- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
Anneme gidip="elezem, post: 38810479, member: 644551"]Genel olarak bakılırsa dayak yok,şiddet yok,aldatma yok,küfür hakaret yok,içki,kumar vs elle tutulur hiçbirşey yok detaylı anlatınca siz bu kanıya vardım.üstelik beni seviyor da diyosunuz yapmayın bence bosanmayin .belki bir dönemdir geçer gider inşallah.o bebek için biraz daha sabredin bi evliliği yıkacak bebeği babasız bırakacak büyük sorunlar göremedim yazdiklarinizda.uzun bir sure ayrı kalın bebeginizide alıp gidin annenize 2 ay 3 ay ozlesin sizi akli başına gelsin bide boyle deneyin.sadece kadınlar girmiyor bunalıma erkeklerde de oluyor tabiki belki boyle bi döneminde ona ve kendinize hic görüşmeden ayrı kalarak biraz zaman verin.bence birşey kaybetmezsiniz.bi düşünün derim hakkinizda hayirlisi[/QUOTE]
Anneme gidip kalma imkanim yok maalesef annenin evinde ablamlar kaliyor Eniştem hapiste olduğu için ve ev çok küçük oğlumun düzenini bozmak istemiyorum acikcasi. Dun gece davayi açmadan önce bir hafta enine boyuna düşünelim dedi gidecekmis bir hafta doğup büyüdüğü memlekete hem kafasini dagitacakmishemhem de neyin doğru olduğuna sadece sen değil bende karar vermek istiyorum evlenirken birlikte aldik karari bosanirken de öyle olmali dedi .. Cevap vermedim ama bekleyecegim bir hafta bir baksin boşanma fikrine alistirabilecek mi kendini bende tabii bakalim..
Anneme gidip kalma imkanim yok maalesef annenin evinde ablamlar kaliyor Eniştem hapiste olduğu için ve ev çok küçük oğlumun düzenini bozmak istemiyorum acikcasi. Dun gece davayi açmadan önce bir hafta enine boyuna düşünelim dedi gidecekmis bir hafta doğup büyüdüğü memlekete hem kafasini dagitacakmishemhem de neyin doğru olduğuna sadece sen değil bende karar vermek istiyorum evlenirken birlikte aldik karari bosanirken de öyle olmali dedi .. Cevap vermedim ama bekleyecegim bir hafta bir baksin boşanma fikrine alistirabilecek mi kendini bende tabii bakalim..