- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
Amin. Allah buyuktur.Allah im yardimciniz olsun inanın çok üzüldüm. Bu kafadaki erkeklerden nefret ediyorum ya Allah im hayırlı kapılar acsin bize
ne sınavı cnmEkimde sinavim inşallah temmuzda da var bi sinavim offf sınava da odaklanamiyorjm sayesinde. İnşallah enndogru karardır Rabbim pişman etmesin. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum bekliyorum sabrediyorum
KPSS canımne sınavı cnm
yaa çocuklar eli kolu bağlıyor dimibenimkide öyle inan bana cocuklar olmasa tek dakika çekmem.birgün bende boşanacam durum belli
çalışıyorum ben memurum yine de cocuklarım için katlanıyorum ama birgün canım atak diyecek sanırım nasl böyle adamlara cocuk yapıyoruz anlamıyorumKPSS canım
yaa çocuklar eli kolu bağlıyor dimiÇalışıyor musun bekledigin birşeyler mi var seninde
Çalışıyor olmana ragmen olmuyor dimi çok zor offf offf keşke bi sansim daha olsa evlenmezdim çıkamıyor insan içindençalışıyorum ben memurum yine de cocuklarım için katlanıyorum ama birgün canım atak diyecek sanırım nasl böyle adamlara cocuk yapıyoruz anlamıyorum
Bunu bende anlamıyorum ben bi de cocugumuz olmuyor diye kostur kostur tüp bebek yaptırdım manyagim ya ne salak misimnasl böyle adamlara cocuk yapıyoruz anlamıyorum
Yaa çok üzüldüm kotu oldum bian.Ya adam beni dövdü de sövdü de ,annem babamla kimsemle konuşmaz,gitmez,evime gelmez kimse,sidik yaristirir gibi aile yaristirir biz seni aldık sen uyacak sin der ,calisacagimi biliyordu annesi istemiyor diye hayır calisma der yanı sorun çok ki sevse benim için mücadele ederdi sanırım adam insan yerine koymuyor bırak esi!!! Çocuklar 1,5yasindalar ama Allah korusun ona vermem çocuklarımı zaten öyle çok ilgili bi baba değildir biraksan her aksam ark.la dışarda geçirir tatillere gider vs.sırf inat için mi istiyor çocukları bilmiyorum yada korkutmak mi niyeti bi emin olabilsem. Ya bende istemem yuva yıkılsin ama ben daha ne yapayım bu adam için bilmiyorum son restimden sonra vurmadi hic korkuttu sanırım çekti kendini geri ama olmuyor işte ailemle kopuk olmak,evde esir olmak ,hakaretler anası dahası mecburiyetler boğuyor inanıyorum ki keyfi alınmış bi karar değil doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum Rabbim yardim etsinbenim babamda hiç istemedi ayrılmayı en sonunda çocukları bana verirsen ayrılırım dedi.
ama babam seviyordu annemi böyle davranmıyordu.
sonra annem kabul etti bizii babama bıraktı yeterki ayrılalım da al çocuklarda sende kalsın dedi..
öyle bitirdiler. herkes için çok zordu. deliler gibi ayrılmak isteyen annem bile boşandıktan sonra ağladı.
şimdi annem sürünüyor babam yeniden evlendi ve mutlu.
görüyorum ki sizin haklı gerekçeleriniz var. Allah düşmanımın başına vermesin herkes için çok zor bi durum eğer gerçekten gerekliyse evet boşanılmalı.
ama ortada elle tutulur bişey yoksa çözülemeyecek bi problem yoksa insan dişini sıkmalı.
Allah yardımcınız olsun.
bu arada çocuklar küçük mü ?
Yaa çok üzüldüm kotu oldum bian.Ya adam beni dövdü de sövdü de ,annem babamla kimsemle konuşmaz,gitmez,evime gelmez kimse,sidik yaristirir gibi aile yaristirir biz seni aldık sen uyacak sin der ,calisacagimi biliyordu annesi istemiyor diye hayır calisma der yanı sorun çok ki sevse benim için mücadele ederdi sanırım adam insan yerine koymuyor bırak esi!!! Çocuklar 1,5yasindalar ama Allah korusun ona vermem çocuklarımı zaten öyle çok ilgili bi baba değildir biraksan her aksam ark.la dışarda geçirir tatillere gider vs.sırf inat için mi istiyor çocukları bilmiyorum yada korkutmak mi niyeti bi emin olabilsem. Ya bende istemem yuva yıkılsin ama ben daha ne yapayım bu adam için bilmiyorum son restimden sonra vurmadi hic korkuttu sanırım çekti kendini geri ama olmuyor işte ailemle kopuk olmak,evde esir olmak ,hakaretler anası dahası mecburiyetler boğuyor inanıyorum ki keyfi alınmış bi karar değil doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum Rabbim yardim etsin
Amin inşallah tsk ederim.dediğim gibi sizin o kadar haklı gerekçeleriniz var ki boşanmak için.
Allah yardımcınız olsun dilerim en kısa sürede yavrularınız güzel bi hayat kurarsınız.
Evet hepsi ayni iğrenç zihniyete sahipBu boşanan erkeklerin hepsi mi aynı şeyi söyler anlamıyorum: Çocukları alırım, kaçırırım, vebal alacaksın...
Genetik kodlular herhalde.
offf nerden bilelim kiBunu bende anlamıyorum ben bi de cocugumuz olmuyor diye kostur kostur tüp bebek yaptırdım manyagim ya ne salak misim
Off oysa ki tek dusuncem buydu çekip gitmek .Amin inşallah tez zamanda selametle erdirsin RabbimSınava odaklanıp biraz çalışmayı denesen. Sınavın inşallah iyi geçer.
Çocukları alıp sakin kaçma. Mahkemede senin aleyhine sunacağı bir sey olmasın.
Boşanmak iyi bir karar. Hakkında hayırlısını versin rabbim. İnşallah daha iyi daha hayırlı kapılar açılır.
Noldu tam olarak sıkıntı nedırBu sebepten oturuyorum evde kusurlu olmamak için napcam ki . Bekliyorum simdilik
Ya walla onu da dedim diyorum babasız kalırlar bosanirsan diyor bende ne alaka babaları var ya boşanan biziz sen ve çocuklar değil istediğin zaman gör sıkıntı etmem diyorum. Yok ya hep öyle derler çocuklar için essek gibi duracaksin diyor gerzek
Aynen hayvan herif adam olsa çocuklar yara almasın aman varsın bitsin boyle daha kotu dese ama insanlık bekledigim kişiye bak iste insan olsa is bu Raddeye gelmez
Amin canım ya inşallah. Rabbim görüyor biliyor halimi. Esim olacak vasıfsız sana rahat batıyor vebal alacaksın diyor biri duysa inanır ama isin özünü Rabbim biliyor dayanamıyorum. Anam babam hayattayken öksüz yetim gibi kaldım,kimsem yok sayesinde ailesinden biktim bundan biktim evde köle hapis gibiyim dayanamıyorum artik
Evlilik yürümüyor boşanmak istiyorum,verdim kararı mi ama adam sürekli zorluk çıkarıyor, hep bi sürtüşme kavga yoruldum yeterince zor benim için. Dayak,küfür,baskı,aile kavgası ,çalışmami istememesi iste ne ararsan yanıNoldu tam olarak sıkıntı nedır
Hadi Ya Allah yardımcın oksun . Bende de sorunlar var ama dayak yok bende dayak atarım valla el kaldırsın heleEvlilik yürümüyor boşanmak istiyorum,verdim kararı mi ama adam sürekli zorluk çıkarıyor, hep bi sürtüşme kavga yoruldum yeterince zor benim için. Dayak,küfür,baskı,aile kavgası ,çalışmami istememesi iste ne ararsan yanı
Ben kendimi koruyunca sende bana vurdun diyor ama benim gücüm yeter mi tabi ona ben konusurum o isine gelmezse bildiğini okur. Dayak yokmuş bari sizde bu güzel. Gerisi için ne yaptınız yada ne yapıyorsunuz ise yariyormu vedeHadi Ya Allah yardımcın oksun . Bende de sorunlar var ama dayak yok bende dayak atarım valla el kaldırsın hele
Bizden bi tane daha mı varmışş. Durumun aynı esir , hapis falan yani. Yani kararınız kesinse daha da beklemeyin cocuklar zorluk cekmesin. Alın karşınıza sevmediğimi bile bile nasıl yapacaksın diyin madem o kadar kötü davraniyo ne diyo boşanmıyo değişikk ya. Siz kac yasndasınz ??Yaa çok üzüldüm kotu oldum bian.Ya adam beni dövdü de sövdü de ,annem babamla kimsemle konuşmaz,gitmez,evime gelmez kimse,sidik yaristirir gibi aile yaristirir biz seni aldık sen uyacak sin der ,calisacagimi biliyordu annesi istemiyor diye hayır calisma der yanı sorun çok ki sevse benim için mücadele ederdi sanırım adam insan yerine koymuyor bırak esi!!! Çocuklar 1,5yasindalar ama Allah korusun ona vermem çocuklarımı zaten öyle çok ilgili bi baba değildir biraksan her aksam ark.la dışarda geçirir tatillere gider vs.sırf inat için mi istiyor çocukları bilmiyorum yada korkutmak mi niyeti bi emin olabilsem. Ya bende istemem yuva yıkılsin ama ben daha ne yapayım bu adam için bilmiyorum son restimden sonra vurmadi hic korkuttu sanırım çekti kendini geri ama olmuyor işte ailemle kopuk olmak,evde esir olmak ,hakaretler anası dahası mecburiyetler boğuyor inanıyorum ki keyfi alınmış bi karar değil doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum Rabbim yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?