Boşanma süreci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eftelyapp21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
101
82
13
Hanımlar eşim anlasmali boşanmayı kabul etmiyor bende sürecin uzamasini istemedigim için bir an önce bitirme taraftarıyım. Boşanmaya karar vermeden önce eşim sürekli anneme kızını bosayacagim diye mesajlar atıyordu sebep ise bana ağır hakaret küfürler eden haksizliklarda bulunan ailesiyle görüşmeyi kabul etmememden dolayı zaten 2 aydır annemin evindeyim. Elimde küfürleri hakaretleri ailesiyle gorusmezsem bosanacagini ve de ailesinin bana karşı kötü davranislarini kabul ettiğine dair ama devamında onlar benim ailem beni seven insan ailemi de sever her haliyle kabul eder içerikli mesajlari var daha bir çok şey var da en son ki mesajlardan bahsediyorum bunlar çekişmeli olsa dahi tek celsede ya da iki duruşma olsun boşanmaya yeterli mi. Bu arada kendisi bosnamamak için yokuşa sürüyor olayı ben zaten avukatimla yüz yüze görüşecegim ama tecrübesi olan var mı ya da bilginiz varsa paylaşır mısınız

Tecrubem yok ama cocuk mal varligi vs varsa uzun suruyor diye biliyorum cekismeli dava. Yinede hic bosanma davasi acmayip beklemekten iyidir bir yerde o da sikilip anlasmaliya razi olabilir.

Çekişmeli davalar tek celsede ya da iki celsede bitmez. Usul hükümleri zaten buna cevaz vermez. Elimizdeki mesajları değerlendirecek olan avukatınızdır ondan destek alın

İnşallah anlasirsiniz, boşanma & mal paylaşımı vs derken 3-4 yıl sürme ihtimali bile var diye duymuştum mahkemelerin. O kadar zamanda insan kendine yepyeni bir hayat kurar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…