BOSANMA SURECİ NEDEN ZOR YA :(

Dövdü beni ,çok eziyetler etti ,itti kakti ,anasına danasina ezdirdi,beni resmen eve kapattı ,ailem evime gelemiyor o istemediği icin,çalışmak istiyorum ona da annesi laf ediyor diye asla olmaz diyor ,şehir değiştirelim ,evi uzağa tasiyalim dedim asla asla asla dedi ee ne yapayım daha ben bilemedim. Son restimden beridir el kaldirmadi ,oldukça alttan alıyor tmm ama gerisi yok yine yok ve eminim ses etmesem ona muhtaç olduguma emin olduğu zaman yine başlayacak eziyetleri simdi korkudan çekti kendini
Benimde abim gelmiyo evime annem geliyo ama onun ailesi çok rahat girip çıkıyo benim ailemi bana kötülüyo onun ailesi bizi dusunuyomus bizim yanimizdalarmis benim ailem köstek oluyoMuş ama az yapmadılar şimdi konuşuyorlar aynı şeyler bende de oldu merak etme seviyodum artık bitmiş gibi hissediyorum oğlum için duruyorum ama olmuyo bende çok huzursuzum Allah yardimcin olsun kararlı ol çek git evine bence eğer çok seviyosa istiyosa arkanda durur ailen de arkandaysa hiç korkma cocuklarin küçükse de alamaz senden kanun nizam var

Evet çok şükür ailem yönünden çok sansliyim Allah basımdan eksik etmesin onları. Hep derler kapimiz açık olmuyorsa zorlama ,bizden saklama biz bakarız çocuklara çalış oku yıpranma derler bin şükür.Ama boşanma kısmı zor iste evet :KK43:
Sen daha ne duruyorsun
Boşanma kısmı neden zor biliyor musun
Adım atmadıgım için
Adım atsan arkası gelecek
Kocan olacak adam da hiçbirsey yapamaz
Sorumluluk sahibi biri olsa zaten size yanınızda iken sahip cıkar
Bosanınca cocukları alıp kacırıp vs ne yapacak

Merhaba kızlar içime oturdu kaldı kaç gundur. Sınavı bekleyeyim dedim, is güç otursun dedim dedim ama artik dayanılmaz hal aldı bu evlilik.Şuan çekip gidesim var ama yapamıyorum ya korkuyorum,tedirginim neden ama neden :KK43: Çocuklarım için korkuyorum benim sürekli tehdit ediyor onları almakla,kacirmakla biliyorum bisey yapamaz diyeceksiniz alamazda evet ama bi anne olarak iste içimdeki aci dinmiyor.Ya alırsa,ya kacirirsa ne yaparim??? Lütfen bisey söyleyin nasıl çıkacağım bu isin içinden. O boyle soyledikce bu şehirden çekip gideyim izimi bulamasin diyorum ama bu seferde çocukları görmek hakki tabiki nasıl ayiricam diyorum offf kaç gündür uyku uyuyamiyorum. Su süreç nasıl daha kolay, normal ve kavgasız biter ne yapmalıyım???

bosanmak zor degil, sizin bosanma niyetiniz yok.

Benimde abim gelmiyo evime annem geliyo ama onun ailesi çok rahat girip çıkıyo benim ailemi bana kötülüyo onun ailesi bizi dusunuyomus bizim yanimizdalarmis benim ailem köstek oluyoMuş ama az yapmadılar şimdi konuşuyorlar aynı şeyler bende de oldu merak etme seviyodum artık bitmiş gibi hissediyorum oğlum için duruyorum ama olmuyo bende çok huzursuzum Allah yardimcin olsun kararlı ol çek git evine bence eğer çok seviyosa istiyosa arkanda durur ailen de arkandaysa hiç korkma cocuklarin küçükse de alamaz senden kanun nizam var
insanin kendi evinde huzuru olmamasi kendini guven icinde hissedememesi ne kadar kotu bisey..

Back
X