeçti barıştınız o atılan tokadı nasıl hazmedeceksiniz?
Tedavi olmayı kabul etse tabii ki işe yarar. Eşinizi en iyi siz tanırsınız biz dışarıdan yorum yapıyoruz. Keşke kabul etse de düzelse. Evlilik bitirmek zordur tabii ama benim sadece şiddete çok fazla hassasiyetim var seneler önce bir kere başıma geldiği için.Amin ,tokat olayı cok önceden oldu zaten benim onu hazmedemem onun agresif sürekli anlamsiz ve sacma sapan hareketleri bu seviyeye getirdi tokat olayi psikolojisinin normal olmamasindan kaynaklaniyor mesele tokadi hazmedip hazmedememek degil adam saglikli degil zaten karsimda hasta bi insaj var tedavi edilebilirdi diyorum herkes kâhya kesilmis givi yorumlar yaziyor.Evlerinde sanki eşleri kuzu melekte burada âhkam kesiyorlar....Ben tedavi olursa kendine geliese iyi olabilir mi diye olumlu baktım ama grup üyelerinin ezberledigi kelime "boşanmak".Bunu kendim icin demiyorum evlenmek kolay kısmı onemli olan yuvayi devam ettirebilme gücünü almak o yükü sırtlanmak,Şiddeti destekleyen veya bir kereden olmus ne olcak canım kanısına giren insanlardab degilim....Amacım evlilik birlilogini yaralar olsada onlari sadip tedavi ettirip sürdürmek.
6 sene oldu bosanali. Elbet hic acisiz atlatacaksin diyemem. Her kotu seyde yasanan bir travma sureci var elbet. Ama bu sekilde de bir omur mutsuz olacaksin, o daha kotu.Siz ne zaman boşandınız nasıl atlattınız
Sizin tasvir ettiğiniz duygların aynısını yaşıyorum ben evlenmeden önce tek basıma düzenim işim vardı.Onun için kendisinin bulunduğu şehre gittim yetmedi ailesinin alt katında oturdum sacma sapan FEODALİZM diye atlandırdıkları kendince sistemleriyle muhatap olmak zorunda kaldım....Ve daha fazlasını aile olalım diye yaptım aama kendi evliliği köle muhabbeti olarak gördüğü için evlilik birliğini, kavrayamadı her olayı ''hat höt huy''şeklinde bastırmaya çalıştı .En çok canımı yakan şey neden böyle bir insanla ilk evliliğimi yaptım?Ve neden bu insan evliliği bu kadar basit'e aldı.Benim yaşayışımı ailemin yapsını herseyi evlenmeden önce görmüştü.Bilmiyorum belki yazmak istesem cok fazla yazabilirim ama yazsamda bişey değişmez...Her yönüyle Zor bi süreçmiş ....Size de hayatınızda mutluluklar diliyorum inşallah o dönemde harcadığınız emeğinizin karşılığını size değer veren ,kişiliği oturmuş,insan olan kişi de görürsünüz6 sene oldu bosanali. Elbet hic acisiz atlatacaksin diyemem. Her kotu seyde yasanan bir travma sureci var elbet. Ama bu sekilde de bir omur mutsuz olacaksin, o daha kotu.
Bosaninca bir sure travma yasiyorsun elbet. Dusun evden kedin gitse uzulmez misin bunda da duzenin degisiyor o yuzden bir travma yasiyorsun ister istemez. Ama bu durumun ne kadar kisa ya da uzun surecegi tamamen sana bagli. Ya kurtuldum gozuyle bakip en kisa surede toparlanirsin ya da bir omur yas tutarsin. Ben bu travmayi atlatmak icin doktota gittim, pek faydasini gordum diyemem. Kendi kendime yendim. Kendime yeni bir hayat, duzen kurdum. Ise basladim. Yeni duzen, yeni cevre, yeni insanlar... bosanmayi bir bitis degil de yeni bir baslangic gibi gordum. Bosandigim icin kendimi asla defolu gibi hissetmedim. Kaybettigim yillara degil, onumdeki kazanacagim yillara baktim. Kalan omrumu guzel gecirmeliyim dedim. Kendime odaklandim. Bol bol dua ettim. Kendime vakit ayirdim. Kotu seylere degil, iyi seylere odaklandim. En onemlisi ozgurlugu tattikca oh be aslinda kurtulmusum dedim. Ufak bir sevgi kirintisi icin adama kolelik yapiyormusum meger. Evlilik degilmis benim yasadigim. Paylasim yok, deger yok. Ben sadece koleymisim. Hicbir degerim yokmus. Onun gozunde deger gormek icin her seferinde daha da fazla feda ediyormusum kendimi. Oysa suan sadece kendimi mutlu ediyorum. Bosanma bir bitis degil aslinda, yeni bir baslangic.
Tedavi olması için önce bir sorunu olduğunu kabul etmesi, sonra da tedavi olmayı istemesi gerekir. Kendisinde bunlar yoksa hiçbir şey değiştiremez o adamı.Amin ,tokat olayı cok önceden oldu zaten benim onu hazmedemem onun agresif sürekli anlamsiz ve sacma sapan hareketleri bu seviyeye getirdi tokat olayi psikolojisinin normal olmamasindan kaynaklaniyor mesele tokadi hazmedip hazmedememek degil adam saglikli degil zaten karsimda hasta bi insaj var tedavi edilebilirdi diyorum herkes kâhya kesilmis givi yorumlar yaziyor.Evlerinde sanki eşleri kuzu melekte burada âhkam kesiyorlar....Ben tedavi olursa kendine geliese iyi olabilir mi diye olumlu baktım ama grup üyelerinin ezberledigi kelime "boşanmak".Bunu kendim icin demiyorum evlenmek kolay kısmı onemli olan yuvayi devam ettirebilme gücünü almak o yükü sırtlanmak,Şiddeti destekleyen veya bir kereden olmus ne olcak canım kanısına giren insanlardab degilim....Amacım evlilik birlilogini yaralar olsada onlari sadip tedavi ettirip sürdürmek.
İnsan sorunlu bir evlilik içinde iken zannediyor ki herkes öyle. İlk evliliğimde herkesin evliliği mutsuz sanrısına kapılmıştım ben de. Hanımefendi de o yanılgıda şuan sanırım. Zamanla kurtulacaktır..Ben şunu da anlamıyorum konu açılıyor yorum yapıyoruz sonra top bize dönüyor.
Yok sizin eşiniz kuzu, melek mi diye ?
Benim eşim bu saydıklarının hiçbirini yapmadı, iyi bir eş olma çabasında biri işte.
Yorumlara tek tek baktım burada hiç kimse sizin kötülüğünüz için bir şey yazmamış.
Sahi siz bu konuyu neden acmıştınız ?
Balk anliyorum evliligini kurtarmak istiyorsun. Ancak bu iki tarafin da cabasiyla olacak birsey. Sadece senin cabanla olmaz. Oysa karsindaki kisi bitirmek istiyor. O yuzden uzulme, sen elinden geleni yaptin. Karsindaki hayirsuzin teki. Yapacak bir sey yok bosanmaktan baska. Birak nereye gitmek istiyorsa gitsin. Sen de yoluna devam et. Bak goreceksin ne guzel kapilar aculacak sana. Cunku evren boslugu sevmez. Gidenin yerini hep baska birseyle doldurur.Sizin tasvir ettiğiniz duygların aynısını yaşıyorum ben evlenmeden önce tek basıma düzenim işim vardı.Onun için kendisinin bulunduğu şehre gittim yetmedi ailesinin alt katında oturdum sacma sapan FEODALİZM diye atlandırdıkları kendince sistemleriyle muhatap olmak zorunda kaldım....Ve daha fazlasını aile olalım diye yaptım aama kendi evliliği köle muhabbeti olarak gördüğü için evlilik birliğini, kavrayamadı her olayı ''hat höt huy''şeklinde bastırmaya çalıştı .En çok canımı yakan şey neden böyle bir insanla ilk evliliğimi yaptım?Ve neden bu insan evliliği bu kadar basit'e aldı.Benim yaşayışımı ailemin yapsını herseyi evlenmeden önce görmüştü.Bilmiyorum belki yazmak istesem cok fazla yazabilirim ama yazsamda bişey değişmez...Her yönüyle Zor bi süreçmiş ....Size de hayatınızda mutluluklar diliyorum inşallah o dönemde harcadığınız emeğinizin karşılığını size değer veren ,kişiliği oturmuş,insan olan kişi de görürsünüz
Haklısınız.Teşekkür ederimBalk anliyorum evliligini kurtarmak istiyorsun. Ancak bu iki tarafin da cabasiyla olacak birsey. Sadece senin cabanla olmaz. Oysa karsindaki kisi bitirmek istiyor. O yuzden uzulme, sen elinden geleni yaptin. Karsindaki hayirsuzin teki. Yapacak bir sey yok bosanmaktan baska. Birak nereye gitmek istiyorsa gitsin. Sen de yoluna devam et. Bak goreceksin ne guzel kapilar aculacak sana. Cunku evren boslugu sevmez. Gidenin yerini hep baska birseyle doldurur.
Sevgiyle kal....
Evet haklısınız kabullenmek zor geliyorMerak etme evliliğinizin az da olsa bir oluru olsaydı ailen boşanmak için değil orta yolu bulmak için uğraşırdı onlar hayat konusunda çok tecrübeliler ailenize güvenin daha fazla şiddet görmeden boşanın hem eşiniz mahkemeye başvurmuşken sizin barışmak için çabalamanız onun bi taraflarını kaldırmaktan başka hiç bir işe yaramaz
Bosaninca borclar da paylasiliyorNe yalvarıyorsun o adama ? Benim gibi değilsin en azından ona şükür et.. boşanmak kötü birşey değil ben boşanmak istiyorum evimi yurdumu terk ettim ama borclar yüzünden boşanmaktan korkuyorum.. en azından sen kurtuluyorsun sevindim senin adına...