Boşanma süreci ve küvezdeki bebek

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
734
232
23
28
Boşanma sürecindeyim. Bebeğim küvezde. Stres yapmamaya calisiyorum. Sutum azaldi ne yazik ki. Şakır şakır akan süt çok az gelmeye basladi. Birkac gundur artti yine ama asla eskisi gibi değil. Yavrumu emziremicem diye cok korkuyorum. Bebegim nasil taburcu olacak anneler ? Beni arayip gelin mi diyecekler ? Bi de bana yatiş vereceklermiş bebekle beraber. Ne kadar sure yatacagimi bilmiyorum. Nasil oluyor bu ? Yatista ne olacak ? Bosanma asamasinda bu konuda da zorluk yasamak istemiyorum. Nasil yapacagiz bilmiyorum.

Benim de bilgim yok ama bebeğinize şifa dilemek için yazıyorum. Kalbinizi ferah tutun herşey yoluna girer, siz mutsuz evliliğine devam etmeyen güçlü bir annesiniz. Umarım çabucak atlatacaksınız herşeyi 🙏🏼🌸

Boşanma sürecindeyim. Bebeğim küvezde. Stres yapmamaya calisiyorum. Sutum azaldi ne yazik ki. Şakır şakır akan süt çok az gelmeye basladi. Birkac gundur artti yine ama asla eskisi gibi değil. Yavrumu emziremicem diye cok korkuyorum. Bebegim nasil taburcu olacak anneler ? Beni arayip gelin mi diyecekler ? Bi de bana yatiş vereceklermiş bebekle beraber. Ne kadar sure yatacagimi bilmiyorum. Nasil oluyor bu ? Yatista ne olacak ? Bosanma asamasinda bu konuda da zorluk yasamak istemiyorum. Nasil yapacagiz bilmiyorum.
Dava acilmadiysa önce bebeğin sağlıkla hastaneden çıkmasını bekleyin.Sonra davamızı açın derim.Cok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun , bebeğin neyi var ?

Merhaba, benim bebeğim de yoğun bakımda kalmıştı. Taburcu olacağı gün bizi arayıp haber vermişlerdi ve bebeğe kıyafet getirmemizi söylemişlerdi ama ben hastanede refakat etmedim kızıma

Stresiniz bol emzirmede problem olabilir. Hiç korkmayın kesinlikle emzirme danışmanından yardım alın. Süt talep edildikçe artan bir şey ve talep sürerse sonsuza dek süt verebiliriz.

Sadece sağarak da sütünüzü verebilirsiniz. Bir arkadaşım öyle yaptı göğsündeki yara problemleri zorladı onu. 15 aya kadar filan sağım yapabildi.

Bebek küvözde koştur koştur boşanma durumlarınız neden? Su an bebekten başka anne baba olarak hiçbir şey önceliğiniz olmamalı..
Tam olarak olayları da anlatmamışsınız ama her ne olursa olsun öncelik suan hastanede yatan yavru olmalı

Yatış acaba bebekle uyumunu sağlamak için mi hani emzirme destek gibi. Sütünü bol bol sağ emziremediğin için. Bol su iç fırsat buldukça uyu ve sağ. Azalmaz merak etme. Bebeğin toparladığında sana ihtiyacı olacak. İnşallah emzirirsin ama emziremezsen de dünyanın sonu değil mamayla büyüyen Bi dünya bebek var. Sen moralini yüksek tut bırak kocanın canı cehenneme ne halt ediyorsa etsin şimdi dava Mava düşünme hemen yarın kimseye nikah lazım değil. Önce bebek, önce sağlık senin güçlü olman Lazım.

Bebek küvözde koştur koştur boşanma durumlarınız neden? Su an bebekten başka anne baba olarak hiçbir şey önceliğiniz olmamalı..
Tam olarak olayları da anlatmamışsınız ama her ne olursa olsun öncelik suan hastanede yatan yavru olmalı
Eski konularında vardı kadın hakli küvezde bebek var falan demiyor kocasi olacak kişi annesiyle hareket ediyor yazık kadın hem bebek hem de anaci kocayla uğraşıyor

Size yatış vermeleri anne otelinde kalmanız için olabilir. Genelde bebekleri küvözde olanlar anne oteli denilen hastanenin boş odasında kalıyor gerektiği zaman anne bebeğini emzirebiliyor. Arkadaşıma öyle olmuştu ordan biliyorum. Size de çok geçmiş olsun rabbim biran önce kavuştursun yavrunuzu

Şu an bunları hiç düşünmeyin karşı taraf dava mi açıyor be yapıyorsa yapsın sadece bebeğinize odaklanın inşallah biran önce sağlığına kavuşur bu arada bence asla barismayin lohusaliginizda yaşadığınız bu durumu asla unutamayacağınız için kocanız bu saatten sonra melek de olsa olmaz yani artık

Çok geçmiş olsun , bebeğin neyi var ?
Şu an bunları hiç düşünmeyin karşı taraf dava mi açıyor be yapıyorsa yapsın sadece bebeğinize odaklanın inşallah biran önce sağlığına kavuşur bu arada bence asla barismayin lohusaliginizda yaşadığınız bu durumu asla unutamayacağınız için kocanız bu saatten sonra melek de olsa olmaz yani artık
Biliyorum. Zaten melek olmaya da niyeti yok. Sunepe bisey zaten. Annesiyle babasindan kopamiyor dusunce olarak.

Geçmiş olsun, bebeğinizi sağlıkla eve götürmek nasip olsun inşallah.
Tabii ki, uygun zamanda size söyleyecek ve taburcu edecekler, bu süreçleri yaşadım, Allah kimseyi düşürmesin, eksikliğini de göstermesin, zordur.
Siz de sık emzirdikçe sütünüz artacaktır endişelenmeyin.
Boşanma sürecinizi de kolaylıkla atlatırsınız inşallah.
Belki de biraz ötelemek daha iyi olabilir, sebeplerinizi bilemem ama en azından bebekle salim kafayla ilgilenirsiniz.

Çok üzüldüm durumunuza dua edeceğim sizin icin Allah yardımcınız olsun.. cok zor. Ben de suan 15 haftalık hamileyim ve esimle zor zamanlar geçiriyoruz sürekli stres sıkıntı sirnir harbi ve kavga... ama bu konudan anladığım kadarıyla değmez hiç kimse icin..

Çok üzüldüm durumunuza dua edeceğim sizin icin Allah yardımcınız olsun.. cok zor. Ben de suan 15 haftalık hamileyim ve esimle zor zamanlar geçiriyoruz sürekli stres sıkıntı sirnir harbi ve kavga... ama bu konudan anladığım kadarıyla değmez hiç kimse icin..
Aynen oyle. Sadece bebegini dusun. Her sey geciyor ama o yavruma zarar verdigini anlayinca geri donusu yok. Vicdan azabi sadece

Back
X