• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma süreci

Bunlar başıma gelmeden inanın sizden çok daha ağır şekilde savunacak yapıdaydım. Ya yaşadıklarım psikolojik olarak beni çökertti yada çok seviyorum. Kınamadan önce lütfen tüm kalbinizle empati yapın
Çok sevmek değil de Yaşadığınız hayal kırıklığı daha çok Mutluluğa duyulan Özlem ama inanın bir araya gelseniz de hersey daha iyi olmayacak .

Aynen.. Bende 4 aydır ayrıyım, 7 aylık hamileyim.

Herkesin derdi kendine ağırdır da hamileyken yada çocuk varken boşanmak felaket bi şeymiş.

Hamilelik takvimini görünce mutlu bir evliliğin içindesin diye sevinmiştim senin adına..
Çok üzüldüm gerçekten..
Bu kötü günleri kolaylıkla atlatmanı çok mutlu olmanı dilerim.

peki neden seni cok iyi anliyorum benim birde kizim var

Neden? Bilmiyorum..

Evlendikten sonra değişen bi eşim var. Evlenmeden önce gözlerimin içine bakan, aşktan göklerde gezindiğimiz ve 2 ay içerisinde evlenmeye karar verip, 6 ay içinde evlendiğim eşim, balayında değişmeye başladı. Konduramadım. Öfkelendi, öfkelendim, öfkelendik.. Sonra atlattık, eskisi gibi olduk derken, bebek haberiyle yine değişti. Bu sefer çok kötü şeyler yaptı. Dayanamadım çıktım evden, ertesi gün o da evi terketti. Sonuç, boşanıyoruz..

Neden bana bu kadar öfkelendi, neden bu hale geldi, ben hala bilmiyorum..

Hamilelik takvimini görünce mutlu bir evliliğin içindesin diye sevinmiştim senin adına..
Çok üzüldüm gerçekten..
Bu kötü günleri kolaylıkla atlatmanı çok mutlu olmanı dilerim.

Kötü başlayıp, mutlu devam eden ancak kötü biten bir evlilik oldu bizimkisi..

Çok teşekkür ederim, dilerim sen de sıkıntılarından kurtulursun. Hepimizin için en güzeli, en hayırlısı olsun..

Kötü başlayıp, mutlu devam eden ancak kötü biten bir evlilik oldu bizimkisi..

Çok teşekkür ederim, dilerim sen de sıkıntılarından kurtulursun. Hepimizin için en güzeli, en hayırlısı olsun..

Zaten sanırım başta neyse o oluyor..
Biz görmek istemiyoruz belki de..
Hakkımızda hayırlısı..
Sağlıklı doğumlar dilerim..

Neden? Bilmiyorum..

Evlendikten sonra değişen bi eşim var. Evlenmeden önce gözlerimin içine bakan, aşktan göklerde gezindiğimiz ve 2 ay içerisinde evlenmeye karar verip, 6 ay içinde evlendiğim eşim, balayında değişmeye başladı. Konduramadım. Öfkelendi, öfkelendim, öfkelendik.. Sonra atlattık, eskisi gibi olduk derken, bebek haberiyle yine değişti. Bu sefer çok kötü şeyler yaptı. Dayanamadım çıktım evden, ertesi gün o da evi terketti. Sonuç, boşanıyoruz..

Neden bana bu kadar öfkelendi, neden bu hale geldi, ben hala bilmiyorum..
seni ve bebegi sormuyor degil mi..

Öok

İnsanın içinde bir umut olur ya hep. Kurduğum hayallerim yıkılmasın diye. Evet hiç bir anımda yoktu tek başıma yürüttüm ama özlüyorum
Iyi de bu adamla o hayalleri yaşama ihtimalin var mi? Sen kafanda şekillendirdiğin kisiyi seviyorsun, bu adami da o kalıba uydurmaya çalışıyorsun ama gördüğün gibi olmuyor..
Muhtemelen, şiddet göstermediği zamanlarda cok iyi anlasiyoruz diyeceksin ama inan hic normal degil bu..

Back
X