Boşanma süreci

kelebek4616

Huzur...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
108
45
98
32
Merhaba arkadaşlar, Ben kesin olarak boşanmaya karar verdim. Eşim ile henüz konuşmadım ama artık evi otel gibi kullanmasından bizimle ilgilenmemesinden babalık kocalık yapmayışından bizi zor durumda bırakmasından bıktım.Kendi mesleğim var şuan çalışmıyorum ama görüştüğüm yer var büyük ihtimal olacak. Ailem destekçim ayrı eve çıkacağım kızım var kreşe vereceğim. Annemde yardımcı olacak. Ama tabi bu durumda eşimden nafaka + tazminat isteyeceğim.Anlaşmalı boşanmak istiyorum. Ama nasıl konuşacağım gerçekten bilmiyorum. Çok stresliyim.

net ol canım.içinden hep aynı cümleyi kur.
ben güçlü bir kadın ve anneyim,
bunu da başarıcam de ve resetle hayatını:cool:

Kavga etmeden bağırmadan , sakince isteklerini söylersen net ve kararlı görünürsen anlayacaktır

Ben de senle bire bir aynı durumdayım anlaşmalı boşanmayı kendisi teklif etti ama para vermemek şartıyla malesef böylelerinin derdi para oluyor ev eş çoluk çocuk değil aç davanı tazminatını iste boşu boşuna stres yapma, kafanda bitmiş zaten gerisinin önemi yok

iyi günler bir avukat olarak size tavsiyem , bazen taraflar karşılıklı sorun çıkarmak için anlaşmalı boşanmayı kabul etmiyorlar. bir avukattan destek alırsanız avukat eşinize tüm süreci ve külfetini anlatmış olduğunda ikna etme olasılığı daha yüksektir. aksi halde çekişmeli açmanız gerekecek.

Back
X