Dava acilmadiysa önce bebeğin sağlıkla hastaneden çıkmasını bekleyin.Sonra davamızı açın derim.Cok geçmiş olsun.Boşanma sürecindeyim. Bebeğim küvezde. Stres yapmamaya calisiyorum. Sutum azaldi ne yazik ki. Şakır şakır akan süt çok az gelmeye basladi. Birkac gundur artti yine ama asla eskisi gibi değil. Yavrumu emziremicem diye cok korkuyorum. Bebegim nasil taburcu olacak anneler ? Beni arayip gelin mi diyecekler ? Bi de bana yatiş vereceklermiş bebekle beraber. Ne kadar sure yatacagimi bilmiyorum. Nasil oluyor bu ? Yatista ne olacak ? Bosanma asamasinda bu konuda da zorluk yasamak istemiyorum. Nasil yapacagiz bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun , bebeğin neyi var ?Boşanma sürecindeyim. Bebeğim küvezde. Stres yapmamaya calisiyorum. Sutum azaldi ne yazik ki. Şakır şakır akan süt çok az gelmeye basladi. Birkac gundur artti yine ama asla eskisi gibi değil. Yavrumu emziremicem diye cok korkuyorum. Bebegim nasil taburcu olacak anneler ? Beni arayip gelin mi diyecekler ? Bi de bana yatiş vereceklermiş bebekle beraber. Ne kadar sure yatacagimi bilmiyorum. Nasil oluyor bu ? Yatista ne olacak ? Bosanma asamasinda bu konuda da zorluk yasamak istemiyorum. Nasil yapacagiz bilmiyorum.
Merhaba, benim bebeğim de yoğun bakımda kalmıştı. Taburcu olacağı gün bizi arayıp haber vermişlerdi ve bebeğe kıyafet getirmemizi söylemişlerdi ama ben hastanede refakat etmedim kızımaBoşanma sürecindeyim. Bebeğim küvezde. Stres yapmamaya calisiyorum. Sutum azaldi ne yazik ki. Şakır şakır akan süt çok az gelmeye basladi. Birkac gundur artti yine ama asla eskisi gibi değil. Yavrumu emziremicem diye cok korkuyorum. Bebegim nasil taburcu olacak anneler ? Beni arayip gelin mi diyecekler ? Bi de bana yatiş vereceklermiş bebekle beraber. Ne kadar sure yatacagimi bilmiyorum. Nasil oluyor bu ? Yatista ne olacak ? Bosanma asamasinda bu konuda da zorluk yasamak istemiyorum. Nasil yapacagiz bilmiyorum.
Eski konularında vardı kadın hakli küvezde bebek var falan demiyor kocasi olacak kişi annesiyle hareket ediyor yazık kadın hem bebek hem de anaci kocayla uğraşıyorBebek küvözde koştur koştur boşanma durumlarınız neden? Su an bebekten başka anne baba olarak hiçbir şey önceliğiniz olmamalı..
Tam olarak olayları da anlatmamışsınız ama her ne olursa olsun öncelik suan hastanede yatan yavru olmalı
Stresten erken dogum yaptimÇok geçmiş olsun , bebeğin neyi var ?
Çok geçmiş olsun , bebeğin neyi var ?
Biliyorum. Zaten melek olmaya da niyeti yok. Sunepe bisey zaten. Annesiyle babasindan kopamiyor dusunce olarak.Şu an bunları hiç düşünmeyin karşı taraf dava mi açıyor be yapıyorsa yapsın sadece bebeğinize odaklanın inşallah biran önce sağlığına kavuşur bu arada bence asla barismayin lohusaliginizda yaşadığınız bu durumu asla unutamayacağınız için kocanız bu saatten sonra melek de olsa olmaz yani artık
Aynen oyle. Sadece bebegini dusun. Her sey geciyor ama o yavruma zarar verdigini anlayinca geri donusu yok. Vicdan azabi sadeceÇok üzüldüm durumunuza dua edeceğim sizin icin Allah yardımcınız olsun.. cok zor. Ben de suan 15 haftalık hamileyim ve esimle zor zamanlar geçiriyoruz sürekli stres sıkıntı sirnir harbi ve kavga... ama bu konudan anladığım kadarıyla değmez hiç kimse icin..
Cok sevindim. 3-4 gun de fazlaymis amaAnne bebek uyumu için bakacaklar en fazla 3-4 gün kalırsınız. Sonra veriyorlar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?