- 12 Nisan 2018
- 51
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi Lavinia125
-
Çok da ağır değilmiş demek ki.Şiddet ve sözlü hakaret ağır durumda var.
Arkadaşlar merhaba, 9 aylık evliyim ve boşanma sürecindeyim. Şiddet ve sözlü hakaret ağır durumda var. Buna rağmen çok özlüyorum ve çok seviyorum. Karşı taraftan ufacık bi adım yada pişmanlık yok. Bazı zamanlar delircek gibi oluyorum. Kalbim ağır basıyo ve o kişinin söylediği tek şey mahkemede görüşürüz kütfen yorumlarınızı eksik etmeyin
Bunlar başıma gelmeden inanın sizden çok daha ağır şekilde savunacak yapıdaydım. Ya yaşadıklarım psikolojik olarak beni çökertti yada çok seviyorum. Kınamadan önce lütfen tüm kalbinizle empati yapınÇok da ağır değilmiş demek ki.
Nesini özlüyorsunuz ve seviyorsunuz, şiddetini mi?
E yalvarın barışırsınız.
Kaldığınız yerden devam edersiniz.
1 yıl dolmadığı için hakim de boşamaya yanaşmaz, siz ''Ben kocamı seviyorum, boşanmak istemiyorum'' derseniz.
Yaşadıklarımı başkası yaşasa bende aynı yorumu yapardım. Ama tüm hayatımı tüm geleceğimi onun üzerine kurdum her hayalimde her adımımda o var bunları yok saymak onu mutlu görmek öyle zor kiDayak , hakaret yiyip yaşayacağına delir daha iyi.
Seni hiç sayan adamın nesini seviyorsun hala?
Şaka gibisin
ÖokElbette kimse bu kadar kısa sürede boşanmak istemez. Siz hayalinizdeki eşinizi ozluyorsunuz ama malesef hayalinizde olan kişi gerçekte olan eşiniz değil. Bir an önce yolunuza bakın derim...
İnsanın içinde bir umut olur ya hep. Kurduğum hayallerim yıkılmasın diye. Evet hiç bir anımda yoktu tek başıma yürüttüm ama özlüyorumpişman olsa affetcem diyosun yani.
Kimsenin yaşamamasını diliyorumDurumunuza düşmemeyi kalbimle diliyorum.
Öok
İnsanın içinde bir umut olur ya hep. Kurduğum hayallerim yıkılmasın diye. Evet hiç bir anımda yoktu tek başıma yürüttüm ama özlüyorum
Ben küsen adamla bile konuşmam.Netim.Olgunlaşmamış elma bile yenmezken insan hiç çekilmez.Bunlar başıma gelmeden inanın sizden çok daha ağır şekilde savunacak yapıdaydım. Ya yaşadıklarım psikolojik olarak beni çökertti yada çok seviyorum. Kınamadan önce lütfen tüm kalbinizle empati yapın
Dilerim ki kınadığınızı yaşamayınBen küsen adamla bile konuşmam.Netim.Olgunlaşmamış elma bile yenmezken insan hiç çekilmez.
Empati dünyanın en kolay şeyi, yapıyorum yapıyorum yine de kendimi elalemin bana şiddet uygulamaya kalkan hırbosundan daha çok seviyorum.
Deseydiniz ki cimri ya da küçümsüyor gibi ufak pürüzler, derdik ki şu tavrı takının falan.
Ama şiddet ve ağır hakaret, yok olmuyor hala sizin kafaya ulaşamadım.
O kadar yeni ki herşey belki düzelir belki seviyodur diye istemsizce umut ediyorumşiddet var diyosunuz daha ne umudu?
O kadar yeni ki herşey belki düzelir belki seviyodur diye istemsizce umut ediyorum
Ben dilerim ki sizin kadar çaresiz olmayayımDilerim ki kınadığınızı yaşamayın
Sanki çaresiz gibi konuşuyorsunuz. Bunu kendinize siz yapıyorsunuz.Kimsenin yaşamamasını diliyorum
Düşünüyorum bendePsikolojik destek alin. Stockholm sendromu vardir belki sizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?