Boşanma süreci / değişen ruh hali

Ona kalsa esi dünya iyisi bir insan :) ama yazdığı küfürleri bana gönderiyor mesela dedim ki artık ya gönderme ya da beni esinle çok fazla muhattap etme midem kaldırmıyor çünkü bu adamı.Ben o evden çıkınca ki son 3 ay boyunca yaşattıkları ağır şeylerdi kendimi yeni doğmuş gibi hissettim ailemin yanındayım kızım da çok mutlu burda asla pişman olmadım birgün kararımdan.ama hem toplum baskısı hem de bu değişen ruh halim beni yıpratmaya başladı bir destek alacağım boşanma işleri bitince

Böyle bir şey olsa bile belli bir yaşa geldiğinde anlayacaktır asıl zor ve daha değerli olanın sizin yaptığınız olduğunu.

Çünkü kızı var onun da tam bir baba aşığı onların ilişkisini gördükçe mest oluyor kendi kendine sana nasıl böyle küfür eder diyorum yok ya o normalde çok iyi bir insan sinirlenince olur öyle diyor eşimin kızıma karşı bir siddetine şahit olmadım ama ileride olacaktım kendini kontrol etmekte çok zorlanan bir insan çünkü şimdi antidepresana başlamış onlarla kandırmaya çalıştı bir ara beni

Allah kolaylik versin size insallah daha guzel bir hayatiniz olacak arkadasiniza da akil fikir diliyorum

Çocuğuma karşı kötü davrandığını görmedim çünkü çocuğun sorumluluğunu hic almadı ne uyutmaya çalıştı ne de yemek yedirmeye birkaç kez hariç . Onlarda da sinirlenmişti zaten. Bakalım zamanla göreceğiz kızıyla ilişkisini ki 1 seneye de kalmaz evlenir asla yalnız yaşamaz . O anlattığınız adamın da Allah cezasını versin

Sorumsuz işte
Evde yanındaki çocuğa bakmamis
Bu adamdan birşey olmaz
Evde yapılmayan babalık daha zor
Bakın yeğenim çok kötü evlilik içinde büyüyen bir çocuk sürekli annesine babam beni neden sevmiyor diyor
Bu adam çocuğun birkere başını oksamadi birkere güzel söz soylemedi
Annesine de aynı şekilde kotu davrandi
O zaman birkez daha emin oldum çocuk için evlilik surdurulmez
Bu cocuga yapılan en büyük zulüm

Benim eşimi tanısanız devreleriniz yanar o öyle bir tip ki hani el iyisi derler ya tam da ondan.Dışarıya karşı mükemmel bir insan herkes icin koşturur herkesin derdine derman arar.benim akraba ve arkadaş çevreme de çok iyiydi suan duyan herkes bunları o mu yaptı diye sok geçiriyor.Bu da beni zorluyor haliyle çocuğu da aşırı severdi öper koklar bağrına basardı zaten onun isteğiyle oldu kızm da. ama sorumluluğuna gelince iş sen benim dediğim şekilde eğitmedin bu çocuğu diyerek herseyden elini ayağını cekti ben son dönemlerde ev çocuk canlı dersler kafayı yemeye başlamıştım onunsa bütün gün yaptığı dizi izleyip oyun oynamaktı hesap sorunca da küfürler edip susturmak oldu karşılığı en son da dövmeye kalktı ipler koptu

O toplum baskisini ben hic yasamadim. Belki de benim dik durusumdan ve ailemin bosanma kinusunu hic acmamasindan buna musade etmemesindendi.

O toplum baskisini ben hic yasamadim. Belki de benim dik durusumdan ve ailemin bosanma kinusunu hic acmamasindan buna musade etmemesindendi.
Doğru diyorsunuz . ben de olabildiğince güçlüyüm acımalarından nefret ediyorum maaşım var işim var güzel bir hayatım olacak desem de onlara bahane gibi geliyor sanırım suan

İnsanı mahveden his
Sana tavsiyem evet korona var ama sakin kendini birakma. Giyin suslen kendine bak. Balkona çık bol bol. Icini darlamayan insanlarla konuş
Ne seviyorsan onu yap. Ama sakin cok yemek yeme o zaman birde kilo verme derdi çıkıyor sonra. Istersen bana yaz bunalinca . Cidden geçiyor bu hic onu bil.

Doğru diyorsunuz . ben de olabildiğince güçlüyüm acımalarından nefret ediyorum maaşım var işim var güzel bir hayatım olacak desem de onlara bahane gibi geliyor sanırım suan
Neden insanlara kulaklarini tikamiyorsun. Bunlara sen uzun vermedigin surece kimse konusamaz. O esini sikayet ettigi halde bir taraftan da bosanma cesaretini gosteremeyip senin de acaba yanlis mi yapiyorum diye dusunmene sebep olan arkadasinla da bence bu surecte araya biraz mesafe koy. Cok rahatladigini goreceksin.

Çok teşekkür ederim iyi ki bu platform var İnsan bilmediği şehirlerde bilmediği insanların kendisi gibi yaşadığı acıları dertleşerek rahatlıyor bu çok garip çocuğunuz var mıydı sizin olmaması bir tık kolay aslında ama kızım iyi ki olmuş su süreçte en büyük desteğim oldu benim . Bu arada kilo verme derdi çıktı bile basıma sıkntıdan Yedigim icin şimdi diyet derdine düştüm

Evet öyle yaptım kendisini çok severim çok yakın arkadaşım ama en azından boşanma süreci gecesiye kadar mesafe koymaya karar verdim çünkü onun bu sonradan oluşan koca düşkünlüğü (adam küfürbazın teki olduğu halde )beni olumsuz yönde etkilemeye başladı

Evet benimde bir Kizim vardi.
Iyi ki varlar

Acaba o kendini senin sorguladığının yarısı kadar sorguluyor mudur? Gram pişman mıdır yaptıklarının farkında mıdır?

Aynısını ablamda hissettim .Berbat ötesi bir evliliği var ama asla boşanmayı düşünmedi .Sizin gibi ben de kendimi sucladim .Ama şöyle söyleyeyim ben boşandıktan sonra o kadar sakin huzurlu bir hayatım oldu ki o bana imreniyor şimdi.Bakin herkesin kendi mücadele etme şekli var siz ayrılarak o evli kalarak mücadelesini sürdürüyor.Ben artık psikolojik olarak bitme noktasına geldiğim için bitirme kararı aldım çünkü kimse için değmiyor.Simdi kafam rahat benim için aslaa mücadele etmedi.Demekki beni haketmiyor .Kızlarım daha sakin bir ortamda büyüyor .O da ne cehenneme giderse gitsin ne yaparsa yapsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…