boşanma süreci ve ikinci evlilik

Estağfirullah canım 22de evlendim aslında 1 yıl sonra bitmişti ama mahkeme 1-2 yıl filan sürdü gençtim yani, anlaşamamak, cinsel sorunlar vs. geçti gitti inan şuan hatırlamıyorum, belli bir zaman geçince sana da böyle olacak emin ol, 2.eş kişisinin de ikinci evliliği ikimizinde çocuğu yoktu, şimdi var, sosyal medyadan tanıştık sayılır
ama kardeşim şuan sen bana fazla birşey sorma çünkü boşanma aşamasındayız, aldatıldım malesef, buraya açtığım ilk konu o yüzdendir, sen beni boşver mutlu örnekler de var burda
ayrıca boşandıktan sonra hiç evlenmemiş birkaç kişiyle de görüşmüştüm, ailesiyle tanışmıştım birinin, hatta onlar beni çok sevmişti bende onları çok beğenmiştim ama oğlulları biraz sıkıntılıydı :KK70:
yani kardeşim
1- hiç üzülme elbette tekrar evlenip, mutlu olabilirsin
2- 2.evlilikte lütfen çok çok çok iyi düşün, boşanmak ilki kadar kolay olmuyor malesef
Allah sizin de hayatınızı da yoluna koysun inşallah :*

Size kendimden örnek vereyim.Şu an yaşadıklarınızın aynısını yaşadım KPSS olmadı diğer kurumların sınavlarına girdim sınav,mülakat hepsini kazandım son aşamada ki görüşmede evraklarda evli gözüküyorsunuz eşiniz nerde Ne iş yapıyor gibi sorular sordular.Şu anda boşanma aşamasındayım dediğimde barışma durumunuz olduğunda başka şehre gidemessiniz ws..diyip olmadı.Herşeyin üst üste geldiği dönemlerdi.En dibi gördüğüm zamanlar...Görüştüğüm insanlar oldu ama evlilik bana her zaman uzaktı.Boşanma döneminde bir işim olsaydı belki daha kolay atlatacaktım diye düşündüm hep.Gerçi işim olsaydı bu sefer başka şeylere takacaktım o piskoloji ile.Neyse bir şekilde istediğim işe girdim düzenimi kurdum.Bu arada eşim çıktı karşıma.Birçok güçlükle sahip olduğum düzenimi bozup yurt dışına yerleştim evlendikten sonra.Şimdi diyorum ki ‘’iyi ki o zor günleri yaşamışım çünkü bu güzelliğe çıkan yol oralardan geçti’’.Şu anda bu şekilde düşünmen normal ama emin ol hepsi geçecek.Evliliğinde ne sıkıntı yaşadın bilmiyorum ama hepsi birer ders olsun sana.Karamsar olma kendine haksızlık etme sakın geçecek bu günlerde.
Ne güzel yazmışsınız inşallah bana da benim gibi olanlara da rabbim güç kuvvet versin

birkaç ay süren bir evliliğim oldu şimdi ailemin yanındayım boşanma sürecindeyiz davayı ben açtım avukat tuttum. Atanamadım da bir meşguliyetim kafamı dağıtacak bişey de yok kpss hazırlanıyorum birkaç hafta sonra sınav var çocuğum yok allahtan çok umutsuz çok karamsarım ben şimdi nolucam diye diye perşan oldum allaha sığındım çok mutsuzum nolursunuz bana birkaç örnek verin çevrenizden hayatımın en kötü dönemindeyim en dipteyim ne iş güç var ne eş var allahtan ailem çok sahip çıkıyor buna hep şükrettim ama içim hep buruk işte kamuda çıkan ilanlara basvuruyorum puanım düşük o yüzden çıkmıyor. çok zor durumdayım birkaç sene sonra kendime geldiğimde yuva kurmak isteyeceğim şimdi bana kim bakar diyorum güzelim ama dul kaldım işte bana umutlu birkaç örnek verin birkaç şey söyleyin nolursunuz çok kötüyüm
Boşanınca böyle şeyler hissetmen normal ben de aynıydım sonra toparlanıyorsun merak etme iyi anlıyorum seni ama geçecek bişeylere ver kendini oyalan zaman sadece toparlanacaksın emin ol

Back
X