- 15 Mayıs 2019
- 176
- 289
- 18
- 32
- Konu Sahibi Gecerli123
Çoluk yok çocuk yok hoş olsa ne gam baş tacı çocuklar.bekar kızsın canım..BEKAR..BEKAR..gez toz para kazan ailenin yanında durmaya şartlama kendini bi düzen kur kendine sonrası gelir.bnm etrafımda evlenip boşanmış ve kendi gibi evlenip boşanan ya da hiç evlenmemiş kişilerle evlenen bi yığın insan var.bi ufkunu aç.biz kadınların en büyük problemi dünyayı değil gelinlikçileri gezme hayali kuruyor olmamız.toplumun etkisi yok mu çoooookk 40 lı bebeğe mevlüdün de gelinlik giydiriyoruz kafamıza kazıyolar evlilik yoksa başarısızsın kocan yoksa eksiksin bir erkeği nikah masasına oturtmak narifet gibi geliyor.dersenki sen yaptın mı bunları ben de yapmadım gezdim tozdum ama aile yanında kaldım yurt dışını gezecektim Türkiye'yi gezecektim keşke yapsaydım eşim evlenelim dediğinde bodoslama atlamasaydım.kocamla gezerim dedim sonuç mu 2 yılı dolmayan bir evlilik 4 aylık bir bebek kızını 3 aydır görmeye gelmeyen bir lira bile yardım etmeyen baba müsvettesi bi boşanma davası ve üzerime kalan 60 bin₺ borç şükretmek için çok sebebin var