Boşanma süreci ve küvezdeki bebek

Boşanma sürecindeyim. Bebeğim küvezde. Stres yapmamaya calisiyorum. Sutum azaldi ne yazik ki. Şakır şakır akan süt çok az gelmeye basladi. Birkac gundur artti yine ama asla eskisi gibi değil. Yavrumu emziremicem diye cok korkuyorum. Bebegim nasil taburcu olacak anneler ? Beni arayip gelin mi diyecekler ? Bi de bana yatiş vereceklermiş bebekle beraber. Ne kadar sure yatacagimi bilmiyorum. Nasil oluyor bu ? Yatista ne olacak ? Bosanma asamasinda bu konuda da zorluk yasamak istemiyorum. Nasil yapacagiz bilmiyorum.
Merhaba bebek yenidoğan olduğu için mi kuvezde çok geçmiş olsun

Boşanma sürecindeyim. Bebeğim küvezde. Stres yapmamaya calisiyorum. Sutum azaldi ne yazik ki. Şakır şakır akan süt çok az gelmeye basladi. Birkac gundur artti yine ama asla eskisi gibi değil. Yavrumu emziremicem diye cok korkuyorum. Bebegim nasil taburcu olacak anneler ? Beni arayip gelin mi diyecekler ? Bi de bana yatiş vereceklermiş bebekle beraber. Ne kadar sure yatacagimi bilmiyorum. Nasil oluyor bu ? Yatista ne olacak ? Bosanma asamasinda bu konuda da zorluk yasamak istemiyorum. Nasil yapacagiz bilmiyorum.
Geçmiş olsun bebeğiniz yakında eve gelecek demektir bu.Sizi önceden arayıp hastaneye çağıracaklar bebek bakımıyla anne bebek uyumu vs ilgili eğitim verecekler prosedür sanırım ya 1 hafta ya bir kaç gün bebekle uyumunuza bakıp gönderirler eve gözünüz aydın Allah size bağışlasın .

Kardeşimin oğluda 10gün kaldı küvezde.
Emme refleksi yoktu.
Çıkmadan 1 gün önce hastaneye çağırdılar bebeğe bakabiliyormu emzirebiliyormu diye,bir gece yatırdılar.
Sizde eşinizi sallayın, ne halt yerse yesin.
Evladınız size yeter♥️

Back
X